merhabalar.28 şubatta spinal sezeryanla doğum yaptım.ilk doğumum genel anesteziyle sezeryandı ve eve geldiğimde 7/8 kilo gitmişti.bu sefer 74 ile doğum yaptım bebeğim 3640 gram doğdu ve ben eve geldiğimde 70 kiloydum.bu çocuğun suyu seli hiç mi yoktu acaba?ya da spinalden mi kaynaklanıyor?vücudumda ödem ya da şişlik olduğu nasıl anlaşılır?şu an aşırı yemiyorum yürüyüş yapmaya çalışıyorum sanki kilolar gitmemek için inat ediyor gibi . böyle bir durum yaşayan var mı???
bu arada spinalde omuz tarafına bişey takılmıyor epiduralle farkı sadece bu.
spinal sezaryen oldum 24 şubatta
ameliyattan sonra çektiğim baş ağrıları yüzünden hiç bir şey yiyemedim
ölüyorum zannettim
10 gün boyunca ne çektiğimi bi ben bilirim
keşke kilo kalsaydı da o korkunç ağrıları çekmeseydim. çünkü o kadar hırçın sinirli oldum ki çevremdeki herkesi üzdüm elimde olmadan. gözümü açamayacak hale gelmiştim ağrıdan
merak etmeyin bir yıl içinde vücut kendini çok güzel toparlıyor
spinal sezaryen oldum 24 şubatta
ameliyattan sonra çektiğim baş ağrıları yüzünden hiç bir şey yiyemedim
ölüyorum zannettim
10 gün boyunca ne çektiğimi bi ben bilirim
keşke kilo kalsaydı da o korkunç ağrıları çekmeseydim. çünkü o kadar hırçın sinirli oldum ki çevremdeki herkesi üzdüm elimde olmadan. gözümü açamayacak hale gelmiştim ağrıdan
merak etmeyin bir yıl içinde vücut kendini çok güzel toparlıyor
ben açıkçası bu sezeryandan çok korkuyordum o yüzden neşteri görmemek adına kendimi zorla uyuttum 5-10 dakika sonra bebeğimin sesiyle uyandım dikiş atıyorlardı ameliyat sonrası o kadar sıkıntı çekmedim doktorum bol bol çay neskafe kola iç demişti.genel anesteziye göre bu daha rahat geçti demekki kişiye göre değişiyor bu sezeryan.sağol esradeniz
cnm bende spinalle doğum yaptım 12 kilo almıştım kızım 4kilo 50gram doğdu doğum sonrası eve geldiğimde 4kilom kalmıştı 8i gitmişti yani sonra 1 hafta içinde de 2kilo daha verdim 2kilom kalmıştı yani spinalle ilgisi yoktur kalan kilonun şu olabilir spinalde serumu fazla veriyorlar ve vücutta şişlik yapıyor onlardır sende kalan yakında geçer
bende spinal sezeryan oldum eve geliğimde 5 kilo gitmişti 6 günde bir kilo daha gitti bugün 12 gün geçti 8 kilo verdim ama daha çok fazlam var spinalle alakası olduğunu sanmıyorum bende