merhaba, benim göğüslerim normalden büyük. ancak önceden bu kadar büyük değildi kilo aldım göğüslerim de büyüdü kilo verdiğimde göğüslerim küçülmedi. bir tanıdığım piyasadaki bitkisel sıkılaştırıcı yağı uygulayıp üzerine strec film sararak spor yaparsan küçülebilir dedi kendisi yapmış ve faydasını görmüş. ama bende işe yarar mı tereddütlerim var. yardımcı olursanız sevinirim ameliyattan korkuyorum iz kalır diye
Ben o arkadaşınızın ne kullandığını bilemem ancak şu an işim gereği çalıştığım dünyaca ünlü şirkete ait üstelik tamamen doğal ve insan sağlığına zararlı hiçbir madde içermeyen sağlıklı muazzam ve ilk uygulamadan itibaren görülebilir ve ölçülebilir derecede sonuç veren, deri altındaki fazlalıkları arındıran, aynı zamanda pürüzsüz ve yenilenmiş güzel ve sağlıklı bir cilde kavuşturan, inceltici sıkılaştırıcı ve selülit giderici bir set var.
Tüm bunları niye yazdım? Çünkü buradan sonrasına daha da ilginizi çekebilmek için.
Evet tüm bu yazdıklarıma rağmen, bu setin iki elemanını da vücudun her yerinde kullanabiliyor olmamıza ve son derece sağlıklı olmasına rağmen setin içinde bulunan özel selafon sargıyla STREÇLEME İŞLEMİNİ YAPARKEN, ASLA VE ASLA GÖĞÜSLER DE DAHİL GÖĞÜS ÜSTÜ BÖLGEYİ, DİZDEN ALTTA KALAN BACAK KISMINI VE DİRSEKTEN BİLEĞE KADAR OLAN KISMI STREÇLEMİYORUZ.
Bu çok tehlikeli birşey. Vücuttaki dolaşım sisteminin dengesini bozmak gibi birşey, çok da ayrıntılı bimiyorum ve incelemedim çünkü ben bir hekim değilim.
Arkadaşınız ne kullanıyor bilemem ve piyasada böyle şeyler de bolca mevcuttur belki, onu da bilemem. Ama bahsettiğim ve bu denli kaliteli olan ürünün özelliklerine rağmen böyle bir uygulamanın doğru olmadığını bildiğim ve asla ne kendimde ne de başkasında bunu yapmadığım, kullanacak olanları da özellikle uyardığım ve titizlikle önemsediğim bir husus. Zaten bunun daha başka nedenlerden ötürü de yanlış olduğunu düşünüyorum. Göğüs dokumuz ve koltukaltı salgı bezlerimiz gibi gibi ama çok uzun olacağı için bu kadarla bırakıyorum şimdilik.
Tesadüfen sorunuzu okuyunca yanıtlamadan ve naçisane kendi görüşümü ve bu bilgiyi sizinle paylaşmadan edemedim. Görüşmek üzere.
Sağlıcakla kalın.