Spor salonuna gitmeden olmaz mi

Bremenin mizikacisi

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2023
340
112
23
Ben cok kilolu bir kadinim arkadasta spor salonuna yazilalim diyor ama halkegitim de kursa gidiyorm oglumu okula gotur getir yapiyorm ustelik oglumun da hsonu jimnastik kursu var
Kpss hazorlanmak icin kisitli vaktim oluyo temizlik yemek vs ayrica oglumla yalnz yasadigim icin alisveris fatiralar disari.isleri de bana ait
Diger sorunum ben cok beceriksiz bir insanim asla hareketleri yapamiyorm o yuzden de gitmek istemitorm faydasi olmaz arkadasa rezil olurum dusuncesi
O hareketleri asla beceremiyorm el goz kordonasyon bende sifirrr asla beceremiyorm ayni anda birden fazla is yapamiyorm
Sizce gdip deneyeyim.mi yine de

O cilginligi yapmam sanirim zaten yillik odeyecek maddi.gucumde.yok
Malesef ki sehrimde belediyenin boyle imkani yok arada bir pilates kursu aciyolar oda bir ay yaptiktan sonra araya 3 ay koyuyolar

Selamlar arkadaşım
Bence istersen elbet yapabilirsin salonda da
Ama ewde de çook güzel kilo verip sıkılaşan çokça arkadaşlar var
Ben ewde de yapıyorum salona da gidiyorum
Salona gitmeden de çok incelmiştim
Her durumda istenince başaramayacağınız şeyler çook nadir
Ewde bir fırsat verin kendinize
Ama arkadaşınızla birbirinizi gaza getirir yardımlaşa yapabiliriz derseniz şartları zorlayıp zamanı ayarlayıp yapın da derim

Arkadasim her gun reels videolari paylasiyor gaza getiriyo
Ama diger yanim kpss surecinden yogunluktan kopmak

Arkadasim her gun reels videolari paylasiyor gaza getiriyo
Ama diger yanim kpss surecinden yogunluktan kopmak
Kpss süreci etkilenmemesi adına ewde yapın denebilir
Ha kimisi de bu süreçte , en azından salona gideyim bi kendime gelirim değişiklik iyi gelir motive olurum da diyebilir
Bazen hep ewde olmak da sıkabilir
Kpss sıkı bir programınız var ise ve gidip gelmek zamandan da fazlaca çalacaksa
ew daha iyi olacak görünüyor

Daha önce spır geçmişiniz ve disiplininiz yoksa evde biraz zorlanabilirsiniz. Artık youtubeda ya da uygulamalarda evde kendi başınıza spor yapmanıza yardımcı olabilecek çok başarılı seçenek var ama sakatlanmamak ya da kaş yapayım derken göz çıkarmamak adına biraz dikkatli olmanızı öneririm. Sporla hiç aranız yoksa yüksek tempolu açık hava yürüyüşleri de kalori yakmak için iyi bir seçenek olabilir.

Spor salonunda çalışmak belki daha zor gelebilir ancak grup olarak pilates derslerine yazılırsanız hem temelden öğrenerek başlarsınız aslar zor hareketlerle başlatılmazsınız hem de gitmek için kendinize diğer arkadaşlar bahane olur ve spor salonuna göre biraz daha uygun fiyatlı olabilir.

Bence spor salonu evde yeterince disiplini sağlayamayan insanlar için bir fırsat. Ben evde yapamıyorum mesela. Yok çocuktu yok ev işiydi derken gün bitiyor. Son altı ayda haftada üç gün pilates yaptım, mekana gittim. Ama gör nasıl bir koştur koştur, gene de bırakmadım. Çok faydasını gördüm. Bu süreçte yediklerime de dikkat ettim, bir dönem kalori saydım. Ve orada 2,5 kg verdim, hiç ama hiç aç kalmadım üstelik. Bence dediğim gibi bu durum biraz sizin disiplin anlayışınızla alakalı. Online spor yapabilirsiniz, başka arkadaşın dediği gibi leslie yapabilirsiniz, Instagram üzerinde bazı hocalar ücretsiz seriler paylaşıyor, bunlara katılabilirsiniz. Yani seçenek bol aslında, size uyanı bulmanız lazım. Bir de koordinasyon geliştirilebilen Bir şey, evde kendiniz deneye deneye başarabilirsiniz emin olun. Kendinize hiç güveniniz yoksa aletli pilates yapın, o daha kolay. Çok basit hareketleri var, o yüzden rahatlıkla yaparsınız diye düşünüyorum

açık havada yürüyün öyle baslayin. doğrudan salona başlarsanız sıkıntı olabolir

Spor salonu ayrı bir disiplin katıyor insana ama onun haricinde kendinize güveniyorsanız evdede yapabilirsiniz tabiki neden olmasın.
Leslie var, çok verim alıyorum ben. Yotube leslie yazın, size uygun olan videoyla başlayın.

Bence şart degil. Yani elbette daha kisa zamanda kas kitleniz artar, vucudunuz güzel sekillenir ama mademki zaman açısından kisitlisiniz o zaman evde leslie, pilates falan yapin.
Hele leslie müthiş iyi bir çözüm. Simdiden basarilar, kolay gelsin

Haftada bir veya iki kez de gitsen olur önemli olan beslenmeni değiştirmen yağdan yakarsan diyetle sonra sporla toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…