K kbrmhmt34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2022 2 2 1 30 7 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrmhmt34 #1 Haziran ayinda spiral cikarttirdim ama ilk adetimi hayla olmadim 5 gun gecikti gebelik testleri de negatif boyle bir durum yasayan var mi acaba
Haziran ayinda spiral cikarttirdim ama ilk adetimi hayla olmadim 5 gun gecikti gebelik testleri de negatif boyle bir durum yasayan var mi acaba
Falan Filan Çünkü neden olmasin? Kayıtlı Üye 22 Aralık 2020 3.950 12.220 158 7 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrmhmt34 #2 kbrmhmt34 .!.: Haziran ayinda spiral cikarttirdim ama ilk adetimi hayla olmadim 5 gun gecikti gebelik testleri de negatif boyle bir durum yasayan var mi acaba Genişletmek için tıkla... Merhaba çok normal.Düzen degistigi icin bu ay aksama olabilir
kbrmhmt34 .!.: Haziran ayinda spiral cikarttirdim ama ilk adetimi hayla olmadim 5 gun gecikti gebelik testleri de negatif boyle bir durum yasayan var mi acaba Genişletmek için tıkla... Merhaba çok normal.Düzen degistigi icin bu ay aksama olabilir
K kbrmhmt34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2022 2 2 1 30 8 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi kbrmhmt34 #3 Falan Filan .!.: Merhaba çok normal.Düzen degistigi icin bu ay aksama olabilir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama iste insanin kafasi karışıyor yinede sagolun
Falan Filan .!.: Merhaba çok normal.Düzen degistigi icin bu ay aksama olabilir Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama iste insanin kafasi karışıyor yinede sagolun