• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiralle hamile kalan varmi korkuyorummmmm

Alya elif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
702
783
33
38
Spiral var ama adetim 4-5 gün geçti
Normalde en fazla 1-2 gün geçer

Çok korkuyorum
Şuan hiç bebek planım yoktu sıkıntılı zamanlar geçiriyorum

Yapmadım bir ümit hala adet olurum diye bekliyorum
Salı dr ye gidicem
Ama çok korkuyorum
Yüzde 1-5 ihtimal beni mi buldu

Bebeğin yokken spiral nasıl takıldı ?dogum yapmayanlara takılmıyor diye biliyordum

Moralini bozmak gibi olmasinda görumcem spiralle iki kere hamile kaldı.

Ins yoktur bsy ama içime kurt düştü bir kere
Normalde pek sekmez benim
Smdi böyle olunca bilmiyorum şüphelendim
Bu durumu yaşayan arkadaş varmı merak ettim
Korunurken kazara hamile kalan

Ins yoktur bsy ama içime kurt düştü bir kere
Normalde pek sekmez benim
Smdi böyle olunca bilmiyorum şüphelendim
Bu durumu yaşayan arkadaş varmı merak ettim
Korunurken kazara hamile kalan
Yani çok nadir bir durum benim bildiğim

Biri cenine yapısmıs kurtaj oldu birinide normal dogurdu

benim arkadasim cok yakin zamanda hamile kaldi ustelik uc cocugu vardi nasil oldu diye sordugumda doktor agir kaldirma kayma ihtimaline karsi demisti bende koltuk kaldirmistim o an bisey hissettim ama onemsemedim megerse kaymis demisti hakkinizda hayirlisi olsun belki sadece stres mevsimsel v.s bir gecikmedir

Olaya bak yahu
O kadar düşük ihtimal diola r ne zamndır birşey olmadı
Şimdi ne oldu da oldu anlamadım
Ins yoktur bebek

benim arkadasim cok yakin zamanda hamile kaldi ustelik uc cocugu vardi nasil oldu diye sordugumda doktor agir kaldirma kayma ihtimaline karsi demisti bende koltuk kaldirmistim o an bisey hissettim ama onemsemedim megerse kaymis demisti hakkinizda hayirlisi olsun belki sadece stres mevsimsel v.s bir gecikmedir
Ins cani m

Zamanını biliyormusun canim
Yani kaç haftalık ti kürtaj olduğunda
Bebek
2 aylikken kurtaj oldum diyodu haftasini bilmiyorumda,spirali ilerdeymis biraz ,yapışmıs sonrakinde bebege zarari yok spiralin aliriz demis dr cıkarmislar spirali gayette saglikli bi cocuk oldu

Kalan çok var aslında hicde düşük ihtimal değil daha yeni arkadaşım kaldı ve dış gebelik olmuş ameliyat oldu kayma riski çok fazla

Canım yaptırdın mı test hamilemisin bende aynı durumdayım testte bişey çıkmadı ama hayla real olmadım

Ben de başaranlardanım. :( hiç beklemediğimiz bir an da üçüncüyü öğrendik bU hafta. Şuan kese göründü haftaya bakıcaz kalp atışına :(

Back
X