- 14 Eylül 2024
- 13
- 5
- 30
-
- Konu Sahibi silaseringolge
Evet adetim gecikti 14 gün bide mide bulantısı vardı çok ama ihtimal vermemiştim olacağına doktor bu durumu ilk kez gördüğünü söyledi şu an ne yapılacak belli değilYani cok nadir gorulen bisey basina gelmis spiralle dogum yapan insanlar bi sorun olmuyor sadece sıkı takip gerekiyor onceden anlasaydin cekerlerdi simdi cekebilirlermi bilmiyorum adetmi oldun da anlamadin kaldini nasi anladn sonradan
Yapilacak bisey yok dogumda ikisi beraber dogacakEvet adetim gecikti 14 gün bide mide bulantısı vardı çok ama ihtimal vermemiştim olacağına doktor bu durumu ilk kez gördüğünü söyledi şu an ne yapılacak belli değil
Ay tobe bismillahMerhaba hanımlar. 2 yıl önce bakır spiral taktirmistim dün 2 aylik hamile olduğumu öğrendim üstelik spiral yerinde duruyor kaymamis bile daha önce böyle bisey başına gelen var mı ne yapacağımı sasirdim
Spirala bile güven kalmadı haMerhaba hanımlar. 2 yıl önce bakır spiral taktirmistim dün 2 aylik hamile olduğumu öğrendim üstelik spiral yerinde duruyor kaymamis bile daha önce böyle bisey başına gelen var mı ne yapacağımı sasirdim
Spiral sonuçta T şeklinde ve sert bir cisim ikisi aynı anda çıkarken zarar vermez mi ?Yapilacak bisey yok dogumda ikisi beraber dogacak
Yapilacak bisey yok dogumda ikisi beraber dogacak
Evet adetim gecikti 14 gün bide mide bulantısı vardı çok ama ihtimal vermemiştim olacağına doktor bu durumu ilk kez gördüğünü söyledi şu an ne yapılacakYani cok nadir gorulen bisey basina gelmis spiralle dogum yapan insanlar bi sorun olmuyor sadece sıkı takip gerekiyor onceden anlasaydin cekerlerdi simdi cekebilirlermi bilmiyorum adetmi oldun da anlamadin kaldini nasi anladn sonradan
O da ilk kez böyle bisey görmüş normalde kayınca olabiliyormuş ama benimki sapasağlam yerinde duruyor bebis yanında zıplıyor. Doktor bana 1 hafta süre verdi şu an çıkarmak da çıkarmamak da riskli kararı ben vericekmisimAy tobe bismillah5 yıldır kullanıyorum hiç başıma böyle bir şey gelmedi. %1 lik şans sizi bulmuş. Spirali kadın doğum doktoru çıkartacak mi ?
Bak bunlari dusunme spirallr dogum yapan insanlar var dedim sana hem suan onu alsalar bebegin dusme riski olabilir doktorlar degerlendirip senin icn en uygun olani yapacaklardir gerekiyorsa alacaklar ki seninkisi kaymamis alacaklarini sanmiyorum ayinda ilerlemis ski takiple seni buyuk ihtimal doguma kadar takip edecekler kendini kasma lutfenSpiral sonuçta T şeklinde ve sert bir cisim ikisi aynı anda çıkarken zarar vermez mi ?
Bence baska doktorada gorunmelisin bu karari onlarin vermesi gerekEvet adetim gecikti 14 gün bide mide bulantısı vardı çok ama ihtimal vermemiştim olacağına doktor bu durumu ilk kez gördüğünü söyledi şu an ne yapılacak
O da ilk kez böyle bisey görmüş normalde kayınca olabiliyormuş ama benimki sapasağlam yerinde duruyor bebis yanında zıplıyor. Doktor bana 1 hafta süre verdi şu an çıkarmak da çıkarmamak da riskli kararı ben vericekmisim
Kız dilini ısır ben hamile değilimBak bunlari dusunme spirallr dogum yapan insanlar var dedim sana hem suan onu alsalar bebegin dusme riski olabilir doktorlar degerlendirip senin icn en uygun olani yapacaklardir gerekiyorsa alacaklar ki seninkisi kaymamis alacaklarini sanmiyorum ayinda ilerlemis ski takiple seni buyuk ihtimal doguma kadar takip edecekler kendini kasma lutfen
İnan bende şoktayım diğer kızıma da doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım ki bide ben polikistik hastasıyım nasıl oluyor anlamadım vallaKiz bide ben bu spriali takdirdim 4 sene sonra cikartdim uc sene oldu daha yeni hamile kaldim ha arada uc ay oncede bos gebelik yasadim ben o spiralden sonra hamile kalamdim da sen nasi becerdin o isiinsallah sorun olmayacak korkma
Hakkınızda hayırlısı olsun. Gerçekten başka biri söylese inanmazdım. Umarım en az hasarla ikiniz de sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatırsınız.Evet adetim gecikti 14 gün bide mide bulantısı vardı çok ama ihtimal vermemiştim olacağına doktor bu durumu ilk kez gördüğünü söyledi şu an ne yapılacak
O da ilk kez böyle bisey görmüş normalde kayınca olabiliyormuş ama benimki sapasağlam yerinde duruyor bebis yanında zıplıyor. Doktor bana 1 hafta süre verdi şu an çıkarmak da çıkarmamak da riskli kararı ben vericekmisim
Allah demek yazdı ise bir kulun kaderini engel olamaz hoc bir güç bende 2 yıldır bebeğim olsun diye dua ediyorumMerhaba hanımlar. 2 yıl önce bakır spiral taktirmistim dün 2 aylik hamile olduğumu öğrendim üstelik spiral yerinde duruyor kaymamis bile daha önce böyle bisey başına gelen var mı ne yapacağımı sasirdim
Kemal Sunal karısına diyor ya ceketimi assam hamile kalıyorsun diyeİnan bende şoktayım diğer kızıma da doğum kontrol hapı kullanırken hamile kaldım ki bide ben polikistik hastasıyım nasıl oluyor anlamadım valla
Aynen öyle eşime diyorum ki artık yanımdan bile geçmeKemal Sunal karısına diyor ya ceketimi assam hamile kalıyorsun diye
Böyle aniden gelen bebisler çok seviliyor Allah ikinizi de sağlıklı bir sekilde kurtarsin. Evdeki çocuğuna seni bağışlasınAynen öyle eşime diyorum ki artık yanımdan bile geçme
Çok teşekkür ederim sagolunHakkınızda hayırlısı olsun. Gerçekten başka biri söylese inanmazdım. Umarım en az hasarla ikiniz de sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatırsınız.