Adetim cumartesi gunu beklemedeyim1.20 düşük bir oran. 5 ve üzeri gebelik. Son durum nedir?
Hayır vermedim ara ara bacak ve bel agrisi varCuma'dan bu yana tekrar kan verdin mi? Belirti yaşıyor musun?
Cuma idrar testi yapsam cikiar mi acabaOlmazsa persembe kan ver,beklerim diyorsan da bekle bakalım
Hassas erken gebelik testi ile evetCuma idrar testi yapsam cikiar mi acaba
Cumartesi adet günüm yarin normal gebelik testi yapsam cikar mi acabaGörümce min de kaymış ti şuan 4 aylık oğlu oldu
Çıkar benimki çıkmıştıCumartesi adet günüm yarin normal gebelik testi yapsam cikar mi acaba
Cesaret edip yapabilirsem bakalimÇıkar benimki çıkmıştı
Korkunun ecele faydası yok. Hayırlısı olsun. Geleceği varsa gelir. Çok mu çocukCesaret edip yapabilirsem bakalim
2 oglum var 11 ve 6 yasindaKorkunun ecele faydası yok. Hayırlısı olsun. Geleceği varsa gelir. Çok mu çocuk
Bir de kızın olur iyi ki olmuş dersin. Benimkiler de 8, 3,5 yaş Sonuncu sürpriz yumurta. 3 aylık2 oglum var 11 ve 6 yasinda
Allah bağışlasın maşallah,kismetBir de kızın olur iyi ki olmuş dersin. Benimkiler de 8, 3,5 yaş Sonuncu sürpriz yumurta. 3 aylık
Sizinkileri de inşallah. Allah'a bırak hakkında hayırlısı olsun. Ben de çok üzüldüm duyunca. Şimdi neşe oldu bizeAllah bağışlasın maşallah,kismet
İyi bekliyorsun canım tabiki çıkarCumartesi adet günüm yarin normal gebelik testi yapsam cikar mi acaba
Bugün yaptim cikmadi yoktur muhtemelenİyi bekliyorsun canım tabiki çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?