Spor İle Sağlıksız Yaşama Son! Popo bacak kol basen göbek bel EGZERSİZLERİ ''

Paylaşımlar size ve vücut' unuza yardımcı oluyor mu?

• Ankete Katılan
    87

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
363
30
Kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Popo bacak içi arkası ve önü , karın ve kol egzersizleri ile ilgili görsel paylaşım.

topiğimizi kapattırdım. Burada da

Gene gruplar egzersizler motivasyonlar olacaktır.

Egzersiz listeleri Yoga listeleri hazırlanacaktır.

Zayıflarken sıkılaşma
------------------------------------------------------------------------------------------

YOGA:

yoga vücut'un rahatlamasına stresten arınmanıza eklemlerinizin açılmasına kaslarınızın uzun ince oluşmasına yardımcı olmaktadır.

------------------------------------------------------------------------------------------
Spor ve egzersizler:

Spor insan hayatının en önemli etkenidir. Spor sağlığınıza pskolojinize vücut' unuza inanılmaz yararları vardır.

Sigara , alkol fas food bunlar hayatınızı sömüren sizin ömrünüzden hayatınızdan parça parça alıp götüren zararlı alışkanlıklardır.

Eğer kendinize saygınız varsa bırakın bu size zarar veren alışkanlıkları.. Paranızı elmaya karpuza verin..

Spora yaparak vücut' unuz değişecek öz güveniniz yerine gelecek.

Kalp damar hastalıkları eklem rahatsızlıkları pskolojik sorunlarınızı bir bir gidereceksiniz.!

Hadi sizde bizimle spor yapın!

HER GÜN EGZERSİZLERİNİ YAPANLAR RAPOR VERECEKTİR .

PAZAR GÜNÜ TARTI GÜNÜDÜ KİLO ALANLAR VERENLER HERKES YAZACAK :SSZ:

GRUPTA TARTIŞMA KESİNLİKLE KABUL EDİLEMEZ MOTİVASYON VE SAĞLIK AMAÇLI BİR GRUPTUR. :KK69:

Bu grup Sporu Sevdirmek Hayat Tarzi Haline Getirmek İcin Herseyi Yapacaktir

Sevgilerle Kedi :KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
Squats popo şekillendirmek için bacaklarınızı toparlamak için biire bir bir egzersizdir.

Squats programı şu :

squats program da da gösterdiği gibi 3
gün boyunca orada yazan miktarda squats hareketini yapıp 1 GÜN rest yani DİNLENME günü yapıyoruz 30 günlük bir program. squatsın çeşitli dalları vardır onları da diğer programlar da günleri gelince vereceğim.

SQUATS ŞU ŞEKİLDE YAPILIYOR:

tumblr_mi3uasEREN1r7w8cbo1_500.gif

Şekilde de gösterdiği gibi beliniz sürekli DÜZ bir biçimde diz kapaklarınız ayak parmak uçlarınızı geçmeden

nefes alıyoruz ayaktayız veriyoruz eğiliyoruz.

Kızlar Bölgesel sıkılaşma programın'da eski listedeki arkadaşlar devam edecek. yeni gelenler olursa ekleyeceğiz

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BÖLGESEL SIKILAŞMA PROGRAMIN DAKİ EGZERSİZLER.

Şimdi : VİDEOLARINIZ olucak vidolarınızı hafta 4gün tek sefer yapıcaksın part yok.

Egzersiz HAREKETLERİNİZİ ise gene haftada 3gün 3part şeklinde yapacaksınız. 1dakika dinlen süreniz var aralarında biliyorsunuz.

Önceki programınızda ki hareketlerinizin de hemen hemen bir kısmı olucak ben burda da vericem onları

ŞİMDİ VİDEOLARINIZ ŞUNLAR :

1.VİDEONUZ POPO KALDIRMA DA SİHİR GİBİ BİRŞEY :KK12:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.VİDEOMUZ ARTIK ISINMIŞ GÖBEĞİNİZDE ERİYEN YAĞLARINIZA HIZLI ETKİ EDEREK 2 HAFTA SONRA İŞTEE KASLARIN SENİN

BUNLAR DEDİRTECEK BİR VİDEO.

(HATIRLATMA: HAFTADA 4 GUN TEK PART ŞEKLİNDE YAPIYORUZ VİDEOLARIMIZI..)

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:

VİDEOLARINIZ YUKARDAKİLER ŞİMDİ EGZERSİZ HAREKETLERİNİZİ VEREYİM. :KK8:

(HATIRLATMA : HAFTA 3 GÜN 3 PART ŞEKLİNDE YAPIYORUZ EGZERSİZLERİMİZİ.)
(HATIRLATMA : HAFTA 3 GÜN 3 PART ŞEKLİNDE YAPIYORUZ EGZERSİZLERİMİZİ.)

