Spiral takilirken

Bir de şunu sorayım: işlem sonrası bir hastalık , halsizlik falan yaşar mıyım... iki çocuğumla evde yalnızım da yatmam falan gerekir mi eve gelince
Benim Ağrı eşigim düşük olduğu icin canim yanmisti takarken.Sadece takarken o kadar.sonra kalkip istediginizi yapabilirsiniz.Anestezi ile de taktirabilirsiniz hic acı duymayim derseniz.5 dk sürmüyor bile işlem.Spiral bende,adet kanama siddetimi ve günümü arttigi icin cikarttirmak zorunda kaldim.çikartirken acimiyor onu da söyleyim.o da 2 dklik bi işlem.

Valla ben de korkuyorum dedim doktora, iki normal doğum yapmış kadınsın bir şey olmaz dedi

Öyle mi... doğrudur bilemiyorum ben bebeğe geçiyor anne vücudundan diye duymuştum da

Benimde bu endişelerim vardı. Aldığım cevap şuydu:doğum kontrol hapından daha zararsız çünkü doğum kontrol hapı mideye iniyor ve oradan hormonlara geçiş yapıyor. Spiral ise sadece rahim bölgesini etkiliyor.
Ben çok memnunum.

8 yildir spiral takili.Hic sorun yasamadim sadece takarken bi anlik hafif bir agri oldu oda sadece bir dakikada gecti.Hormonlu degidu benimki korunma amacli taktirdim bir sorumumda olmadi cok sukut

Arkadaşlar spiral taktırdım perşembe günü. O günden beri bazen kanama bazen lekelenme şeklinde akıntım var. Doktor “yarın normale dönersin “ demişti ama öyle olmadı. Fikri olan var mı?

Kanamanın sebebi kayma mı yani?? Daha perşembe takıldı hemen olabiliyor mu kaymadoktor vücut atmaya çalışacak kayma olabilir demişti ama bir ay sonra çağırdı kontrole. Eğer kaydıysa çıkarıp tekrar mı takılıyor A Aylakkadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…