Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aynı şekilde düşünüyorum. kimse de yazmamış
Kızlar ben yeni taktırdım 2 ay olacak ama taktırırken dirayetli bir insan dahi olsanız aşırı ağrılı bir işlem ben çok dayanıklı bir insanım ve çok zor dayandımMerhaba kızlar spiral takmak istiyorum ama korkuyorum biraz daha önce alttan muayene dahi olmadım. Taktıranlar bilgisi olanlar yorumunuzu yazar mısınız
Ayrıca taktırdıktan sonra akıntı çok fazlalaştı zamanla azalmazsa çıkarttırmayı düşünüyorum ilişki esnasında asla olmayan kokular olmaya başladıKızlar ben yeni taktırdım 2 ay olacak ama taktırırken dirayetli bir insan dahi olsanız aşırı ağrılı bir işlem ben çok dayanıklı bir insanım ve çok zor dayandım
Neden okadar korkutuyosunuz okadar çok acìlı birşey deil 2 kere takıldım. Saniyelik bir sancı oluyo sonrasında hafiften karın ağrısı oluyo okadarKızlar ben yeni taktırdım 2 ay olacak ama taktırırken dirayetli bir insan dahi olsanız aşırı ağrılı bir işlem ben çok dayanıklı bir insanım ve çok zor dayandım
Alakası yok.Kızlar ben yeni taktırdım 2 ay olacak ama taktırırken dirayetli bir insan dahi olsanız aşırı ağrılı bir işlem ben çok dayanıklı bir insanım ve çok zor dayandım
Ben iki kez taktırdım öyle çok acılı birşey deil normal seviyede acısı. Gayet memmunum ama bana yan etki yaptı mantar oldum o yüzden birdaki ay doktorum çıkarcak insallahMerhaba kızlar spiral takmak istiyorum ama korkuyorum biraz daha önce alttan muayene dahi olmadım. Taktıranlar bilgisi olanlar yorumunuzu yazar mısınız
Size ağrısız gelmiş olabilir benim için dayanılmayacak gibiydi. Farkındaysanız kendi görüşümü belirtmişim ordaNeden okadar korkutuyosunuz okadar çok acìlı birşey deil 2 kere takıldım. Saniyelik bir sancı oluyo sonrasında hafiften karın ağrısı oluyo okadar
Size göre.Alakası yok.
İste o aşırı ağrıyor aman öldüm bittim de size göre o zamanSize göre.
Ben yazdığım için zaten bana göre olanı yazıyorum ya hani.İste o aşırı ağrıyor aman öldüm bittim de size göre o zaman
Evet ve demişsiniz ki en dirayetli insanın bile ağrır ben dayanıklıyim çok zor diye. Sanki herkes için geçerli gibi demişsiniz ama o sizin için geçerli iste.Ben yazdığım için zaten bana göre olanı yazıyorum ya hani.
Devlette mi taktırdınız. Hasta olmayı bekliyorım. Bakalım bana nolcakBirde asla içeri kabul etmediği için boşalma sonrası temizlenseniz de ayağa kalktığınızda yine bi şeyler geliyor
Ebatları var spiralin sanırım size uygunnolmayan takılmış olabilir banada ilk taktığı takarken ağrı yapıyordu bu uygun olmadı deyip cıkardı başka takınca küçüğünü aldı muhtemelen hiç ağrı yapmadan takıldı.Ben yazdığım için zaten bana göre olanı yazıyorum ya hani.
Ben de iki gün önce taktırdım. Hala afedersiniz idrar sıkışması gibi bir his var. Gidiyorum geliyorum lavaboya geçmiyor. Böyle bir şey yaşadınız mı?Neden okadar korkutuyosunuz okadar çok acìlı birşey deil 2 kere takıldım. Saniyelik bir sancı oluyo sonrasında hafiften karın ağrısı oluyo okadar
Size ağrısız gelmiş olabilir benim için dayanılmayacak gibiydi. Farkındaysanız kendi görüşümü belirtmişim orda
Ebatları var spiralin sanırım size uygunnolmayan takılmış olabilir banada ilk taktığı takarken ağrı yapıyordu bu uygun olmadı deyip cıkardı başka takınca küçüğünü aldı muhtemelen hiç ağrı yapmadan takıldı.
Cok inceden varla yok arasında ama rahatsız edecek seviyede değildi. İlk adetimi oldu öncesinde ağrım oldu biraz ve daha kanamalı geçiyorBenim iki gün önce takıldı ve çok acı hissettim. Peki takılma sonrası günlerde kramp vs yaşadınız mı?
Cok inceden varla yok arasında ama rahatsız edecek seviyede değildi. İlk adetimi oldu öncesinde ağrım oldu biraz ve daha kanamalı geçiyor