- 25 Ekim 2018
- 3.602
- 6.392
- 158
- Konu Sahibi Dandinidastana2
-
Benim Ağrı eşigim düşük olduğu icin canim yanmisti takarken.Sadece takarken o kadar.sonra kalkip istediginizi yapabilirsiniz.Anestezi ile de taktirabilirsiniz hic acı duymayim derseniz.5 dk sürmüyor bile işlem.Spiral bende,adet kanama siddetimi ve günümü arttigi icin cikarttirmak zorunda kaldim.çikartirken acimiyor onu da söyleyim.o da 2 dklik bi işlem.Bir de şunu sorayım: işlem sonrası bir hastalık , halsizlik falan yaşar mıyım... iki çocuğumla evde yalnızım da yatmam falan gerekir mi eve gelince
Sorayım doktora. Adetler zaten biraz yoğun geçiyor bende bakalım ne olacakO zaman takılır ağrı sızı olmuyor bide kayma yapmayan spiral varmış kk de bir üye taktırmıstı ismini hatırlayamadım o bana mantıklı geliyor
Valla ben de korkuyorum dedim doktora, iki normal doğum yapmış kadınsın bir şey olmaz dediBenim Ağrı eşigim düşük olduğu icin canim yanmisti takarken.Sadece takarken o kadar.sonra kalkip istediginizi yapabilirsiniz.Anestezi ile de taktirabilirsiniz hic acı duymayim derseniz.5 dk sürmüyor bile işlem.Spiral bende,adet kanama siddetimi ve günümü arttigi icin cikarttirmak zorunda kaldim.çikartirken acimiyor onu da söyleyim.o da 2 dklik bi işlem.
Evet dogru demis,ben sezeryanla 1 dogum yapmistim. sezeryanla dogum yapanlarin düz muayenesi bile acı verici oluyor maalesef.Valla ben de korkuyorum dedim doktora, iki normal doğum yapmış kadınsın bir şey olmaz dedi
Taktirdiniz mi?Darısı başıma inşallah
Benimki de korunmak amaçlı olacak. Zaten emziriyorum, hormonlu spiral takılmıyor sanırım bu durumda, hatırlatacağım halen emzirdiğimi doktpruma
Yok randevum 4teTaktirdiniz mi?
Öyle mi... doğrudur bilemiyorum ben bebeğe geçiyor anne vücudundan diye duymuştum daHormonlu spiralin emzirmeye olumsuz bir etkisi yok. Kızım 2,5 aylıkken taktırdım, şuan 7,5 aylık hala emziriyorum.
Öyle mi... doğrudur bilemiyorum ben bebeğe geçiyor anne vücudundan diye duymuştum da
Yarın doktor doluymuş, tedbir olsun diye salıya randevu aldım zaten.yaşayan oldu mu geçer mi diye sormak istedimKanamanın nedeni için muayene oldunuz mu çok önemli bir konu ihmal etmeyin
Kayma olabiliyor. Mutlaka gidin ihmal etmeyin lütfen.
Nasıl gidiyor siperler takıldınız mııııOff bugün spiral taktıracam ilk defa keşke okumasaydım
EvetNasıl gidiyor siperler takıldınız mıııı
Çok acıdımı bende takılcam ama çok
Çocuğunuz var mı? Varsa normal doğum mu sezaryen miÇok acıdımı bende takılcam ama çokkorkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?