- 25 Ağustos 2023
- 340
- 112
- 23
- Konu Sahibi Bremenin mizikacisi
-
O cilginligi yapmam sanirim zaten yillik odeyecek maddi.gucumde.yokHemen pahalı bir spor salonuna yıllık üyelik yaptırmayın bence. Ben de yaptırıp gitmedim oradan biliyorum
Çevrenizde belediyenin spor salonu falan var mı? Onlarda da çoğu insan bilmiyor ama gayet kadın/erkek saatleri, birebir hocalarla çalışma imkanı, grup dersleri falan mevcut.
Selamlar arkadaşımBen cok kilolu bir kadinim arkadasta spor salonuna yazilalim diyor ama halkegitim de kursa gidiyorm oglumu okula gotur getir yapiyorm ustelik oglumun da hsonu jimnastik kursu var
Kpss hazorlanmak icin kisitli vaktim oluyo temizlik yemek vs ayrica oglumla yalnz yasadigim icin alisveris fatiralar disari.isleri de bana ait
Diger sorunum ben cok beceriksiz bir insanim asla hareketleri yapamiyorm o yuzden de gitmek istemitorm faydasi olmaz arkadasa rezil olurum dusuncesi
O hareketleri asla beceremiyorm el goz kordonasyon bende sifirrr asla beceremiyorm ayni anda birden fazla is yapamiyorm
Sizce gdip deneyeyim.mi yine de
Arkadasim her gun reels videolari paylasiyor gaza getiriyoSelamlar arkadaşım
Bence istersen elbet yapabilirsin salonda da
Ama ewde de çook güzel kilo verip sıkılaşan çokça arkadaşlar var
Ben ewde de yapıyorum salona da gidiyorum
Salona gitmeden de çok incelmiştim
Her durumda istenince başaramayacağınız şeyler çook nadir
Ewde bir fırsat verin kendinize
Ama arkadaşınızla birbirinizi gaza getirir yardımlaşa yapabiliriz derseniz şartları zorlayıp zamanı ayarlayıp yapın da derim
Kpss süreci etkilenmemesi adına ewde yapın denebilirArkadasim her gun reels videolari paylasiyor gaza getiriyo
Ama diger yanim kpss surecinden yogunluktan kopmak
Ben cok kilolu bir kadinim arkadasta spor salonuna yazilalim diyor ama halkegitim de kursa gidiyorm oglumu okula gotur getir yapiyorm ustelik oglumun da hsonu jimnastik kursu var
Kpss hazorlanmak icin kisitli vaktim oluyo temizlik yemek vs ayrica oglumla yalnz yasadigim icin alisveris fatiralar disari.isleri de bana ait
Diger sorunum ben cok beceriksiz bir insanim asla hareketleri yapamiyorm o yuzden de gitmek istemitorm faydasi olmaz arkadasa rezil olurum dusuncesi
O hareketleri asla beceremiyorm el goz kordonasyon bende sifirrr asla beceremiyorm ayni anda birden fazla is yapamiyorm
Bence şart degil. Yani elbette daha kisa zamanda kas kitleniz artar, vucudunuz güzel sekillenir ama mademki zaman açısından kisitlisiniz o zaman evde leslie, pilates falan yapin.Ben cok kilolu bir kadinim arkadasta spor salonuna yazilalim diyor ama halkegitim de kursa gidiyorm oglumu okula gotur getir yapiyorm ustelik oglumun da hsonu jimnastik kursu var
Haftada bir veya iki kez de gitsen olur önemli olan beslenmeni değiştirmen yağdan yakarsan diyetle sonra sporla toparlarsınBen cok kilolu bir kadinim arkadasta spor salonuna yazilalim diyor ama halkegitim de kursa gidiyorm oglumu okula gotur getir yapiyorm ustelik oglumun da hsonu jimnastik kursu var
Haftada her gunmusHaftada bir veya iki kez de gitsen olur önemli olan beslenmeni değiştirmen yağdan yakarsan diyetle sonra sporla toparlarsın
Tesekkur ederim 94 kiloyum cok fazla vaBence şart degil. Yani elbette daha kisa zamanda kas kitleniz artar, vucudunuz güzel sekillenir ama mademki zaman açısından kisitlisiniz o zaman evde leslie, pilates falan yapin.
Hele leslie müthiş iyi bir çözüm. Simdiden basarilar, kolay gelsin
Hergün spor yapılmaz ki ozaman hergün yürüyüşe çıkın paranız gitmesin bariHaftada her gunmus
Tamamdir tsk edrimSpor salonu ayrı bir disiplin katıyor insana ama onun haricinde kendinize güveniyorsanız evdede yapabilirsiniz tabiki neden olmasın.
Leslie var, çok verim alıyorum ben. Yotube leslie yazın, size uygun olan videoyla başlayın.
Spor salonu daha cok motive olurum dimjBen de ilk gittiğim de beceremiyordum 4-5.derste artık uyum saglayabilmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?