Spor sonrası ağrı

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
bikaç gündür göbeğimi eritmek için spor yapıyorum malum yaz geldi :KK70: fakat bi sorunum var bugün karnım ağrımaya başladı çok spor yaptığım için mi?(bu arada ilk gün sabah 25 kere mekik çektiren spor aleti var bizde onla spor yaptım : / )yoksa etkisini görmeyemi başladım?yani zayıfladığım için mi?var mı böyle bir sorunla karşılaşan?yada nedenini bilen?

Sanırım bir anda çok hareket yapmaktan olabilir
Ben sporun ilk günü 25 mekik çekiyordum ve belim,karnım çok ağrıyordu

benimde böyle bir sorunum var..Pazartesi günü spor salonuna yazıldım ve hocam esliğinde spor yaptm bir çok alette..ılk gun herhangi bir zorluk çekmedim, ağrılar da yoktu..ama ertesi gün çok ağrıyodu heryerim.buna rağmen denize gittim ve epey yüzdüm..çarsamba günü tekrar salona gttm ve spor yaptm ama artık yürüyemiyorum:)) çok ağrıyoo:KK43: aynı seylerı yasayan var mı baska?ne zaman geçicek bu ağrılar?boyle gıderse bırakıcam salonu=/

kızlar bunun için spor yapmaktan vazgeçilirmi ? yapmayın lütfen çalıştırmadığınız kasları çalıştırıyorsunuz ağrılarınız olması doğal eb fazla 5 gün içinde geçöer yılıp bırakmayın yavaş yavaş yparak başlayın zamanla arttırın zamanı sayıyı :)
birde spor sonrası esneme hareketleri yapınki spor sonrası ağrıları yaşamayın :)

bi anda zorlama kendini canım
bugün 20 mekik çektiysen yarın 25 ertesi gün 30 diye arttırarak ilerle..

Kas hareketlerinde ilk başlarda çok yüklenmeden başlamak lazım.
Başlarken 10 tane mekiği 2 kez çekin.
Bir hafta bunu uygulayın.
Vücudunuzun hamlığı geçmeye başlayınca 10 X 3 yapın.
Sonraki hafta 15 X 3 yapın..
Sonra vücudnuzu dinleyin. Yaparken zorlanıyorsunuz sayıyı arttırmayın.
Bu şekilde kendinizce bir denge bulun.

Bugün 15, yarın 20 sonraki gün 25 diye gitmeyin.
Spor yapmak yerine karın kaslarınıza zarar vermiş olursunuz.

X