- 30 Temmuz 2020
- 3.807
- 3.187
Merak etme ikinciler daha bir seviliyor .Bende senin gibi zor olur düşüncesindeydim ama öyle olmadı şükür biraz bebeklikleri zor. Şöyle avantajın var beraber büyücekler sonra ilerde iyiki diceksin22 aylık oğlum var ve o doğduğundan beri spiral ile korunuyordum fakat dün hamile olduğumu öğrendim. Böyle bir şey nasıl olabilir aklım almıyor. Ben ikinci çocuğu düşünmüyordum. Oğlum büyüdükten sonra belki diyordum ama kesinlikle oğlum daha iki yaşına bile girmemişken planımda yoktu üstelik bende polikistik over var. Oğlumda bile korunmasız 1.5 yıl sürmüştü hamile kalmam şimdi nasıl oldu hala inanamıyorum. Bu bebeği istemiyorum. Hayal dahi edemiyorum başa çıkamam iki küçük çocukla yapımda yok benim. Ben oğlum ve kocam çok güzel bir düzen oluşturmuştuk oğlum çok uyumlu bir çocuk şimdi başka bir çocukla ona ve kendime ihanet etmişim gibi hissediyorum. Bu bebek için de üzülüyorum çünkü ona sevinemiyorum bile bu yüzden de vicdan yapıyorum. Doğurmak istemiyorum ama aldırmak da istemiyorum çünkü yapamam böyle bir şeyi sadece yıkılmış hissediyorum. Oğluma bakıp bakıp ağlayasım geliyor insanların ikinci çocukla her şeyin çığırından çıktığını söylemeleri de beni umutsuzluğa sürüklüyor üstelik ben hem çalışan hem de açıktan okuyan bir kadınım kendimden ödün vermek de istemiyorum biliyorum anne olmak isteyen niceleri var ama ben bunun için önlemimi almışken olması yıktı beni