Bencede beyin cerrahisine görünün.Beyin cerrahi bölümüne gidin muayene olun.sipinal de omurilige ilac veriliyor.verilmeden once oradan verilecek ilac miktari kadar sivi alinir.ilac öyle verilir.eger fazla verilirse beyin omurilik sivi dengesi bozulur.kafa ici basinc artar diye biliyorum.siz mutlaka bir beyin sinir cerrahina gidin.gerekli tetkikleri yaptirin.gecmis olsun
canım tereyağlı ekmek bal ve çay çektiBen de spinal oldum dikişim dışa atmasına rağmen şimdi çok iyiyim. 40 gün oldu nerdeyse eskisi gibiyim
Spinal yuzunden oldugunu zannetmiyorum. Psikolojik diyen ne doktoru size. Boyle herseye psikolojik diyerek ilaci dayayan doktorlara cok kiziyorum. Ablam yillar once hamileyken dusmus. Kime gittiyse psikolojik diyerek ilaci verip yollsmislar. Ablam ici bu ilaclari tabi. Denize dusen yilana sarilirmis misali. Hep uyku hali bitkinlik tabi yillarca. En sonunda bir doktor kesfediyor. Hamileyken dustugunde boyun kemiklerinden biri sivrilmis megerse butun sikayetleri o yuzdenmis. Iyice arastirin bencr altindan farkli bisi cikmasinMerhabalar yardımınıza ihtiyacım war 2 ay önce sezeryanla doğum yaptım doğumdan sonra bi değişik oldum kulaklarımda dolmuşluk hissi başım bi tuhaf sanki ben ben değilim gözlerim yoruluyor çocuğumun yüzüne bile doğru düzgün bakamıyorum başımı eğemiyorum boynum tutuluyor namaz kılıyorum onun bile farkında değilim doktor piskolojik dedi ama ben piskolojik olduğuna inanmıyorum daha öncede hamilelikte kanamam oldu o kadar stres yaşadım piskolojim bozuldu hiç böyle şeyler yaşamadım ben spinal kaynaklı olduğunu düşünüyorum doktor spinal iki hafta sürer bu kadar uzun sürmez diyor aynı drumda olan warmı eski halime dönemeyecek gibiyim lütfen yardımcı olun moralimi düzeltecek güzel şeylere ihtiyacım war bebeğimin tadını çıkaramıyom hiç birşey yapamıyorum başımı yerden kaldıramıyorum bu ağrılardan piskolojim bozuldu
Cn
canım tereyağlı ekmek bal ve çay çekti
Bu süreyi kısa olması için başka birşey yapılamazmıSpinalin yan etkilerini araştırın maalesef yan etki kurbanı olmuşsunuz bu durum bir yıl da sürebilir bir hafta da. Kahve içmenizi öneririm. Türk kahvesi sütlü kahve filtre kahve artık zevkinize kalmış
İşte sizin vücudunuza bağlı kahve için etkileri azalacaktırBu süreyi kısa olması için başka birşey yapılamazmı
Teşekkürler ....İşte sizin vücudunuza bağlı kahve için etkileri azalacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?