Spor salonuna gidip sonuç alan var mı?

papatyagirls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
12
0
kızlarr ben bir ay önce spora başladım haftada 4-5 gün 1buçuk saat çalışıyorum ama sıkılaşıp kilo vereceğime kilo alıyorum :KK75:hocaya bu süreçin(toplanma) 5-6 ayda olacağını söylüyor ama eğer sizde spor salonuna gidiyorsanız beni bilgilendirirmisin :KK42:

çok ilginç. ben de şubatta başlayıp temmuz a kadar düzenli gittim salona, ilk aydan itibaren yağ kaybetmeye başlamıştım. Spor insanın iştahını açıyor, eskisinden daha mı çok yemeye başladınız acaba? Salona gitmeye başladıktan sonra kilo alan kimseyi de görmedim salonda, çok ilginç geldi.

bende haftada 3 yada 4 gün spora gidiyorum.İlk hafta 2 kilo vermiştim. sonraki haftalar 1 kiloya düştü.Nasıl kilo aldın anlamadım ki :44:

çok ilginç. ben de şubatta başlayıp temmuz a kadar düzenli gittim salona, ilk aydan itibaren yağ kaybetmeye başlamıştım. Spor insanın iştahını açıyor, eskisinden daha mı çok yemeye başladınız acaba? Salona gitmeye başladıktan sonra kilo alan kimseyi de görmedim salonda, çok ilginç geldi.

hayır akşamları yemiyorum hocaya bakılırsa ilk bir ay vücut neolduğunu anlamya çalışıyormuş 1 aydan sonra yağ kaybı oluyormuş ama benim arkadaşlarımda gidiyor biraz sıkılaşma var bendede var ama kilo kaybı yerine 1 kilo almışım bende anlamadım:44:

kızlarr ben bir ay önce spora başladım haftada 4-5 gün 1buçuk saat çalışıyorum ama sıkılaşıp kilo vereceğime kilo alıyorum :KK75:hocaya bu süreçin(toplanma) 5-6 ayda olacağını söylüyor ama eğer sizde spor salonuna gidiyorsanız beni bilgilendirirmisin :KK42:

Aynı sorunu bende yasadım. 1 aydan sonra hızlı düşüşler yasarsın azımle devam etmelisin ben oyle yapıyorum Ben ilk ayda 2 kğ yagdan verip 2 kg kasdan aldım. seninde aldıgın kilo kasdandır. Birde su var kilom da hiç degişiklik olmamasına ragmen belimden 6-7 cm incelmişim

Aynı sorunu bende yasadım. 1 aydan sonra hızlı düşüşler yasarsın azımle devam etmelisin ben oyle yapıyorum Ben ilk ayda 2 kğ yagdan verip 2 kg kasdan aldım. seninde aldıgın kilo kasdandır. Birde su var kilom da hiç degişiklik olmamasına ragmen belimden 6-7 cm incelmişim[/QUOTE

Ne mutlu sana bende azimle devam etmeyi düşünüyorum fazla kilo kaybım olmasada olur benim sorunum belle 10 cm incelmem lazım :26:

Son düzenleme:
şu da oluyor, yağdan verip kas ve su olarak alıyorsun kiloyu, dolayısıyla daha ince göründüğün halde kas yağdan daha ağır olduğu için tartıda daha çok çıkıyorsun. yağ kas yüzdesine bakmak gerekiyor spora başladıktan sonra. Tartıdaki rakamdan çok nerden ne kadar incelip sıkılaştığın daha önemli oluyor. Belden de kilo almak çook kolay, o kolaylıkla gitseler keşke. :KK1: Azmedenin elinden hiç bir şey kurtulmaz ama :82:

şu da oluyor, yağdan verip kas ve su olarak alıyorsun kiloyu, dolayısıyla daha ince göründüğün halde kas yağdan daha ağır olduğu için tartıda daha çok çıkıyorsun. yağ kas yüzdesine bakmak gerekiyor spora başladıktan sonra. Tartıdaki rakamdan çok nerden ne kadar incelip sıkılaştığın daha önemli oluyor. Belden de kilo almak çook kolay, o kolaylıkla gitseler keşke. :KK1: Azmedenin elinden hiç bir şey kurtulmaz ama :82:

Verdiğin bilgiler için teşşekkür ederim :KK42: ahh keşke ne kadaar diyet yapsamda gitmiyo o can simitleri öyle kalıyo bende spor yapayım dedim azimliyim :KK4:

düzenli olarak spor yaptiğimda ben de ilk ay 2 kilo almıştım fakat selülitlerim bariz bir şekilde azalmıştı ve incelmiştim.Bıraktıktan sonra daha kötü oldu malesef, ama kilo alma olayını dert etme sen, 1 ay sonra düzene girer vucudun.

düzenli olarak spor yaptiğimda ben de ilk ay 2 kilo almıştım fakat selülitlerim bariz bir şekilde azalmıştı ve incelmiştim.Bıraktıktan sonra daha kötü oldu malesef, ama kilo alma olayını dert etme sen, 1 ay sonra düzene girer vucudun.

sağol canım inşallah sen haftada kaç gün yapıyodun

X