Spor aleti kullanan, fit ve dipcik gibi hatunlar ;)

Psychopaths

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
5.728
10.315
Kizlar nette arastirma yaptim biraz.

Hamileliklerden kalma kilo ve biraz gobek var. Fit bir vucut istiyorum. Kondisyon agirlikli calismak, bedenime iyi gelecek diye dusunuyorum.

Acaba harttrick bisiklet kullanip bayaa bi kilo vermis bayanlar var mi burada? Ya da hangi aletle cok kilo verdiniz.

Hani oturma yeri olmayan, dikilerek yapilan alet bu, bileniniz var mi?

Alet malet hikaye o aleti alip 1 2 ay sonra kenari aticaksiniz emin olun :)

Koşu bandım var. Televizyonun karşısına geçip yürüyorum. Salonda hoş bir görüntü olmuyor ama başka türlü sıkılıyorum. Böyle vaktin geçtiğini anlamıyorum. Bir de pilates çemberi ağırlığı topu vs var. Onları bıraktım şimdi tekrar başlayacağım bir ara. Ama bir ayda nasıl fark ettiriyor bilemezsin o sporu yapmak. Bir ara bisiklet de almayı düşündüm ama vazgeçtim sonra nedenini hatırlamıyorum

Alet malet hikaye o aleti alip 1 2 ay sonra kenari aticaksiniz emin olun :)
Sagol. Ben atanlardan degilim

6 sene once baska bi aletle 3 ayda 12 kg verdim. Simdi o aletten istemiyorum. Diger hamileliklerimden kalma kilolari vermek istiyorum. Ayrica azimliyimdir

Sagol. Ben atanlardan degilim

6 sene once baska bi aletle 3 ayda 12 kg verdim. Simdi o aletten istemiyorum. Diger hamileliklerimden kalma kilolari vermek istiyorum. Ayrica azimliyimdir
Azimli olmaniz cok guzel ben almadim hic alet ama cogu arkadasimda yurume bandi var ve hepsi askilik olarak kullaniyor :)

Iste bu alette pedal yok. Pedal cevirmeyi sevmiyorum. Ama bu alet ideal geldi. Kosu bandi koyacak kadar buyuk yerim de yok. O yuzden almiyorum.

="Psychopaths, post: 43563554, member: 700509"]Iste bu alette pedal yok. Pedal cevirmeyi sevmiyorum. Ama bu alet ideal geldi. Kosu bandi koyacak kadar buyuk yerim de yok. O yuzden almiyorum.
O dediğiniz aleti bilmiyorum bakayım bi ben de nasıl bi şeymiş

Iste bu alette pedal yok. Pedal cevirmeyi sevmiyorum. Ama bu alet ideal geldi. Kosu bandi koyacak kadar buyuk yerim de yok. O yuzden almiyorum.

Eliptik bisikleti diyorsun sanirim bende onu almayi düşünüyorum bakalim. Gunlerdir araştırıyorum ev için en çok Önerilen alet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…