- 23 Eylül 2017
- 594
- 1.177
- 113
- Konu Sahibi minimalce_
-
Gebelik düşünmüyosanız hemen ertesi gün hapı kullanabilirsiniz
İnanın hiç spiral kullanmadım bu konuda da bir fikrim yok ama spiralin ertesi gün hapı kullanöaya engel olmayacağını düşünüyorum. Bence bir nöbetçi eczaneye gidip danışın en iyisi bu gibi. Gitme durumunuz yoksa bile netten numarasını bulup, arayıp bilgi edinebilirsinizPeki eger kayma vs olmadiysa yani asla gebelik söz konusu olamayacagi sekildeyse yinede almamda bi sakinca olurmu? Hic arastirmadim, kullananda tanimiyorum
bir sakıncası olmaz, kullan sen.Hamile kalmak istesen uğraşsan kalamazsın ama böyle durumlarda hamile kalıcağın tutar resmen.ilacın etkisi genel olarak her bünyede değişiklik gösteriyor.ben hiç bir yan etki göstermeyen de tanıyorum , haptan sonraki adet döngüsü biraz geciken/daha sancılı geçen de tanıyorum.Ama en geç 2 adet dönemine bütün döngü toparlanıyor.Öyle korkunç bir yan etkisi yok yani en fazla diğer adetinde gecikme yapar biraz.Peki eger kayma vs olmadiysa yani asla gebelik söz konusu olamayacagi sekildeyse yinede almamda bi sakinca olurmu? Hic arastirmadim, kullananda tanimiyorum
yalnız ilacı hemen al, vakit geçirme.Merhaba hanimlar,
Yaklasik 6 hafta önce spiral taktirdim, dün‘e kadar hersey yolundaydi. Dün iliski sirasinda kanamam oldu ve bugün Spiral‘in ipi asagiya kaymis oldugunu hissettim.
Aksi gibi dün birde yumurtlama dönemimmisSimdi sizce spiral kaymismidir? Haftasonu oldugu icin kadin doktorumu arayamiyorumda. Normal spiral kontrolum var carsamba günü ama herseyin cok gec olmasindan korkuyorum. Ertesi gün hapimi alsam?
Hamilelik suan isteyecegim son sey olur. Ne yapsam bilemedim, kendimi caresiz hissediyorum..
hassas bünyelerde öyle bir etkisi var evet.bir de konu sahibinin de aklında olsun eğer ilaçtan sonra kusma-ishal olursa ilacın etkisi kalmıyor.Valla ertesi gün hapı beni çok kötü yaptı ölüyodum desem yeri o derece kusma ishal bulantı tansiyon hepsini aynı anda yaşadım acile de gidemedim evde kimse yoktu bir daha da asla içmedim dikkat edin
Kesinlikle ella al kullan bugun hemen al yoksa hersey icin cok gec oluyo ne yap et muhakkak al asla riske atilcak bi durum degil kendimden biliyorumMerhaba hanimlar,
Yaklasik 6 hafta önce spiral taktirdim, dün‘e kadar hersey yolundaydi. Dün iliski sirasinda kanamam oldu ve bugün Spiral‘in ipi asagiya kaymis oldugunu hissettim.
Aksi gibi dün birde yumurtlama dönemimmisSimdi sizce spiral kaymismidir? Haftasonu oldugu icin kadin doktorumu arayamiyorumda. Normal spiral kontrolum var carsamba günü ama herseyin cok gec olmasindan korkuyorum. Ertesi gün hapimi alsam?
Hamilelik suan isteyecegim son sey olur. Ne yapsam bilemedim, kendimi caresiz hissediyorum..
Hicbir etkisi olmaz ben hemsireyim kendim de kullandim bicok kez hicbir sikinti üretmiyo sikinti etmePeki eger kayma vs olmadiysa yani asla gebelik söz konusu olamayacagi sekildeyse yinede almamda bi sakinca olurmu? Hic arastirmadim, kullananda tanimiyorum
Spiral kayinca kanama yapar. Benmde vardi kaydi diye cikarttik her bünyeye olmuyor malesefSpiralin kaydığını nasıl anladınız? Ben ip mip hissetmiyorum. Şüpheniz var ise ertesi gün hapı kullanın tabiki
Aa bilmiyordumSpiral kayinca kanama yapar. Benmde vardi kaydi diye cikarttik her bünyeye olmuyor malesef
ip normal de de aşağıda ele geliyor. kanama da normal. ilişki sonrasında da oluyor. bunları ilk zamanlar için olabilir normal olarak anlatıyor doktor. Bir sorun yok ama siz bilirsinizMerhaba hanimlar,
Cok tesekkürler herkese, burdanda bilgilendirmek istiyorum.
2 Eczaneye gittim, ikiside hap vermek istemediler - eger kayma olduysa mutlaka kontrol olmam gerek dediler. Telefonla nöbetci kadin doktoruyla görüstüm, kanamam ve agrim olmadigi icin ciddi birsey olabilecegini düsünmüyorum dedi az kaymis olsa bile korumasini devam ettirirmis hormonlu spiral. Bu nedenle normal kontrol günümü beklememi söyledi.
Insallah hersey yolundadir.
Spiralle hayatınız nasıl gidiyor, yukarıda bir arkadaş normalde de ip ele geliyor demiş öyle mi gerçekten
hormonlu mu sizinki, birde dışarıdan bakınca görünüyor mu, nasıl bir ip ilişki sırasında ip eşleri rahatsız etmiyor muCok sükür hamile kalmadim :) 4 ay oldu ve spiralden gayet memnunum büyük rahatlik yani. Regl dönemlerim kisaldi ve genel olarak azaldi.
Evet ele gelmesi normal zaten, ben sadece daha asagida gibi algilamistim ama öyle birsey yokmus. Kadin doktorum zaten bilerek uzun biraktigini daha kisa olsa iliski aninda rahatsiz edebilecegini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?