- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
Bence evetSpor salonu daha cok motive olurum dimj
Bozkirin ortasindayimırmak kenarına filan var mı yürüyüş parkurları filan yapılmış yerler var mi önemli olan doğanın içinde olmak
Hedefler cok buyuk olunca yerine getiremiyoruz. Salona gitmek belli ki su an icinizden gelmiyor. Haftada 2 gun 15 dakikalik youtube leslie yuruyus videolari ile baslayin. Sonra ruh halinize gore sureyi ve gun sayisini arttirin. Ben de sizin gibi beceriksiz bir insanim. Zumbada ben hareketi yapabilene kadar zaten bir sonraki harekete geciyorlar :)Arkadasim her gun reels videolari paylasiyor gaza getiriyo
Ama diger yanim kpss surecinden yogunluktan kopmak
Öff burdaki kadınlar neden tartışmayı kaba davranmayı seviyo anlamış değilim belki bilmiyorumdur eksik davranmışımdır eywallah da daha kibar acıklayabilirdiniz dur bende göz kırpayım da bi şey sanayım kendimiYoo yapılır kim diyor bunu :) her gün aynı spor yapilmaz aynı böyle mesela ama istersen her gün farkli farklı bolgeler yapilir haftada 6 gün yapiyorum bazen 7 gün.
Konu sahibi arkadaşım kimse anasının karnında spor yapmayi öğrenmiyor benim hayatimda sporum s si yoktu 2 senede hoca kıvamina geldimha şunuda söylim bu zamanda evde de spor gayet güzel yapilir simdi herşey her bilgi elinin altinda yeterki başlamak iste gerisi gelir
Kaba mi davranmışim haberim yoktu öyle dümdüz yazan bir insanım durduk yere şirinlik yapamadiğım için size öyle gelmiştirÖff burdaki kadınlar neden tartışmayı kaba davranmayı seviyo anlamış değilim belki bilmiyorumdur eksik davranmışımdır eywallah da daha kibar acıklayabilirdiniz dur bende göz kırpayım da bi şey sanayım kendimi
İlk mesajimin sonunca gülmüşüm o göz kırpmada size değilmiş aslında ama neyse okuduğunuzu anladığınızda görüselim :)Öff burdaki kadınlar neden tartışmayı kaba davranmayı seviyo anlamış değilim belki bilmiyorumdur eksik davranmışımdır eywallah da daha kibar acıklayabilirdiniz dur bende göz kırpayım da bi şey sanayım kendimi
o zaman bir aylık salona başınız alıştıkça hareketlere gecerşiniz. zaten evde spor videoları var isterseniz onları yaparsınız. zayıflamak zorunda filan da değilsiniz zaten arkadaşınız yanına adam arıyor istemiyor cekiniyorsaniz hiç gitmeyinBozkirin ortasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?