- 7 Temmuz 2015
- 334
- 202
- 103
- 30
- Konu Sahibi Kardelenaskk
-
İpi düşmüş olabilir oluyormuş. İnşallah kaymamıştır dr görününMerhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi konu spiral tam bir ay önce spiral taktırdım. Regl döngüm ayın 5 inden 5 ine oluyor ben 18 inde taktırdığımda bir hafta kadar ağrılı kanamam oldu bu ay 5 inde normal olmam gereken tarihte yine regl oldum ama başı ve sonu lekelenme lerle 10 günü geçmiştir. Regl bittikten bi kaç gün sonra Ria nın ipini hissettim aynayla baktım hakikaten dışarıya doğru sarkmıştı. Dün gece ilişki sonrası ipi hissetmemeye başladım. Kontrol etmek için parmağını sokmak gerekiyormuş diye okudum ve baktım yok elime gelmiyor. Buna benzer bişi yaşayan varsa bana açıklayabilir mi Ria kaymışmı nolmuş kafam çok karıştı. Kaymışsa nasıl anlarım?
Ipinin o kadar uzun olmamasi gerekiyor diye biliyorum. Sizin yerinizde olsam doktordan randevu alir kontrol ettirir, o zamana kadar da baska bir yontemle korunurdum.Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi konu spiral tam bir ay önce spiral taktırdım. Regl döngüm ayın 5 inden 5 ine oluyor ben 18 inde taktırdığımda bir hafta kadar ağrılı kanamam oldu bu ay 5 inde normal olmam gereken tarihte yine regl oldum ama başı ve sonu lekelenme lerle 10 günü geçmiştir. Regl bittikten bi kaç gün sonra Ria nın ipini hissettim aynayla baktım hakikaten dışarıya doğru sarkmıştı. Dün gece ilişki sonrası ipi hissetmemeye başladım. Kontrol etmek için parmağını sokmak gerekiyormuş diye okudum ve baktım yok elime gelmiyor. Buna benzer bişi yaşayan varsa bana açıklayabilir mi Ria kaymışmı nolmuş kafam çok karıştı. Kaymışsa nasıl anlarım?
Tamda bayram tatiline denk geldi ya acilden gitsem bakarlarmıkiİpi düşmüş olabilir oluyormuş. İnşallah kaymamıştır dr görünün
Bakarlar muhakkak biraz ters zamana denk gelmiş amaTamda bayram tatiline denk geldi ya acilden gitsem bakarlarmıki
İyide kayması riskli diye biliyorum yani rahim içine zarar verebilir hatta rahimden başka organlara bile gidebilirmiş beklemek doğru olurmu bilmiyorumkiIpinin o kadar uzun olmamasi gerekiyor diye biliyorum. Sizin yerinizde olsam doktordan randevu alir kontrol ettirir, o zamana kadar da baska bir yontemle korunurdum.
Aynen ya inşallah bakarlar bende endişelendim böyle olunca karnımda ara ara ağrıyo strestenmi spiral kaydığı içinmi eminde değilim ilk kez tecrübe ettiğim için burdan bi sormak istedimBakarlar muhakkak biraz ters zamana denk gelmiş
9yıl kullandım spiral ilşki esmasında ağrı adet düzensizliği yapıyordu ipi hiç elime gelmedi hatta doktorum çok kısa kesmiş hep düşmüş deniliyordu çıkartırken dr söyledi ipi çok kısa bırakılmıştıAynen ya inşallah bakarlar bende endişelendim böyle olunca karnımda ara ara ağrıyo strestenmi spiral kaydığı içinmi eminde değilim ilk kez tecrübe ettiğim için burdan bi sormak istedim
Maşallah uzun süre gitmiş ne güzel ya bende ilk takıldığında hiç hissetmedim ipini uzun olsa o zamanda hissederdim heralde sonradan adet oldum adetim bitti tuvalette elime sürttü öyle farkettim ama şimdide hiç yok9yıl kullandım spiral ilşki esmasında ağrı adet düzensizliği yapıyordu ipi hiç elime gelmedi hatta doktorum çok kısa kesmiş hep düşmüş deniliyordu çıkartırken dr söyledi ipi çok kısa bırakılmıştı
Özel hastanelerde daha çok nöbetçi olur devlet biraz zor ilgilenir bak durumuna göre git aksatma
O konuda bilgim yok. Kadin dogumcunuza mesaj atip sorun isterseniz.İyide kayması riskli diye biliyorum yani rahim içine zarar verebilir hatta rahimden başka organlara bile gidebilirmiş beklemek doğru olurmu bilmiyorumki
Belki de ipi düşmüştür dr anlar onu daMaşallah uzun süre gitmiş ne güzel ya bende ilk takıldığında hiç hissetmedim ipini uzun olsa o zamanda hissederdim heralde sonradan adet oldum adetim bitti tuvalette elime sürttü öyle farkettim ama şimdide hiç yok
Devlet Hastanesi'nde takıldı o yüzden doktorun numarası yok bakalım bugün şansımı deneyip gidicem acile umarım sıkıntı yokturO konuda bilgim yok. Kadin dogumcunuza mesaj atip sorun isterseniz.
Haklısın en doğrusu muayene olmak benmi fazla evham yaptım acaba dedim belki benzer bişi yaşayan varsa diye yazdım bide bayram üstü bakarlarmı bakmazlarmı şüphesi olunca.. Allah'a tevekkül edip çıkıp gidicem bakalım hayırlısı artıkBelki de ipi düşmüştür dr anlar onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?