- 17 Kasım 2022
- 170
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi ayoyamoannesi
Diğer koruma yöntemlere göre çok iyi ama spiral den sonra baya sivilcelenme oldu dediğin gibi yazan kimse yok demk ki sıkıntı yokmuşBende taktırmak istiyorumyazanda yok hiç yan etkileri oluyomiki yani?
Diğer koruma yöntemlere göre çok iyi ama spiral den sonra baya sivilcelenme oldu dediğin gibi yazan kimse yok demk ki sıkıntı yokmuşbazı insalnlardada kilo alma falan oluyo diyolar
Bazı insalnlarda bel.agrisi falanda yapiyo diyolar ben hic taktirmadim.ama.artik taktirmam lazımDiğer koruma yöntemlere göre çok iyi ama spiral den sonra baya sivilcelenme oldu dediğin gibi yazan kimse yok demk ki sıkıntı yokmuş
Kişiden kişiye farklı yan etkileri oluyor tabikide ama bende her hangi bi ağrı lekelenme filan olmadıBazı insalnlarda bel.agrisi falanda yapiyo diyolar ben hic taktirmadim.ama.artik taktirmam lazım
İnşallah bendede olmazKişiden kişiye farklı yan etkileri oluyor tabikide ama bende her hangi bi ağrı lekelenme filan olmadı
İnsaAllah canmİnşallah bendede olmaz
AcitoyomuTakılınca citiyomu
Ne takılınca kizTakılınca citiyomu
Spiralin yüzünüzdeki sivilcelerle hiçbir ilgisi yok. Güle güle kullanın.Merhaba arkadaşlar bundan 4 ay once 10 yıllık spiral takdirdim 23 yaşındayım ilk defa spiral kullanıyorum spiral den önce yüzümden hiç bir şekilde sivilce yoktu ergenlik döneminde bile sivilce görmedim ama spiral taktirdiktan hemen sonra yüzümde sivilce doldu özellikle çene bölgemde hemde ağrılı ucu olmayan sivilceler acaba spiral in yan etkisi mi bunu yaşan arkadaşlar var mi ?
Ya teşekkür ederim hormonsal bir durum mu acaba doktor spiral takdirmadan önce horman testleri tutmuştu değerlerin iyi demişti acaba stres de etkiliyor muSpiralin yüzünüzdeki sivilcelerle hiçbir ilgisi yok. Güle güle kullanın.
Ya sivilcenin hele de ani sivilce basmasının diyetten, strese, hormonlardan, deri floranıza kadar, sistemik başka hastalıkların özelliğine kadar 40 çeşit nedeni olabilir. Bir iki hafta bekleyin, geçmezse Cildiye doktoruna gözükün.Ya teşekkür ederim hormonsal bir durum mu acaba doktor spiral takdirmadan önce horman testleri tutmuştu değerlerin iyi demişti acaba stres de etkiliyor mu
Ayy sen şimdi böyle deyince panik oldum zaten doktora gitmekten korkuyorum bnde hastalık hastası var bide panik atakYa sivilcenin hele de ani sivilce basmasının diyetten, strese, hormonlardan, deri floranıza kadar, sistemik başka hastalıkların özelliğine kadar 40 çeşit nedeni olabilir. Bir iki hafta bekleyin, geçmezse Cildiye doktoruna gözükün.
Ayy sen şimdi böyle deyince panik oldum zaten doktora gitmekten korkuyorum bnde hastalık hastası var bide panik atakkötü birsey değildir İNSAALLAH
Ya sivilcenin hele de ani sivilce basmasının diyetten, strese, hormonlardan, deri floranıza kadar, sistemik başka hastalıkların özelliğine kadar 40 çeşit nedeni olabilir. Bir iki hafta bekleyin, geçmezse Cildiye doktoruna gözükün.
Sivilce den değil sizin saydığınız seçeneklerden hastalık adını duyunca kötü oluyorum hemen bilgileriniz için ayrıca teşekkür ederim zatenSivilceden mi panik oluyorsunuz? Sordunuz, size bilgi verdik.