KIZLAR KÜLOTLU ÇORABINIZ VARDIR DİYE TAHMİN EDİYORUM KÜLOTLU ÇORABINIZI

AÇLARINIZI BİRLEŞTRİN BAĞLAYIN .. RESİMDEKİ GİBİ BACAKLARINIZIN ARASINDAN GEÇİRİN VE POPONUZU SIKARAK ŞEKİLDEKİ HAREKETİ
25DEFA YAPACAKSINIZ

Mekik Hareketi veya Ayak Ucuna Deyme Esnemesi:

SIRT ÜSTÜ YATIP AYAKLARINIZI YUKARI KALDIRIN. AYAK UÇLARINIZA DEYMEYE ÇALIŞIYORMUŞ GİBİ YAPICAĞIZ HAREKETTEDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ. 25 KERE YAPACAĞIZ. KARNIMIZI İÇERİ ÇEKİP YAPIYORUZ. YERDEYKEN NEFES ALIYORUZ PARMAK UÇLARIMIZA DEYMEYE ÇALIŞIRKEN NEFES VERİYORUZ.

Ters Mekik veya Bacaklarla Ters Esneme
Yere sırtüstü yatarak işe başlayın. Elleriniz vücudunuzun yanında düz olarak yere koyun

. Vücudunuzun üst kısmı zemine dayanırken, kalçanızı mümkün olduğu kadar yukarı

doğru kaldırmaya çalışın .. 25 kere yapacağız bunuda karnınız dediğim gibi hep içerde.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kızlar Zayıflarken sıkılaşma grubu'n dakiler aynen devam gelen olursa gruba ekleyeceğim.

(Videolar aynı sadece özel olarak bir iki şey daha ekleyeceğim ama kim ne yaptı nasıl ne oldu bilmem lazım bana herkes bilgi versin. Videolar nasıl işinize yarıyor mu? )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:-​

SİZE 2TANE VİDEO VERECEĞİM GENE VE 2 HAREKET SİZLER HAFTANIN 4 GUNU VİDEOLARI 2 GUNU HAREKETLERİ YAPICAKSINIZ.

BU 1. VİDEO GÖĞÜS -KOL BACAK-KARIN POPO SIRT HEEEERR YERİNİZİ MUTHİŞ ÇALIŞITIRIR VE TERLETİR. !

BU VİDEO İSE ŞEKİLLENMENİZE VE BEL EKLEMLERİNİZE YARDIMCI OLUCAKTIR.

karin_kaslari_mekik_hareketi_2.jpg

BU HAREKETİDE 25 TEKRARLA HAFTA DA 4 GÜN YAPCAĞIZ.

-----------------------------------------------------------------------------------------

KIZLAR YENİ PROGRAMLARINIZ BUNLAR HEPİNİZE KOLAY GELSİN 1 AY SONRA PROGRAMI GÜNCELLEYECEĞİM :KK16:

Yapımı o kadar kolay ve sağlıklı bir aparatif denemek ister misiniz?

tumblr_mo741mCy8N1rmiy5vo1_500.jpg

1milyonculardan veya Süper marketlerde bulabileceğim plastik kalıplara süt veya su hangisini tercih ederseniz içine istediğiniz meyveyi ( çile, kavun , karpuz , muz , kiraz, vs..) buzluğa atıp minumum 7 saat bekletip atıştırmalıklarınızı hazırlaya bilirsiniz. ben Denedim müthiş lezettli oluyor süt ile.

Spor her zaman öz güven belirtisidir. Spor yapan insan sağlıklıda olur her yerde her şekilde öz güvenli de.

Ve bu inanılmaz kalçalar sporla yapıyorlar .. Sihir gibi değil mi?

Stratejik olarak örtülmüş çıplaklık
Şeffaf veya transparan giysiler
Ahlaka aykırı veya tahrik edici pozlar
Yakın plan çekilmiş göğüs, kalça veya kasık bölgesi görüntüleri

Stratejik olarak örtülmüş çıplaklık
Şeffaf veya transparan giysiler
Ahlaka aykırı veya tahrik edici pozlar
Yakın plan çekilmiş göğüs, kalça veya kasık bölgesi görüntüleri

Kedicim ben yan simitler için bi öneri rica ediyorum senden:) bitek orda değişim göremiyorum vücudumda

hayırlı olsun topiğimiz :KK16::KK16::KK16:
geldim kedi, benim gruplara yogayı da ekleyebilirsin, ama temmuzda başlayabilirim sporuma çok yoğunum bu aralar. :KK14:

