Çok istiyorum inanın! Umarım aylar sonra buraya yeniden gelip,başardık diyebilirim. İşin estetik görünümü elbette önemli ama özellikle sağlığımız açısından kilo vermek istiyoruz.Spor salonu iyi olabilir . Bok su tüketin zayıflamanın1. kuralı .Atıstırmlıklarınız var ise onu dha saglıklı atıstırmalıklarla değiştirin . Bence başarabilirsiniz. isteyin yeter ki ..
Yaaa çok duydum leslie yi... Beslenmeye de dikkat edersem gider demi? Hafta içi çalışıyorum,haftasonu çocuklarıma ayırıyorum. Dolayısıyla pertim 7 gün. Salona ayıracak vaktim olur mu ondan bile emin değilim. Gidecek ya gitmeli kilolar! Alt tarafı 15 kg versek yeter,millet ne kilolar veriyor.Leslie ac youtubedan cayır cayır verirsin o kiloları
Cayır cayır eriyorsun bacım leslie ama ama önce kendini bi ölç biç tart ben bu diyeti uygulayabilir miyim dirayetli olabilir miyim.diyeYaaa çok duydum leslie yi... Beslenmeye de dikkat edersem gider demi? Hafta içi çalışıyorum,haftasonu çocuklarıma ayırıyorum. Dolayısıyla pertim 7 gün. Salona ayıracak vaktim olur mu ondan bile emin değilim. Gidecek ya gitmeli kilolar! Alt tarafı 15 kg versek yeter,millet ne kilolar veriyor.
Ahahahaaaa yok yok beslenmeye elbette dikkat edicez. Yoksa mümkün değil zaten,biliyorum.Cayır cayır eriyorsun bacım leslie ama ama önce kendini bi ölç biç tart ben bu diyeti uygulayabilir miyim dirayetli olabilir miyim.diye
Şimdi leslie yap ardina da manti ye olmaz