- 17 Nisan 2016
- 31
- 30
- 31
-
- Konu Sahibi guldnkckogluu
Merhaba gerçekten sonuç çok güzel olmuş benim de karın problemim var. Hangi sporları yaptığınızı da yazar mısınız? Spor salonuna mi gittiniz?
Merhaba spor salonuna gitmeden arzuladıgınız vücut ölçülerine kavuşamazsınız. Evde ne yaparsanız hangi hareketi yaparsanız yapın ama sıkılaşmanız mümkün olmayacaktır.
merhaba teşekkür ederim ilk önce.. :)Merhaba gerçekten sonuç çok güzel olmuş benim de karın problemim var. Hangi sporları yaptığınızı da yazar mısınız? Spor salonuna mi gittiniz?
merhaba semra hanım söyle ifade etmem gerekiyorsa spor salonu bir çıkar yol değildir bu birincisi ya siz gerçekten bu konu hakkında çok bilginiz var ama bence yok yada bulk dönemindesiniz (hacimlendirme dönemi) denir bu arada spor yapan biriyseniz bilirsinizMerhaba spor salonuna gitmeden arzuladıgınız vücut ölçülerine kavuşamazsınız. Evde ne yaparsanız hangi hareketi yaparsanız yapın ama sıkılaşmanız mümkün olmayacaktır.
Cevabınız için teşekkürler. Vücut ölçülerin göbek bölgesi harici istediğim şekilde ancak ayva göbeğe bir türlü çözüm bulamadım. Sanırım söylediğiniz gibi salona gitmek gerekiyor... Hem belli bir düzen hem de doğru spor için gerekli gerçekten..
kesinlikle size katılıyorum.. bir çok hareket mevcut aşağıda da bunu söyledim ben kendime göre bir program yaptım karma olarak ve o şekilde devam ettim araştırmak çok önmeli bu konu hakkında.. hareketlerin setleri vardır bunları günden güne arttırarak devam edebilir ve evde de süper bir vücuda sahip olabilirsinizNeden spor salonu şart olsun?
Düzenli egzersizlerle pekala evde de yapılabilir.
Konu sahibi, tebrikler. Hangi egzersizleri yaptınız?guldnkckogluu
eğer kilo vermekse niyetiniz yemeyi bırakmalısınız :) istediğiniz yağ yakımını elde ettikten sonra kuvvetlenmek için kas yapıcı yiyecekleri tercih edip sporla beraber uyguladığınızda vücudunuz yeniden yapılanma dönemine girerBen de spora bssladim ama sanki daha cok yiyorum.
eğer kilo vermekse niyetiniz yemeyi bırakmalısınız :) istediğiniz yağ yakımını elde ettikten sonra kuvvetlenmek için kas yapıcı yiyecekleri tercih edip sporla beraber uyguladığınızda vücudunuz yeniden yapılanma dönemine girer
eğer kilo vermekse niyetiniz yemeyi bırakmalısınız :) istediğiniz yağ yakımını elde ettikten sonra kuvvetlenmek için kas yapıcı yiyecekleri tercih edip sporla beraber uyguladığınızda vücudunuz yeniden yapılanma dönemine girer
kesinlikle katılıyorum bulk dönemindeyim şuan ağırlığa geçtim artık evde yapmıyorum bende açıkçasıGuzel degisim fakat spor salonu agirliklarla calisabilme olanagi sagladigindan tabiki daha iyi ama evde agirliksiz kendi agirliginizla bircok hareketle vucudunuzu hamliktan kurtarip zinde kalabilirsiniz
günde 300 ve üstü mekik çekerek :)o karnı, spor salonuna gitmeden nasıl yaptınız? hangi hareketlerle acaba?
günde 300 ve üstü mekik çekerek :)
internette birçok abs hareketi var karın olarak onları kendime göre ayarladım sizde öte yapabilirsiniz
vücut yapısıyla alakalı da olabilir..Ben pek çok şey yapıyorum salona gidiyorum zaten.bu forma ulaşmadı ama karnım o yüzden merak ettim
Kardiyo ile baslayacaksin. Kosu bandi. Bisiklet. Eliptic. Arkasindan aletler agirlik calismasi. Twister. Sonra yer hareketleri. Arkasindan da dinlene dinlene bol mekik. Ben 200 e tamamliyordum mekigi.o karnı, spor salonuna gitmeden nasıl yaptınız? hangi hareketlerle acaba?
Kardiyo ile baslayacaksin. Kosu bandi. Bisiklet. Eliptic. Arkasindan aletler agirlik calismasi. Twister. Sonra yer hareketleri. Arkasindan da dinlene dinlene bol mekik. Ben 200 e tamamliyordum mekigi.