• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spiral ile gebelik

bircana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
115
2
96
40
İstanbul
slm kızlar ben başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. 12mart 2009 da doğum yaptım ve 6 ay sonra regli olunca ilk işim gidip spiral taktırmak oldu. kendimi garantiye aldığımı sanıyordum adetim geçikti... emziriyorumdur yada strestendir diye düşündüm ama birde b-hcg baktırdımki şok oldum gebeyim şu an 7 haftalık oldu. spirali çıkarttılar hemen. kızımıda emziriyordum etraftan çok tepki aldım emzirme falan diye... ama dr asordum emzir zaten sütün kesilecek dedi. inşallah kızım en kısa zamanda emmeyi bırakır. okdarçıkmazdayımki. birde kızım yanımda yatmaya alıştı nasıl ayıracağımı hiç bilmiyorum önerileri olan varsa benimle benimle paylaşabilir mi kızlar.1000de bir görülen birşey ama benim başıma geldi şans işte. inşallah sağlıklı bir şekilde doğururum

bende hemen hamile kalmistim..simdi oglum 16 kizim 15 yasinda...o zamanlar cok tuhaf olmustum ..büyütürkende cok zorluklar cekmistim aralarinda 11 ay var sadece ..ama iyiki varlar...su an 35 yasindayim ve kocaman iki tane cocuklarim var....

ben de spiral ile hamile kalanlardanım canım.bebeğimden 2 yıl sonra hamile kaldım spiral yerinden kaymış çok moralim bozulmuştu.
sıkma canını ikisi birden büyürler.büyüdüklerinde sen rahat edersin....

slm kızlar ben başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. 12mart 2009 da doğum yaptım ve 6 ay sonra regli olunca ilk işim gidip spiral taktırmak oldu. kendimi garantiye aldığımı sanıyordum adetim geçikti... emziriyorumdur yada strestendir diye düşündüm ama birde b-hcg baktırdımki şok oldum gebeyim şu an 7 haftalık oldu. spirali çıkarttılar hemen. kızımıda emziriyordum etraftan çok tepki aldım emzirme falan diye... ama dr asordum emzir zaten sütün kesilecek dedi. inşallah kızım en kısa zamanda emmeyi bırakır. okdarçıkmazdayımki. birde kızım yanımda yatmaya alıştı nasıl ayıracağımı hiç bilmiyorum önerileri olan varsa benimle benimle paylaşabilir mi kızlar.1000de bir görülen birşey ama benim başıma geldi şans işte. inşallah sağlıklı bir şekilde doğururum

spirali doktorunamı taktırdın yoksa sağlık kuruluşlarındaki ebeleremi
birde taktırdıktan sonra kar kere regl oldun yani hemen ertesi aymı hamile akldın bende spiral taktırmayı düşüyorum ama doktoruma taktırtmak istiyorum ebelere pek güvenemiyorum :bbo:

cnm spirali ana çocuk sağlığında taktırdım 4 ay adet gördüm sonra hamile kaldım gebe kaldığımı öğrenmeden 2 hafta öncede kontrole gitmiştim yerinde demişlerdi

ama ana çocuk sağlığında ebe yoktu uzman dr takmıştı pekde alakası yok cnm işte olunca oluyor allahın hikmeti

allah allah yaa nasıl olur ama ben yinede ebelere güvenmiyorum taktırırsam doktoruma taktırıcam oda 130 liraymış azda değil yani +50 mua.

ama kötü düşünme canım yaa ne olursa olsun dünyaya geleceği varmışş şimdi zor gibi geliyo ama ikisi birden büyür 2 sene sıkıntı çekersin

bak benim kayınvaldem adet görmüyomuş doktor söktürücü iğne vermiş sökülmemiş sonra doktor menepozdasın demiş korunma filan demiş menepozdayım diye korunmamış ama ertesi ay eşime hamile kalmış ne dersin şimdi

canım hayırlı olsun. ben de spiral kullanıyorum da ilgimi çekti yaşadığın. ne diyelim, hamişlik heyecanını unutmadan bi kere daha tadıcaksın. ne güzel! umarım etrafında yardımcı olacak birileri vardır. tek başına olunca biraz zor olabilir ilk zamanların. ablamın çocuklarının arasında 13 ay var. çok yakın oturduğumuzdan biz hep beraberdik. 2si de erkek, biraz gürültülü bi ev oluyoduk sırnaşık şey inşallah çoook güzel bir hamilelik geçirirsin.

merhaba canim öncelikle Allah yavrunu sana bagislasin

sen yine sanslisin canim ayni sekilde kiz arkadasim hamile kaldi ve suan spirali alamiyorlar bile

karninda kocaman olmus bir bebek ve alinamayan spiral (alindiginda bebek aninda düsermis) ve her an enfeksiyon kapmasi beklenen arkadasim :1no2:

yaa ben hemşireyim çapada çalışıyorum. kızımıda hastanenin kreşine götürüp getiriyorum. artık doğum öncesi izine ayrılana kadar kızımı yine götürüp getirecem hamiş hamiş... o æçıdan çok zor olacak ikisini birden taşımak ne kadar dayanabilirim bilmiyorum.. inşallah kolay bir hamilelik geçiririm

anlattıklarınız korkuttu beni.. benim bebeğim 50 günlük.. sağlık ocağına sormuştum..2 ay tamamlanınca gel spiral takalım demişti..önce gebelik testi yapacaklarmış 2 defa..sonra spirali takacaklar..ben spirali tam koruma diye biliyorum..öyle değilmi yani..kafam karıştı..bilmiyorumkismile

bende 5 ay oldu doğum yapalı ve 2 hafta önce spiral takındım ve ona güveniyorum bu sekildede hamile kalınıyorsa yani bi ihtimal varmı hamile kalabilirmiyim o zaman neder koruyor deniliyor anlamış değilim offff

anlattıklarınız korkuttu beni.. benim bebeğim 50 günlük.. sağlık ocağına sormuştum..2 ay tamamlanınca gel spiral takalım demişti..önce gebelik testi yapacaklarmış 2 defa..sonra spirali takacaklar..ben spirali tam koruma diye biliyorum..öyle değilmi yani..kafam karıştı..bilmiyorumkismile

kesinlikle güvenme canım benim ablamda annemde spiralle hamile kalmışlardı. eyvahedigeldismile

bende doğumdan 36.günümde taktırmıştım.ama düşmüş haberim yok.
kontrole gittimde öğrendim.
süt korumuş heralde....
arkadaşlar her yönteme dikkatttt
şimdi güvenip taktıramıyorummm bir daha

canım öncelikle kolay bir hamilelik geçirmen dileğiyle
inan seni şuan en iyi anlayacak birisiyim 1,5 yaşında ve 4 aylık 2 oğlum var
hamile kaldığımı öğrendiğimde o kadar çok üzülmüştüm kii anlatamam ama şuan rabbimin mucizesi iyikide doğmuş bebeğim diyorum
allah o kadar yardımcı oluyor kii anlatamam 2.bebeğim daha uslu gece uykuları mükemmel
sende hiç canını sıkma ne güsel ikiz gibi büyüyecekler eğer etrafında yardımcı olacak birileri varsa zaten hiç üzülme

Back