• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spor Akdemileri

ecee1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
151
1
96
İstanbul
Arkadaşlar;

Beden Eğitimi ve Öğretmenliği

Yönetim Bölümü

Antrenörlük Bölümü

Rekreasyon Bölümü

aranızda bu bölümlerde okumak isteyen,okuyan bitiren konu hakkında bişiler yazalım arkadaşlar....hihoyyyt

kıslarrr ben abant izzet baysal ünv antrenörlük bölümü okuyorum yani daha doğrusu okuyordum 2 hafta sonra bitiyor mezun oluyorum hihoyyyt :lepi:

valla kendim okumuş bitirmiş kadar sevindim bende geçen sene ist.üniversitesinde yedeklerde kaldım öss puanım yüzünden :(((( bakalım bu yıl inş.olucak sporumda herhangi bir şey olsa neyse dicem ama nasıl bir adaletsizliktir millet 230 240 puanla başka bölümlerde okurken biz zor girebiliyoruz :(:(:(:(:(

bende gazi ün. beden eğ ve spor yüksek okulu spor yöneticliği mezunuyum ama malesef 3 yıldır işsizim kulüplere hep torpilli ve alakasız meslekli kişileri alıyorlar bu durumdada işsiz kalıyoruz..ECCEE arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bizim sınıfta dahil başka bölümleri isteyip sırf puan alamayıp üniversite okumak adına beden eğ.tercih edenlerin sayısı bir hayli fazlaydı ve benim eleştirilerimden nasiplerini aldılar çünkü gerçekten bu bölümü isteyenler okumalı

yaa en kötüsü o zaten kardeşim sen ham puan 280 almışsın git matematik falan oku başka bişi oku ne işin var bizim bölümde bide sporcu falan olsalar neyse dicem neyseki bnmde son günlerim bitiyo kurtuluyorum ve bişey itiraf etmek istiyorum okuldaki herkesden nefretttt ediyorummm :lepi: :icecream:

yani ben geçen sen kursa gittiğimde 248 ham puanı vardı kızın ve hiç bir şey yapamıyordu tahmin edersiniz ki ama 1.likle okula girdi var mı böyle bir şey ben geçen sene 192 puan aldım yazılı sınavdan geçtim koordinasyon sınavında da çok iyi yaptım ama yinede yedeklerde kaldım tabi ki puanım düşüktü bende biliyorum ama benden çok kötü diyebilceğim insanlar girdi çıldırmıştım,inşallah bu yıl hep aklımdan geçen 225-230 puan üzeri aldığım zaman marmara veya istanbul üniversitesine artık kesin gözle bakıyorum kazanmayı...

inş kazanırsın okuması ne kadar kolay gibi görünsede dışardan bu bölümü valla 5 yılda anamı ağlattılar delikafadulden bnmde sınıf arkadaşım var insanı delirten bi yapısı var spor olarak görseniz koşmayı bilmiyo o kadar komik görünüyorki estetikten bi haber minicik bi boyu var ama 260 ham almıştı 5 yıl öncesinde şak diye girdi hakmı bu yaaa :mymeka: madem yetenek sınavı koymasınlar öss yle alsınlar daha mantıklııı yasakkelime :delphin:

Türkiye de olduğumuz sürece her zaman böyle olacaktır!!!! Her zaman haksız adalet kazanacak,yapcak bişi yok bir sürü arkadaşım var böyle bu durumda kalan inş.ben bu sene şeytanın bacağını kırıcam :))))

inş kazanırsın bende girmek için çok çabaladım kaç sene koşmaktan artık koşmak lafını duymak istemiyordum...emeğinin karşılıgını alırsın ama sakın pes etme zaten bu bölümü gerçekten isteyenler ilk girişte kazanması zor yüksek puanlılar yüzünden umarım gerçekten isteyenler girer

ben ilk girişimde kazandm hemde çok istiyordum hemde daha 17 yaşındaydım ay imzam bile geçmiyodu hazırlıktaykenn :roflol: ham puanımda 201 di :lepi: ama valla derler ya it gibi koştum diye aynen öle popom çıkmıştı valla koşcam diye delikafadulden inş isteyen herkes girer bölüme hakkını vercek sporculara ihtiyacı var çok çalışcak yüksek puanlara diil alkisalkisalkis

walla yaaa hiç alakası olmayan insanlar giriyor...inş bu sene gerçekten isteyenler ve hakedenler ter dökenler mecazi anlamda değil girer

