- 6 Şubat 2020
- 157
- 185
- 23
- 30
- Konu Sahibi banabenigeriver
Ayak ve parmak kemiklerinizle alakalıdır, sürekli o bölgeye basınç yapıyodur adım atarken ve yırtılıyodur. Ayakkabıyla alakalı olduğunu sanmam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çorapda elastan var çünkü.Çorap yırtılmıyor ama çok ilginç değil mi.Bant falanda sök çıkar bilemedim...
Yani parmaklarım ayrık ayrık hep rahat ayakkabı giydiğmden sanırım basıncın üste olması ilginç yanlarda önde olsa anlarımda...Ayak ve parmak kemiklerinizle alakalıdır, sürekli o bölgeye basınç yapıyodur adım atarken ve yırtılıyodur. Ayakkabıyla alakalı olduğunu sanmam.
Ben varımArtık sıkıldım bu durumdan.Tırnaklarım uzun değil ince çorap giymem ayakkabı sıkı değil ama nasıl oluyorsa sağ ve soldaki son iki parmak hizasında ayakkabılarım deliniyor.Bu nasıl olabilir?200-300ede aldığım ayakkabıyada aynısı oldu 100e aldığımada sırf bu yüzden çöpe ayakkabı atmaktan sıkıldım...İlk model hep kullandığım ayağım hava alsın diye bunu tercih ediyorum ama hep aynı sorun.İkinciye benzer birkez kullandım bir sorun yaşamadım ama buda çok kapalı ayağım çok havasız kalıyor ne yapsam bilemiyorum.Var mı tavsiyesi olan?
Ayakkabıda yok mu?Evet çorapda elastan var çünkü.![]()
Ayağım 38 gören hiçkimse aaa taraklıymış falanda demedi 39 çok bol oluyor bana.Nasıl çıkmıyor ayağından?Evet delinen yer delikli kumaş gibi aynen.Ben varım
Çok severek aldığım iki ayakkabida da oldu bu ortak noktası üstten delinen kısım delikli kumaş gibi. Tırnaklarım benkm de kısadır ama ayağım taraklı ve büyüktür.. 1 numara büyük aldiğimda sorun olmadi ama benzer yapıdaki ayakkabılardan almadım.
Olanlar var evet şimdi üstü komple lastikli modeller. Ama kumaş dokuma bir coğu onlarda yok.Ayakkabıda yok mu?
Bilmem ayaklarım 41 i sevdi. 41 de onlari:) geçinip gidiyorlar. Ayakkabı aslinda erkek ayakkabısı model olarak ama unisex diye geciyor. Bana sorsan kamyon tekeri millete sorsaaan aa ne kadar hos :) çıkmıyor çok sıkı da bağlamıyorum bilmem ama çıkmıyor valla. Acaba ayaklarim 42 de haberim mi yokAyağım 38 gören hiçkimse aaa taraklıymış falanda demedi 39 çok bol oluyor bana.Nasıl çıkmıyor ayağından?
Tamamen ayak yapısıyla alakalı bence benim baş parmagım daha kısa ona göre ben ona bağlıyorum açıkcasıkayınvalidemin ayakkabılarıda hep ordan yırtılıyor hiçde ucuz ayakkabılar değil oysa 300/500 arası spor ayakkabılar ama baş parmağı uzun onun ayakları büyük ama taraklı değil bense öyle bi problem yaşamadım şimdiye kadar
Baş parmak kısmımı yırtılıyor benim aksine en küçük parmaklarımın orasıkayınvalidemin ayakkabılarıda hep ordan yırtılıyor hiçde ucuz ayakkabılar değil oysa 300/500 arası spor ayakkabılar ama baş parmağı uzun onun ayakları büyük ama taraklı değil bense öyle bi problem yaşamadım şimdiye kadar
Hayırlısı boyda varsa olur tabi benim boyum 165Bilmem ayaklarım 41 i sevdi. 41 de onlari:) geçinip gidiyorlar. Ayakkabı aslinda erkek ayakkabısı model olarak ama unisex diye geciyor. Bana sorsan kamyon tekeri millete sorsaaan aa ne kadar hos :) çıkmıyor çok sıkı da bağlamıyorum bilmem ama çıkmıyor valla. Acaba ayaklarim 42 de haberim mi yok![]()
Yırtılmış halinin bir fotosunu atabilir misiniz? Acaba dış kaynaklı bi yırtılma mı? Ayakları çapraz birleştirerek oturunca sağ ayağın topuğu sol ayak parmaklarına geliyodur mesela ve orayı yıpratıyordur belki.Artık sıkıldım bu durumdan.Tırnaklarım uzun değil ince çorap giymem ayakkabı sıkı değil ama nasıl oluyorsa sağ ve soldaki son iki parmak hizasında ayakkabılarım deliniyor.Bu nasıl olabilir?200-300ede aldığım ayakkabıyada aynısı oldu 100e aldığımada sırf bu yüzden çöpe ayakkabı atmaktan sıkıldım...İlk model hep kullandığım ayağım hava alsın diye bunu tercih ediyorum ama hep aynı sorun.İkinciye benzer birkez kullandım bir sorun yaşamadım ama buda çok kapalı ayağım çok havasız kalıyor ne yapsam bilemiyorum.Var mı tavsiyesi olan?