- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Tırnaklarım hep kısadır ve ince çorap hiç giymem ayağım çok kibar sayılmaz ama tarak üst kısım değil mi parmak olan kısım ne alaka?Hiç başıma gelmedi açıkçası. Tırnağınız takılıyor olabilir mi? Ayak yapınız taraklı mı?
İlk sorun yaşadığım ayakkabıyı atmazdım ondada olmuştu ucuz bir ayakkabı değildi.Çamaşır makinesine atiyor musunuz.
Benim ondan olmuştu.
Daha geniş?ayak yapına uygun degil demekki daha genis secenekleri tercih etmelisin
Valla sinir oldum...Ayak yapınızla alakalıdır belki
Ön kısmı ücgen gibi degilde daha genis ve rahat olan yapıda ayakkabılar tercih edebilirsinDaha geniş?
Anlamadım?Lostrada yapılamayacak şekle mi geliyor?
Tırnaklarım hep kısadır ve ince çorap hiç giymem ayağım çok kibar sayılmaz ama tarak üst kısım değil mi parmak olan kısım ne alaka?
Model atar mısınız zahmet olmazsa?Ön kısmı ücgen gibi degilde daha genis ve rahat olan yapıda ayakkabılar tercih edebilirsin
Yani ailemdekilere benziyorAyağınız toplumdaki herkesle aynı mı? Baktınız mı birilerine kıyaslamak için? Normal değil sürekli yaşamak. Geniş olabilir diye düşünüyorum sadece. Uç kısmını yırtıyordur.
Bir numara çok büyük oluyor buçuklu bile aldım yarım numara büyük ondada olduAllah allahbende sürekli baş parmak kısmında sıkıntı yaşarım ayakkabılarımla ama hep parmağım zedelenir kanar.Ayakkabını delmesi çok garip :/ bir numara büyük kullansanda mı aynı?
Çorap yırtılmıyor ama çok ilginç değil mi.Bant falanda sök çıkar bilemedim...Benim bir tanıdıkta vardı bu sorun. Tırnak kısa da olsa hafif kalkık gibiydi sanki. Çözüm bulamadı kumaş ayakkabılarda sorun oluyordu onun da. Bant filan yapıp deneseniz tırnagınıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?