Canım seninle spor yapmayi cok istiyorum cunku onceki topigindeki faaliyetini gordum beni zayiflarken sıkılasma programi ve bolgesel sikilasma grubuna alir misin acaba ?
Benim en buyuk sorunum gobegim ve yan yaglarim simit bolgem yani umarim grubunda bana yer vardir cidden cok istiyorum grubunda yer almayi :)
Ölculerim :
Gogus : 90
ust bacak : 57
ust kol : 28
kalca: 93
gobek: 86
bel : 72
ben belim ve gobegimden en az 10ar cm gitsin istiyorum.
Bu arada boyum da 1.59 cm :)

ben dün yapmayı unuttum squatsı :KK17:
bugün öğleden önce yaptım ama. dün rest günü olmuş olsun benim, sen bugün rest yaptın, yarın devam edelim aynı yerden, 70 yapıcaz.

hayırlı olsun yeni topikimiz :KK9::KK9::KK9:

hayırlı olsun topiğimiz :KK16::KK16::KK16:
geldim kedi, benim gruplara yogayı da ekleyebilirsin, ama temmuzda başlayabilirim sporuma çok yoğunum bu aralar. :KK14:
Hoş geldin kuzum beniimm :KK16: Olsun kuzum bende yoğun değilim ama yapmıorum ama artık son yeter yahu gene saldık.. Tamam yoga grubu yapacağım sayfalar çok ilerlemeden de şu yoga grubunu yapayım bari:KK53:
Canım seninle spor yapmayi cok istiyorum cunku onceki topigindeki faaliyetini gordum beni zayiflarken sıkılasma programi ve bolgesel sikilasma grubuna alir misin acaba ?
Benim en buyuk sorunum gobegim ve yan yaglarim simit bolgem yani umarim grubunda bana yer vardir cidden cok istiyorum grubunda yer almayi :)
Ölculerim :
Gogus : 90
ust bacak : 57
ust kol : 28
kalca: 93
gobek: 86
bel : 72
ben belim ve gobegimden en az 10ar cm gitsin istiyorum.
Bu arada boyum da 1.59 cm :)
Hoşgeldin canım yer olmaz olurmu? herkese yer var grubumuzda. Anladım ben seni sen komple sıkılaşma istiyorsun. Bak şimdi seni de BÖLGESEL 'E VE ZAYIFLARKEN SIKILAŞMAYA ALIYORUM. oRADA GEREKLİ AÇIKLAMALAR YAPILI . LÜTFEN LİSTENE ÖZEN GÖSTER Kİ SONUÇLARINI BİR AN ÖNCE ALALIM.:13:
ben dün yapmayı unuttum squatsı
bugün öğleden önce yaptım ama. dün rest günü olmuş olsun benim, sen bugün rest yaptın, yarın devam edelim aynı yerden, 70 yapıcaz.

hayırlı olsun yeni topikimiz :KK9::KK9::KK9:
tEŞEKKÜR EDERİM CANIIIMM . Bende yenide squats a başlıyorum. :KK76:

Hoş geldin kuzum beniimm :KK16: Olsun kuzum bende yoğun değilim ama yapmıorum ama artık son yeter yahu gene saldık.. Tamam yoga grubu yapacağım sayfalar çok ilerlemeden de şu yoga grubunu yapayım bari:KK53:

Hoşgeldin canım yer olmaz olurmu? herkese yer var grubumuzda. Anladım ben seni sen komple sıkılaşma istiyorsun. Bak şimdi seni de BÖLGESEL 'E VE ZAYIFLARKEN SIKILAŞMAYA ALIYORUM. oRADA GEREKLİ AÇIKLAMALAR YAPILI . LÜTFEN LİSTENE ÖZEN GÖSTER Kİ SONUÇLARINI BİR AN ÖNCE ALALIM.:13:

tEŞEKKÜR EDERİM CANIIIMM . Bende yenide squats a başlıyorum. :KK76:

saldık ki ne saldık :KK19::KK19:
işlerimize halledelim de asılalım adam gibi, daha çoook yolum var benim.

ayyy sagol sekerim burdaki videolar ve hareketler haricinde yapacagim bisey var mi hemen simdi baslamak istiyorum :KK70:
Bu arada ben squat yapmistim popom sekillendi evet ama ben daha kucuk dahada guzel gorunsun istiyorum farkli squat programlarin var mi :)

saldık ki ne saldık :KK19::KK19:
işlerimize halledelim de asılalım adam gibi, daha çoook yolum var benim.
Eeee ne demişlerr :KK70: o eski halimizden eser yok şimdii :KK59: :KK59: :KK52:

beyaz kızım mesaj sayım daha dolmadı dur atıcam sana mesaj 100 olmasına 8 tane kaldı :KK52:

ayyy sagol sekerim burdaki videolar ve hareketler haricinde yapacagim bisey var mi hemen simdi baslamak istiyorum :KK70:
Bu arada ben squat yapmistim popom sekillendi evet ama ben daha kucuk dahada guzel gorunsun istiyorum farkli squat programlarin var mi :)

Tatlım hemen şimdi vdeolara az biraz göz geçir yapmaya çalış biraz ezber yap yaparken zorlanmassın
:KK76:

X