• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Spiral takilirken

bende 11 kasım da taktırdım adetin 2. günü sonra kanamam azaldı ama 15 güne yakın lekelenmem oluyordu bu ay çok yoğun kanamam var normal mı acaba

Arkadaşlar spiral takıldıktan sonra ilk kez ilişkiye girdik, eşim içime boşaldıktan sonra icimdekiler ciksin diye wc ye gittim 5 dk oturdum, bir kaç saat sonra tekrar gittim ve sonra banyo yaptım, sabah kalktıgımda yine akmaya devam etti, bunu nasıl en hızlı veya doğru şekilde halledebilirim, yardımcı olabilir misiniz

Arkadaşlar spiral takıldıktan sonra ilk kez ilişkiye girdik, eşim içime boşaldıktan sonra icimdekiler ciksin diye wc ye gittim 5 dk oturdum, bir kaç saat sonra tekrar gittim ve sonra banyo yaptım, sabah kalktıgımda yine akmaya devam etti, bunu nasıl en hızlı veya doğru şekilde halledebilirim, yardımcı olabilir misiniz
Bunda halledecek ne var?
Spiral çok da güvenli bir doğum kontrol yöntemi değildir, spiral taktıranlara, aynı anda geri çekilme yöntemini de uygulamasını tavsiye ederim

Back