Spiralle hamile kalan var mı?

Ezomelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
17
17
31
Merhabalar, 3 yıldır spiralle korunuyorum. İlk defa bu ay yumurtlama zamanım 4 gün geçti ve 1 haftadır kasıklarımda ağrı, doluluk hissi yaşıyorum. Bu şekilde yaşayan spiralle hamile kalan oldu mu?

Merhabalar, 3 yıldır spiralle korunuyorum. İlk defa bu ay yumurtlama zamanım 4 gün geçti ve 1 haftadır kasıklarımda ağrı, doluluk hissi yaşıyorum. Bu şekilde yaşayan spiralle hamile kalan oldu mu?
Tüm hamilelik belirtileri varsa mutlaka doktora git bence spiralle hamile kaldım ben tüm hamilelik belirtilerim vardı ama hadi canım spiralle hamile kalınırmıymış dedim doktora gitmedim adetim baya gecikince kan testiyle hamile olduğumu öğrendim 9 haftalıktı geç dönemde olduğu için spiral çekilemedi erken öğrenseydim spiral çekilirdi bebeğime bir şey olmazdı belki 20 haftalıkken keseye zarar verdi 22 haftalıkken öldü bebeğim senin varsa erken dönemde spiral çekilir ve bebeğe zarar vermez bence şüphen varsa hemen kan testi verdir doktor ne yapacağını bilir zaten

Merhabalar aynı durumu şuan ben yaşıyorum tam 3 yıl önce spiral taktirdim ara ara gecikmelerin oluyordu ama sadece gecikme bu ay bazı anormal şeyler hissediyorum göğüslerim hiç bir adet dönemimde bir anda bu kadar şişkinlik sağlamaz göğüs uçlarım da koyulaşma ve etrafında küçük tomurcuklar belirginleşti sabah ve gecelri midem bulantım çok oluyor yani dedigim gibi önceden de çok gecikmem oldu ama bu seferki göğüslerim yapısı beni korkutuyor gecikmem de 2 gün oldu yardımcı olabilicek birisi varsa lutfen

Merhabalar aynı durumu şuan ben yaşıyorum tam 3 yıl önce spiral taktirdim ara ara gecikmelerin oluyordu ama sadece gecikme bu ay bazı anormal şeyler hissediyorum göğüslerim hiç bir adet dönemimde bir anda bu kadar şişkinlik sağlamaz göğüs uçlarım da koyulaşma ve etrafında küçük tomurcuklar belirginleşti sabah ve gecelri midem bulantım çok oluyor yani dedigim gibi önceden de çok gecikmem oldu ama bu seferki göğüslerim yapısı beni korkutuyor gecikmem de 2 gün oldu yardımcı olabilicek birisi varsa lutfen
Test yapsana 2gun gecikmede belli oluyor

Düzenli kontrol ettiriyor musun bir kere takip bir daha hiç kontrole gitmeyenler genelde hamile kalıyor.

X