- 4 Kasım 2019
- 47
- 7
- 30
-
- Konu Sahibi zeynaa9494
Ablam cevaplıyor.hayir acitniyor iğne...dogumuda hissetmedim. Sonda çıkarırken de acımadı. Hatta ben uyusmadim ayaklarımı sallıyorum dedim mizildadim.herkes güldü sallayamiyormusum ki.cocugi çıkarmıslar bile hemen hattaMerhabalar 5 gün sonra spinal anestezi ile sezeryan olacagım kısmetse , iğnesi acıtıyor mu , ameliyat esnasında bir şey hissettiniz mi sonrası nasıldı , sonda çıkarılırken acıdı mı , ilk yürüyüş nasıldı tecrubelernizi paylaşırsanız sevinirim
Anestezi mezunu olarak ben yazayım. Evet iğne az acıtır ama cidden az. Biz uygularken hastaya hafif sersemletici ilaç veriyoruz anlamıyor sizin hastanedeki anestezi doktoru nasıl yapar bilmiyorumMerhabalar 5 gün sonra spinal anestezi ile sezeryan olacagım kısmetse , iğnesi acıtıyor mu , ameliyat esnasında bir şey hissettiniz mi sonrası nasıldı , sonda çıkarılırken acıdı mı , ilk yürüyüş nasıldı tecrubelernizi paylaşırsanız sevinirim
Merhaba 28 gun once dogum yaptım , iğne acıtmıyor dogum anını birebir izliyorusun harika bir duygu .. ancak her ameliyat gibi sonra agrıların oluyor tabiki ilk yurume biraz sancılı ama inan çocugunu kucagına sağ salim alınca hiç bi acı kalmıyor allah isteyen herkese nasip etsin sana da hayırlı olsunMerhabalar 5 gün sonra spinal anestezi ile sezeryan olacagım kısmetse , iğnesi acıtıyor mu , ameliyat esnasında bir şey hissettiniz mi sonrası nasıldı , sonda çıkarılırken acıdı mı , ilk yürüyüş nasıldı tecrubelernizi paylaşırsanız sevinirim
Spinalde iğne ile anesteziyi belden enjekte ediyorlar. Belden aşağısı uyuşuyor.Spinal sezeryan ile epidural sezeryan arasındaki fark nedir? Birde her ikisinin beraber yapıldığı bir seseryan türü de varmı ?
sezeryandan önceki gece aç kalmamız gerekiyor diye biliyorum. Ya plansız ani sezeryan olursa nasıl oluyor ?