• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spor+diyet eşliğinde zayıflayalım mı kızlar... haydi o zaman....

• Konu Sahibi Konu Sahibi jaa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2014
92
29
88
İstanbul
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım bende :1: uzun zamandır çeşitli konularda yazılanları okuyordum formda ama yazmak bu güne kısmetmiş... öncelikle bu adımımda yapmış olduğum diyet ve spor çok etken oldu bunu belirtmek istiyorum :3: ewet kısaca kendimden bahsedeyim... 28 yaşında, 158 boyundayım... kiloma gelince :8: bu kısmı biraz açıklamak istiyorum evlenmeden önce 38 bedenden yukarısını hiç görmemiştim taaki 2 sene önceye kadar... ama 3 hafta önce tartıldığımda 73,3 kg ı gördüm baskülde ve 42 bedene yükselmiştim bile...işte o anda kendime dur dedim :51: hemen en yakın bfit'e yazıldım ve diyetle başladım... kesinlikle sporsuz diyet bi işe yaramıyor...illaki zayıflıyorsunuz ama sarkmalar başlıyor... ve ben 18:00den sonra bişey yememeye gayret ediyorum... yaptığım özel bi isimli diyet yok... çünkü ben süt ve süt ürünleri tüketemiyorum, sevmiyorum... yumurta desen ağzıma sürmem... o yüzden bunlar dışında kalan her şeyi yemeye gayret ediyorum tabiki sağlıklı olanları... 3 haftada 4 kilo 100 gr verdim bile... hemde hipotiroid hastası olmama rağmen... yani metabolizmamda sıkıntı olmasına rağmen... kızlar siz siz olun mutlaka spor yapın... inanın o zaman 2 kat daha fazla zayıflayacaksınız, en azından sıkılaşacaksınız...

3 hafta önce ; 73,3
2 hafta önce ; 71,6
geçen hafta ; 70,3
ve bugün ; 69,2 :21:

Back