Spor sonrası durumum psikolojik mi değil mi?

melisaszn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
110
0
Spor yaptıktan sonra aynada vücuduma baktığımda evet işte bu! diyebiliyorum sıkılık ve poponun kalkık durması bacakların düz durması ama hafta sonları spor salonuna gitmediğimden ptesi günü kendime baktığımda sanki vücudum sönmüş popom eski haline dönmüş basenlerim çıkmıs gibi duruyo.bu psikolojik mi yoksa nedendir anlamadım düzenli spor evet vücudu toparlıyo ama 2 gün yapmayınca kendimi pişman hisseder oldum..Sizin kendinizden de örnek verebilceğiniz ya da yaşadığınız bi durum mu bu? yoksa dediğim gibi psikolojik olabilir mi?

Spor yaptıktan sonra aynada vücuduma baktığımda evet işte bu! diyebiliyorum sıkılık ve poponun kalkık durması bacakların düz durması ama hafta sonları spor salonuna gitmediğimden ptesi günü kendime baktığımda sanki vücudum sönmüş popom eski haline dönmüş basenlerim çıkmıs gibi duruyo.bu psikolojik mi yoksa nedendir anlamadım düzenli spor evet vücudu toparlıyo ama 2 gün yapmayınca kendimi pişman hisseder oldum..Sizin kendinizden de örnek verebilceğiniz ya da yaşadığınız bi durum mu bu? yoksa dediğim gibi psikolojik olabilir mi?

Çok fazla bilgim olmamakla beraber bana şöyle geliyor ki sen spordan sonra vucüduna baktığın zaman kasların halen kasılı durumda oluyorlar veya şöyle söyleyeyim hala gergin durumdalar bir kaç gün geçince bu kasılı durumları da azalıyor olabilir.Ama kötü bişey değil bence bu,ne güzel işte spor yapmadığın zaman kendini kötü hissediyosun.Bu sayede spora devam edersin.Emin ol bu yaşadığın his kötü birşey değil,spora devam:)

haklısın bunu düşünsem de bi onaylanma ihtiyacı duydum sanırım :) sürekli fit ve diri bi vücut için sporu 2-3 gün aksatmamak gerek demekki..

X