babystar iyi ki varsın Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 334 0 42 25 Şubat 2011 Konu Sahibi babystar #1 arkadaslar ben haftada 2 gun spınıng 2 gun plates yapmayı planlıyorum bı spor salonuna yazıldım.dıyette yapıyorum.zayıflamak amacım. spınıng 50 dk suruyo ve sonunda 600-700 kalorı yakıyormussun.var mı bu deneyıme sahıp olan.
arkadaslar ben haftada 2 gun spınıng 2 gun plates yapmayı planlıyorum bı spor salonuna yazıldım.dıyette yapıyorum.zayıflamak amacım. spınıng 50 dk suruyo ve sonunda 600-700 kalorı yakıyormussun.var mı bu deneyıme sahıp olan.
B bammbamm Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2010 20 21 26 Haziran 2011 Konu Sahibi babystar #2 baya zaman gecmış basladınızmı spinninge, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevınırım
babystar iyi ki varsın Kayıtlı Üye 6 Şubat 2009 334 0 42 28 Haziran 2011 Konu Sahibi babystar #3 merhaba canım; ben spınınge baslamıstım bı kac kez gıttım ama ara verdım memlekete falan gıtmem gerektı ısten ayrıldım vs. sımdı spora gıdıyorum ama spınıng yapmıyorum henuz cunku cıddı kondısyon gerektırıyor. bıraz ısınmam lazım :)
merhaba canım; ben spınınge baslamıstım bı kac kez gıttım ama ara verdım memlekete falan gıtmem gerektı ısten ayrıldım vs. sımdı spora gıdıyorum ama spınıng yapmıyorum henuz cunku cıddı kondısyon gerektırıyor. bıraz ısınmam lazım :)