arkadaşlar eleştirileriniz hem haklı hem haksız ben sporcu değildim ama puanım iyiydi it gibi koştum tabiri caiz ise puanı yüksek diye neden okumasın canlarım eğer başarabiliyorsa neden olmasın eğer amacınız beden eğitimi öğretmenliği ise öğreticiliğinizde yüksek olmalı sporcu olmak öğretmen olmak için yeterli değil bunu bilin okula girince olmak istediğim yerdeyim dedim ve şimdi beşinci ylımı çalışıyorum biz de de vardı koşmayı bilmeyen ha bir de ben de o üniversitede başaramayıp üniversite okuyayım ditenlerdeyim şartlarbunu gerektirdi ama ben sonra asıl bunu istiyormuşum dedim benimle beraber kuzenlerim girdi onların puanı kötüydü kazanamadılar sporcu olmak matematiği türkçeyi inkılabı coğrafyayı tarihi bilmemek olarak anlaşılıyor dışardaki imajımız şu kafa yok ya vücutlarını kullanıyorlar bir sporcuysanız eğer hepsinden anlamalısınız yoksa sadece futbol voleybol hentbol basketbol masa tenisi vs bilmek yetmez genel kültürü bilmeniz sizden istenenleri ki beden eğitimi için çok da fazla puan gerekmiyor alınan puanlar sadece taban puan bu yetmez ders çalışmalısınız yarın kpss çıkacak karşınıza o zaman nasıl olacak eğer bu sorunu şimdi halledip temel yapmazsanız atanamazsınız bir abla nasihatı

arkadaşlar eleştirileriniz hem haklı hem haksız ben sporcu değildim ama puanım iyiydi it gibi koştum tabiri caiz ise puanı yüksek diye neden okumasın canlarım eğer başarabiliyorsa neden olmasın eğer amacınız beden eğitimi öğretmenliği ise öğreticiliğinizde yüksek olmalı sporcu olmak öğretmen olmak için yeterli değil bunu bilin okula girince olmak istediğim yerdeyim dedim ve şimdi beşinci ylımı çalışıyorum biz de de vardı koşmayı bilmeyen ha bir de ben de o üniversitede başaramayıp üniversite okuyayım ditenlerdeyim şartlarbunu gerektirdi ama ben sonra asıl bunu istiyormuşum dedim benimle beraber kuzenlerim girdi onların puanı kötüydü kazanamadılar sporcu olmak matematiği türkçeyi inkılabı coğrafyayı tarihi bilmemek olarak anlaşılıyor dışardaki imajımız şu kafa yok ya vücutlarını kullanıyorlar bir sporcuysanız eğer hepsinden anlamalısınız yoksa sadece futbol voleybol hentbol basketbol masa tenisi vs bilmek yetmez genel kültürü bilmeniz sizden istenenleri ki beden eğitimi için çok da fazla puan gerekmiyor alınan puanlar sadece taban puan bu yetmez ders çalışmalısınız yarın kpss çıkacak karşınıza o zaman nasıl olacak eğer bu sorunu şimdi halledip temel yapmazsanız atanamazsınız bir abla nasihatı

Arkadaşım;ben ve yukarı da bu konu ile ilgili bişiler yazan arkadaşlarım bence biraz yanlış anlaşılmışız :S en azından ben kendi adıma konuşucam sadece sporcular girsin kazansın dediğim zaman kas yığını boş beyinli insanlar demek istemedim hak eden girsin sen koşmayı dahi kolunu dahi kaldırmayı bilmiyorsan bence böyle bir öğretmen bana hiç bir şey öğretemez kesinlikle,inanırmısın ben hiç tembel bir öğrenci değildim ama öss çok farklı bir şey bütün bir senenin birikimini ortaya koyuyorsun tarihten coğrafyadan 70 aldığım zaman ağlardım ben çünkü deli gibi çalışırdım sevdiğim derslere en azından 80'lik kağıt verirdim ben ama gel gör ki öss de olmadı bişi zaman içerisinde bildiklerini unutuyorsun,haklısın bence genel kültürü olmayan bir şey hakkında bilgi sahibi olmayan bir insanında bence yeri yok ama hak ver banada marmara üniversitesine 250 260 ham puanla giriyorlar bu ne kardeşim o zaman senin bilginde sporculuğunda arka planda kalıyo,ben bunu anlatmak istemiştim tabi ki abuk subuk tiplerin genel konular hakkında bilgi sahibi olmayan insanın işi yok spor akademisinde :))) ama bu sene kazanıcam :D hihoyyyt

bencede yanlış anladın bir yerlere giremeyip sırf üniversite okumak adına beden eğitimini tercih edenlere karşıyım...bu bölümü gerçekten isteyenlerin hakkını yemelerine karşıyım...1 sene boyunca koşup kendini helak edip hemde ders çalışıp haklarının yenmesine karşıyım:lepi:

Back