Ay bir şey olmamıştır inşallahKızlar merhaba, yaklaşık 3 buçuk ay önce tekrar gebelik istemediğim için spiral taktırdım. Geçen gece seksten sonra eşim hissettim falan dedi. Açıkcası benimde o esnadayken kasıklarım böyle bir tuhaf oldu kramp gibi. Sabah kan pıhtısı gibi birşey vardı. Ama rengi kahverengi gibiydi klozette gördüm. Yani sizce kaymış mıdır. Yarın sabah kadın doğum doktoruna gidicem. Ya kaydıysa ya korunmasız ilişki sonrası hamile kalırsam diye aşırı endişeliyim. Yani kanama gibi belirtiler de olabildiği gibi hiçbir şekilde belli olmama durumu da varmış spiral kaymasının.
Ay bir şey olmamıştır inşallah
Mucize gibi bir şey olur yani ihtimal 0.1 bence yakaydığında kanama felan olmuyor mu normal şartlarda?
Beni bile gerdin iki saniyede öyle senaryolar yazma Allah aşkına hiç spiral kaydığında kanama olmayanı duymadım vallahi
Acilden neden bakmazlar ya hiç sanmıyorum beş dakikalık işİnşallah, randevusuz gidicem bakalım devlete, spiral yerinde mi bir bakın diyecem. İnşallah hemen yarın olur
Hissettiyse kaymıştır , aksi halde hissetmesi normal değil taa rahme yerlestiriliyor. İlk ay kontrolüne gitmismiydiniz ?Kızlar merhaba, yaklaşık 3 buçuk ay önce tekrar gebelik istemediğim için spiral taktırdım. Geçen gece seksten sonra eşim hissettim falan dedi. Açıkcası benimde o esnadayken kasıklarım böyle bir tuhaf oldu kramp gibi. Sabah kan pıhtısı gibi birşey vardı. Ama rengi kahverengi gibiydi klozette gördüm. Yani sizce kaymış mıdır. Yarın sabah kadın doğum doktoruna gidicem. Ya kaydıysa ya korunmasız ilişki sonrası hamile kalırsam diye aşırı endişeliyim. Yani kanama gibi belirtiler de olabildiği gibi hiçbir şekilde belli olmama durumu da varmış spiral kaymasının.
Acilden neden bakmazlar ya hiç sanmıyorum beş dakikalık iş
Hissettiyse kaymıştır , aksi halde hissetmesi normal değil taa rahme yerlestiriliyor. İlk ay kontrolüne gitmismiydiniz ?
Hissettiyse kaymıştır , aksi halde hissetmesi normal değil taa rahme yerlestiriliyor. İlk ay kontrolüne gitmismiydiniz ?
Kontrole gidinceye kadar prezervatif kullanın, riske atmayın.Geri çekilme yöntemiyle ikizlere hamile kaldımeğer bir mucizeyse o kesin ben olurum aslında kanama oluyormuş ama olmayabilirmiş de. Bir de ilişki esnasında partner hisseder diyen doktorlar da var. Batarmış falan. Adama akşam deneyelim bi batıyor mu bakalım dedim ama uyuya kalmışım. ay o kadar korkuyorum ki.
Eşim rahat oldukça ben onun yerine de geriliyorumsinirlerim çok bozuk hayatım
Çünkü acil bir durum değil.Aciller hayati tehlikesi olanlar için.Acilden neden bakmazlar ya hiç sanmıyorum beş dakikalık iş
Yumurtlama döneminde misinizKayıp da hemen hamile de kalırım demi
Yumurtlama döneminde misiniz
Kontrole gidinceye kadar prezervatif kullanın, riske atmayın.
Bir de spiralin ipini bazen uzun bırakıyorlar onu da hissetmiş olabilir eşiniz.
Acilde bakılmaz , aile planlaması polikliniğine başvurmanız gerekir.
Geri cekilme bir korunma yontemi degildir. Dolayisiyla o bir mucize degil,korunmasiz seksin sonucu sadece.Geri çekilme yöntemiyle ikizlere hamile kaldımeğer bir mucizeyse o kesin ben olurum aslında kanama oluyormuş ama olmayabilirmiş de. Bir de ilişki esnasında partner hisseder diyen doktorlar da var. Batarmış falan. Adama akşam deneyelim bi batıyor mu bakalım dedim ama uyuya kalmışım. ay o kadar korkuyorum ki.
Eşim rahat oldukça ben onun yerine de geriliyorumsinirlerim çok bozuk hayatım
Öyle çok kolay kaymaz , adet döneminde filan daha kolay kayıyor ama en iyisi muayene ve ultrason ile kontrol edilmesi.Yani pozisyondan kaynaklı sanırım. Benimde böyle iç gıcıklanması mı desem batma mı desem öyle birşey hissettim. Sonraki gün psikolojik mi bilmiyorum ama devamlı kasıklarda çok hafif bir ağrı hissettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?