Spor öncesi ve sonrası değişimlerim !!!

guldnkckogluu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
31
30
31
kızlarrr günaydıııın
bugün motivasyon olsun hemde sizde harekete geçin diye spor öncesi ve sonrası fotoğraflarımı paylaşmak istedim.. spor gerçekten hayatın bir parçası olmalı.. spor geçmişim var fakat düğün arife'sinde olduğum için yaklaşık 1 senye yakın sporla ilgilenemiyordum. geldiğim durum malum .. ama geç kalmadan tekrardan döndüm
illaki spor salonlarına dünyanın parasını vermenize gerek yok evde yapacağınız ufak basit egzersizlerle de harika vücuda kavuşabilirsiniz ..
çok kilolu bir vücudum olmamasına rağmen eti'm sert değildir benim .. bu yüzden ufak ufak başladığım sporda 2 ayda olan değişimi sizinle paylaşmak istiyorum ..

Merhaba gerçekten sonuç çok güzel olmuş benim de karın problemim var. Hangi sporları yaptığınızı da yazar mısınız? Spor salonuna mi gittiniz?

Merhaba spor salonuna gitmeden arzuladıgınız vücut ölçülerine kavuşamazsınız. Evde ne yaparsanız hangi hareketi yaparsanız yapın ama sıkılaşmanız mümkün olmayacaktır.

Merhaba spor salonuna gitmeden arzuladıgınız vücut ölçülerine kavuşamazsınız. Evde ne yaparsanız hangi hareketi yaparsanız yapın ama sıkılaşmanız mümkün olmayacaktır.

Cevabınız için teşekkürler. Vücut ölçülerin göbek bölgesi harici istediğim şekilde ancak ayva göbeğe bir türlü çözüm bulamadım. Sanırım söylediğiniz gibi salona gitmek gerekiyor... Hem belli bir düzen hem de doğru spor için gerekli gerçekten..

Merhaba gerçekten sonuç çok güzel olmuş benim de karın problemim var. Hangi sporları yaptığınızı da yazar mısınız? Spor salonuna mi gittiniz?
merhaba teşekkür ederim ilk önce.. :)
ben hiç spor salonuna gitmedim. egzersizlerimi hep evde yaptım ara sıra oturduğum sitenin altında ufak çaplı bir spor salonu var oraya sadece koşmaya ve met üzerinde rahat hareket edebilmek için indim.. ağırlık altına hiç girmedim açıkçası.. spor salonuna gitmeden hiçbirşey yapamazsınız demek sizin baştan itibaren güveninizi kırmaktır bu arada.. insan istediğinde yapamayacağı hiç birşey yoktur..
ve spor ve beslenme hakkında gerçekten çok araştırma yapmış bir insan olarak bilgilerimin kuvvetli olduğuna inanıyorum.. karın ve bel bölgesinin incelemesini istiyorsanız şayet ilk önce beslenmenizle başlamanız gerekiyor. karın vücudumuzun en nankör yeri diyebilirim :))) ben hamur işi olan herşeyi bıraktım ekmek dahil! tam buğday siyah 1-2 dilim oda belki.. maydonoz sürekli tüketilmesi gerekirken bir sebze ödem atıcı özelliği yüksek derecede mevcut.. ambalajlı olan hiçbir sıvıyı tüketmiyorum.. meyve suyu,kola, vb.. şeker ve tuz başlıca düşmanı onları azalta azalta bıraktım açıkçası hemen olmuyor sizde öyle deneyin.. egzersiz olarakta bi çok egzersiz var ben kendime göre bir egzersiz planı yapıp onu uyguladım.. size yardımcı olmaya çalışırım bu konuyla ilgili.. instagram hesabımdanda detaylı bir çok şeyi spor hakkında öğrenebilirsiniz instagram;@guldenkckoglu

merhaba semra hanım söyle ifade etmem gerekiyorsa spor salonu bir çıkar yol değildir bu birincisi ya siz gerçekten bu konu hakkında çok bilginiz var ama bence yok yada bulk dönemindesiniz (hacimlendirme dönemi) denir bu arada spor yapan biriyseniz bilirsiniz )) ben hiç spor salonuna gitmeden bütün iç bacaklarımdan kurtuldum mesela ve ilk önce kalçamı sıkılaştırıcı hareketlerle sertleştirip şu anda protein kullanarak geliştirme dönemine girdim.. ve kasım ayından bu yana çok az bir zaman dilimidir bu .. karın kaslarım oldukça belirgin ve bunu sadece evde beslenme ve sporla yaptım yani tam olarak bilgi sahibi olmadan insanların güvenlerini kırmayın hayırlı günler efendim )

Eklentiler

• IMG_1315.JPG
    74,5 KB · Görüntüleme: 1.257
Neden spor salonu şart olsun?
Düzenli egzersizlerle pekala evde de yapılabilir.
Konu sahibi, tebrikler. Hangi egzersizleri yaptınız? guldnkckogluu
kesinlikle size katılıyorum.. bir çok hareket mevcut aşağıda da bunu söyledim ben kendime göre bir program yaptım karma olarak ve o şekilde devam ettim araştırmak çok önmeli bu konu hakkında.. hareketlerin setleri vardır bunları günden güne arttırarak devam edebilir ve evde de süper bir vücuda sahip olabilirsiniz )

Bu aralar daha az yemeye basladim sukur.Yalniz telefondan yazdigim icin herhalde uc kere alintilamisim.Dpora devam ediyorum.bakalim ne olacak.

Guzel degisim fakat spor salonu agirliklarla calisabilme olanagi sagladigindan tabiki daha iyi ama evde agirliksiz kendi agirliginizla bircok hareketle vucudunuzu hamliktan kurtarip zinde kalabilirsiniz

Guzel degisim fakat spor salonu agirliklarla calisabilme olanagi sagladigindan tabiki daha iyi ama evde agirliksiz kendi agirliginizla bircok hareketle vucudunuzu hamliktan kurtarip zinde kalabilirsiniz
kesinlikle katılıyorum bulk dönemindeyim şuan ağırlığa geçtim artık evde yapmıyorum bende açıkçası

o karnı, spor salonuna gitmeden nasıl yaptınız? hangi hareketlerle acaba?
Kardiyo ile baslayacaksin. Kosu bandi. Bisiklet. Eliptic. Arkasindan aletler agirlik calismasi. Twister. Sonra yer hareketleri. Arkasindan da dinlene dinlene bol mekik. Ben 200 e tamamliyordum mekigi.

Kardiyo ile baslayacaksin. Kosu bandi. Bisiklet. Eliptic. Arkasindan aletler agirlik calismasi. Twister. Sonra yer hareketleri. Arkasindan da dinlene dinlene bol mekik. Ben 200 e tamamliyordum mekigi.

Hepsini yapıyorum mekiğe o kadar abanmıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…