Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
spinal anestezi sezeryan olanlar
- Konu Sahibi ceylann
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?38 haftalık hamileyim.3 gün sonra son muayenem var.güne karar vericez doktorumla.bende sezaryen istiyorum.epidural daha iyi bence.gerçi dün eltim spinal anesteziyle yaptı sezaryenini.ikinci doğumuydu.ilki epiduraldi.spinal daha iyi dedi.ben hala karar veremedim.epiduralin uyuşukluğu daha uzun sürüyomuş bu arada dikişler biraz daha kapandığı için daha az mı acır acaba ilk yürüttüklerinde?son anda tırsıp genel anestezi de isteyebilirim.bide iğneden çok korkuyorum.offff bilmiyorum.biraz moral verin lütfen.
canım direk sezeryan isteme normal doğum hakını kullan oluyorsa tabii ben spinal oldum uyşma çok uzun sürmüyorr ilk an ayağa kaktığında çok zor tabii geçicek ama 3.güne kadar sonra daha rahat hareket ediyorsun genel anestezide mide bulanmasıda oluyor bide ayılmak var tabii sen bilirsinn
Allah yardımcın olsunn en kolayı hangisiyse senin için o nasip olsun sanaa inşş
bende de bel ağrısı oldu, sonraları başladı ama 1 ay sonra falan sanırım hala da var, sağ bacağıma da vuruyor hatta.
bende spinal ile sezeryanla doğum yaptım 29 aralıkta dün akşamdan beri belim felaket ağrıyor bende 3 kez denediler spinal iğne ilk ikisinde uyuşmadı
ama hıc memnun kalmadıım gata haydarpaşada doogumum oldu hıc bı doktorda bana dogumdan sonra kkahve ıcıceksın bunu yapacaksın dıye de demedı ve 25 gun sonrada bır gun belıme bırden agrı gırdı ve kalakaldım hastaneye kaladırıldım uzerınden 6 yıl gectı ama hala cekıyorum bel agrılarım cok var ve ayagıma kalcama vuruyor kaldı yanı suan 2. cocuguma hamıleyım ve bu epıdural anesteezıyı tavsıye etmıyorumm bu sefer normal anestesı olmayı planlıyorum bakalım hayırlısı ınşallah..
ama hıc memnun kalmadıım gata haydarpaşada doogumum oldu hıc bı doktorda bana dogumdan sonra kkahve ıcıceksın bunu yapacaksın dıye de demedı ve 25 gun sonrada bır gun belıme bırden agrı gırdı ve kalakaldım hastaneye kaladırıldım uzerınden 6 yıl gectı ama hala cekıyorum bel agrılarım cok var ve ayagıma kalcama vuruyor kaldı yanı suan 2. cocuguma hamıleyım ve bu epıdural anesteezıyı tavsıye etmıyorumm bu sefer normal anestesı olmayı planlıyorum bakalım hayırlısı ınşallah..
geçmiş olsun bende geçen yıl spinal anesteziyle doğum yaptım doğumdan önce anestezi doktorumla uzun uzun riskleri nelerdir falan konuştuk bana baya güven verdi.ben çok zor geçeceğini beklerken okadar kolay doğum yaptım ki hemen bebeğimi verdiler kucağıma.sende nasıl böyle sorun oldu anlayamadım.hala bu sorunu yaşıyor olman üzücü.allah şifa versin belkide bir kaç deneme yaptıkları için hasar oluştu.inşallah bu doğumunda sorunsuz kucağına alırsın bebeğini.
Bu tur seyler demekki kisiden kisiye fark ediyor,veyahut bazi anestesi uzmanlari islerinin ehli olmayabiliyor...
Allah sifalar versin...
evet dırek omuriliğe giriyor bana tam vururken anestesı uzmanıı egil dedim egildimm bir batırdııııı parmak uclarıdan tum vucudumaa bır tıtreme geldi benı doktorlarr tutmaya başladoılar sakinleş dediler dedim sakınımdee vucudum tıtırıyor ıstem dısı ne yapabılırım dımı yani .. meger sonradan ogrendım o an o tııtreme kalsa felç ınebılırmiş pislikler yaaa bırdee bı yası varmıs bu spınalı n ben o zamanlar 18 yasımdaydımm megver 18 yasındakı bırıne spınal yapılmazmışş allahtan bışey yok sadece bel ağruıları tabi oluyorrr
- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
bende 10 ün önce spinal anesteziyle sezeryan oldum bna görülebilecek tek yan etkinin bacaklarda hissizlik uyuşukluk ağrı falan demişlerdi ama bnm ameliyatım sırasında etkisi geçti ve acıyla dizlerimi kaldırabiliyordm çok kötü bir tecrübeydi... tabi benm durumum istisna dr hatası.....
- 24 Ocak 2013
- 66
- 6
- 28
- 4 Nisan 2010
- 200
- 30
- 123
Merhaba bir şey sormak istiyorum geçti mi ağrılarını? Ben de ortapedi ameliyati oldum 9. Gunum agrilarim geçmedi. Hep acildeyim.bende 24+3teyim daha önce spinal anestezi ile kıl dönmesi ameliyatı oldum ve 10 gün kafamı yastıktan kaldıramadım! düşünün morfin vurdular acilde o bile kesmedi bilmiyorum belkide anestezi uzmanı ii deildi ama ben doğumumu kesinlikle ya normal ya da genel anestezi ile yapacağım. o acıyı bi daha çekmek istemiyorum
- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
doğumdan sonra bol su ve kafein alman gerekiyodu benim 1 hafta oldu çok şükür bişey yok.eğer o şekilde yapmadıysan günde en az 3lt su ve 3-4 bardak sade nescafe iç.şimdiden sonra fayda edermi bilmiyorum ama denersin17 gün oldu hala agrilarim devam ediyor daha ne kadar sürer kızlar kulaklarim da tikanmaya başladı.
- 4 Nisan 2010
- 200
- 30
- 123
Canim içtim ama bir faydasını göremedim maalesef bu arada doğum yapmadim ortapedi ameliyatı oldum ama doğum yaparsam kesinlikle genel anestezi yaptiririmdoğumdan sonra bol su ve kafein alman gerekiyodu benim 1 hafta oldu çok şükür bişey yok.eğer o şekilde yapmadıysan günde en az 3lt su ve 3-4 bardak sade nescafe iç.şimdiden sonra fayda edermi bilmiyorum ama denersin
- 5 Nisan 2011
- 3.251
- 4.572
- 133
anladım cnm geçmiş olsun.anesteziyi yapanda önemli,inşallah atlatırsın biran önceCanim içtim ama bir faydasını göremedim maalesef bu arada doğum yapmadim ortapedi ameliyatı oldum ama doğum yaparsam kesinlikle genel anestezi yaptiririm