spor aleti tavsiyesi

hezaren82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
345
0
kızım küçük 8 5çalışıyorum. eve geldiğimde saat 6 oluyor yemek bulaşık saat oluyor 9.bana tavsiye edeceiniz en iyi spor aleti nedir. bizikletmi koşu bandımı steppermi. hemen almalıyım yoksa sporsuz kilo vermem durdu.markada yazarsanız sevinirim arkadaslar.:18:

ne zamandır bunu istiyorum süper bişey
$Bal-303.jpg

Canım beninde buna benzer bişey var evde.350 falan almıştım hepsiburada.Herşey senin azmine kalmış .Biz ilk 20 gün yaptık şu anda askılık olarak kullanıyorum desem yeridir.Birde şöyle bişey var kalorileri yakmak için oksijen alımı fazla olması lazım açık hava yani.Yürüyüş daha etkili olur bence hava pek müsait değil ama.Spor aletini alıp düzenli yapan hiç görmedim açıkçası:KK43:

.havada soğuk. kilo veremeyede baslamışken bırakmak istemiyorum. sasırdım kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
geçen gün haluk saçaklı derya baykalın proğramında stepper'in spora alışık olmayan ve kilosu fazla olan bünyelere ne kadar zarar verdiği konusunda bir açıklama yaptıbende alalı 15 gün olmuştu ve uzun bir spor geçmişim olduğu halde gerçekten dizlere aşırı yük bindiriyor.sol dizimin içi acıdı bende koydum bir odaya öyle duruyor..ev için en uygunu koşu bandı.oksijen olayı kesinlikle doğru.ne kadar bol oksijen o kadar yağ yıkımı ..bunun içinde pencerenizi açık tutarak koşu bandında yürüyebilirsiniz.hepsiburadada güzel yürüyüş bantları var.alacağınız yürüyüş bandının motoruda 2,5 hp'den aşağı olmasın dikkat edin.ve otomatik eğimi olsun.elle eğim vermek zor çünki.manuel olmasın yani..hatta o gün haluk saçaklı bir evin olmassa olmazı koşu bandı olmalıdır.her yaştan insanın yapabileceği en uygun spordur yürüyüş demişti.bende düşünüyorum almayı...sptepperle 10 dk'dan fazla yapılmıyor zaten.yoksa bacak ve dizdeki bağlar feci zorlanıyor...kışın evde yazın dışarda yürümek en mantıklısı ...

bende sade steper ve ko$u bandi var, steperi kullanmiyorum çünkü popom zaten büyük daha çok büyümesindne korkuyorum çok kas yaptirdigi için, ko$u bandinda ise en fazla 10 dk ko$uyorum ter içinde kaliyorum çünkü düz degil yoku$ varmi$ gibi ama çok kalori harcattigindan eminim çünkü ben bundan 8 ay önce 5km ko$uyordum yani 35-40dk anca bukadar yoruluyordum

sevgi meleğinin resmini koyduğu aletten bende var benim voit kullanımı gayet rahat ben 250 ye almıştım
kullanıyorum baya terletiyor ama sıkıcı bana kalırsa hiç para verme leslie var nette aç onu yap evde inan çok faydası var

geçen gün haluk saçaklı derya baykalın proğramında stepper'in spora alışık olmayan ve kilosu fazla olan bünyelere ne kadar zarar verdiği konusunda bir açıklama yaptıbende alalı 15 gün olmuştu ve uzun bir spor geçmişim olduğu halde gerçekten dizlere aşırı yük bindiriyor.sol dizimin içi acıdı bende koydum bir odaya öyle duruyor..ev için en uygunu koşu bandı.oksijen olayı kesinlikle doğru.ne kadar bol oksijen o kadar yağ yıkımı ..bunun içinde pencerenizi açık tutarak koşu bandında yürüyebilirsiniz.hepsiburadada güzel yürüyüş bantları var.alacağınız yürüyüş bandının motoruda 2,5 hp'den aşağı olmasın dikkat edin.ve otomatik eğimi olsun.elle eğim vermek zor çünki.manuel olmasın yani..hatta o gün haluk saçaklı bir evin olmassa olmazı koşu bandı olmalıdır.her yaştan insanın yapabileceği en uygun spordur yürüyüş demişti.bende düşünüyorum almayı...sptepperle 10 dk'dan fazla yapılmıyor zaten.yoksa bacak ve dizdeki bağlar feci zorlanıyor...kışın evde yazın dışarda yürümek en mantıklısı ...

ben 30 dakika yapıyorum hiçde zorlanmadım ilk dakikalar baya zorluyor sonra yumuşuyor rahat oluyor yapması ama tv karşısında yapmayınca sıkıyor beni

ben de hem yürüme bandı, hem eliptik bisiklet var. kesinlikle eliptik bisiklet tavsiye ediyorum sana, bel basen her bölgeyi çalıştırıyor. günde 30 dakika bile yeterli...

bu eliptik bisikleti herkes çok övüyor ama çok büyük evi küçük olanlar için iyi değil benim gibi :KK50:

kesinlikle eliptik bisiklet!!! yürüyüş bandı sakın alma. hem çok yer kaplıyo hem de yürümek en az yağ yakan spor.
eliptik tüm vucudu çalıştırıyo. acayip terletiyo. 25 dk da 160 kalori yakıyorum ben. düşün bunu günde 1 saat yapsan neler olur.
sakın başka bi alete boşa para verme. sevgi meleğinin koyduğu çok uygun bak.
hem normal bisiklet olarak da kullanabilirsin.

sevgi meleğinin koydugu bisiklet değilki baska resimmi var yoksa. ondan alayımmı yani. arkadasım almış hemde o siteden cok memnun kaldım diyor ki yıllar önce bende küçük stepper vardı. yan simitlerim bacak içi yaglarım hep gitmişti. sonra kırıldı bidahada almadım

Kızlar ben sadece önerdim
ramazan ayında bunun ikisini kullandım spor aleti olarak göbeğime ve basenlerime iyi gelmişti
ama tabi kullanmak isteyene, sıkılmam diyene

X