Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar eleştirileriniz hem haklı hem haksız ben sporcu değildim ama puanım iyiydi it gibi koştum tabiri caiz ise puanı yüksek diye neden okumasın canlarım eğer başarabiliyorsa neden olmasın eğer amacınız beden eğitimi öğretmenliği ise öğreticiliğinizde yüksek olmalı sporcu olmak öğretmen olmak için yeterli değil bunu bilin okula girince olmak istediğim yerdeyim dedim ve şimdi beşinci ylımı çalışıyorum biz de de vardı koşmayı bilmeyen ha bir de ben de o üniversitede başaramayıp üniversite okuyayım ditenlerdeyim şartlarbunu gerektirdi ama ben sonra asıl bunu istiyormuşum dedim benimle beraber kuzenlerim girdi onların puanı kötüydü kazanamadılar sporcu olmak matematiği türkçeyi inkılabı coğrafyayı tarihi bilmemek olarak anlaşılıyor dışardaki imajımız şu kafa yok ya vücutlarını kullanıyorlar bir sporcuysanız eğer hepsinden anlamalısınız yoksa sadece futbol voleybol hentbol basketbol masa tenisi vs bilmek yetmez genel kültürü bilmeniz sizden istenenleri ki beden eğitimi için çok da fazla puan gerekmiyor alınan puanlar sadece taban puan bu yetmez ders çalışmalısınız yarın kpss çıkacak karşınıza o zaman nasıl olacak eğer bu sorunu şimdi halledip temel yapmazsanız atanamazsınız bir abla nasihatı