• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spinal anestezi sezeryan olanlar

bende spinal anestezi ile sezeryan oldum hiçbir şikayetim olmadı.. sadece ilk birkaç gün baş ağrım oldu o da ağrı kesici içince geçiyordu.. iğne yapılırken hiç hissetmedim neredeyse zaten minicik ince bir iğneydi..yine doğum yaparsam spinali tercih ederim..

bende spinal anesteziyle dogum yaptım ama hiçbir şikayetim olması cok şükür derdim gücüm gaz sancısıydı oda zaten anestezi şeklinin degil sezeryan olmasının sonucuydu agrısı olanlara acil şifalar..

arkadaşlar 10 tmmuzda spinal anestezi ile sezeryan oldum. doğum çok güzeldi şimdi de iyiyim ama boynumdaki ağrı bir türlü geçmedi.sizlerde de oldu mu yan etkileri nelr yardım edin

bende spinal sezeryan oldum ama hicbir yan etkisi olmadi

bende spinal olmayı dusunuyorum .umarımsorunsuz gecer bu arada hangi hastane de oldunuz ben medicana camlıcada olcam hic o hastanede spinal olanı duymadım varmı fikri olan

arkadaşlar 7buçuk ay önce ben de spinal ile doğum yaptımn ama kimse bana şunu yap bunu yap demedi sadece su iç dediler.hiçbir yan etkisi olmadı ama son 1 aydır belime tuhaf tuhaf ağrılar giriyor.acaba ondan olabilir mi?sormak istediğim spinalin yan etkileri ne zamana kadar sürebilir?

Kızlar bende 25inde Spinal Sezeryan olacağım. Ama korkuyorum kimisi yan etkilerden bahsediyor acaba sskla anlaşması olan ve uygun yapan istanbul avrupa yakasındaki hastanelerde doğum yapanlar paylaşabilirmi??

9 aralikta kizim dunyaya gelicek kismetse.. spinal anestezi dusunuyoruz doktorumla.. yan etkilerini burda okudum.. bence bir kac gun bas agrisina deger o guzel ani hissetmenk gormek..

ben kucukkoy ozel bilge hastanesinde dogum yapicam oguz bey doktorum..
hastane isiltilar icinde goz alici bir hastane degil diger susluler gibi ama doktorum cok cok mukemmel..

295 tl su anda dogum ucreti.. genel yada spinal farketmiyor ucret ayni..:nazar:

maşallah genelde sorunsuz doğumlar olmuş genelde,,
ben de ikiz hamileyim 25 eylüle spinal anestezi ile doğum tarihi verdi doktorumuz,
benm merak ettiğim iğne yaparken o sinire girerken canınız yanıyor muuuu,
ay çok saçma ve basit bir soru oldu amaa:kedi:

teşekkür ederim,sevindim buna tabi,
ama hani mantıken kaba bir ete vurmuyorlar ,omuriliğe giriyorlar ya,sanki kötü olurmuş gibi geliyordu,
inşallah sorunsuz olur:Saruboceq:

endişelerimi doğum öncesi ifade etmiştim,
24 Eylülde spinal anestezi ile Medikal Parkta doğum yaptım,
harika ve sorunsuz bir doğum oldu hamdolsun,
hiç ereddüt etmeksizin spinal ile doğum tavsiye ederim,
bebeklerinizi ilk çıplacık halleriyle görmek,ilk ağlamalarını duymak muhteşem bir duygu,
bu duygularla sezeryan sonrası sütün daha kolay geldiğini iddia edebilirim..

bende spinal oldum 27 gün önce.yan etkisi olmadı.ama şunu söyleyebilirim,süt için doğumdan hemen sonra göğsüne sıcak suya batırılmış bezler koy.sütün daha hızlı geliyor.hayırlı doğumlar kızlar.

merhaba bende spinal anestesiyle 28 gün önce doğum yaptım iğnem yapıldı ameliyat başladığında gayet güzel konuştuk güldük doktorla sonra hissetttiğimii söyledim bi deişikhaldi yanii.. kesiyosunuz anlıyorum deyince bi iğne yaptılar çok az uyutmuşlar uyandığımda beni alıyorlar horladın dediler ben rüy bile görmüşüm hani bebek dedim yolladık dediler benimle birlikte ameliyat sırasıı bekliyen bir hastanın bebeği ölmüştüü öyle oldu zannetim ödüm kptu ağlamaya başladım hemen bebeği göstrdiler çok rahhatıı ytağa gelince 15 dk sonra ayaklarımı hissetim ve yatağın içinde oynatmaya başladım gazm çıktı zaten 4 saat sonra ayğa kaldırdılar ilk an fenaa eve gelince belim çok ağırdı önceleri ama şimdi yok
süt içinde arkadaşın dedği gibi sıcak su banyosu çok etkili ve elektrikli pompa aldık 1 gün kullandım sonra bebek alabildi memeyii şükür rabbim evlat istiyenlere hayırlı evlad evladı olanlra hayorlı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin herkese koalylıklar

merhaba bende spinal anestesiyle 28 gün önce doğum yaptım iğnem yapıldı ameliyat başladığında gayet güzel konuştuk güldük doktorla sonra hissetttiğimii söyledim bi deişikhaldi yanii.. kesiyosunuz anlıyorum deyince bi iğne yaptılar çok az uyutmuşlar uyandığımda beni alıyorlar horladın dediler ben rüy bile görmüşüm hani bebek dedim yolladık dediler benimle birlikte ameliyat sırasıı bekliyen bir hastanın bebeği ölmüştüü öyle oldu zannetim ödüm kptu ağlamaya başladım hemen bebeği göstrdiler çok rahhatıı ytağa gelince 15 dk sonra ayaklarımı hissetim ve yatağın içinde oynatmaya başladım gazm çıktı zaten 4 saat sonra ayğa kaldırdılar ilk an fenaa eve gelince belim çok ağırdı önceleri ama şimdi yok
süt içinde arkadaşın dedği gibi sıcak su banyosu çok etkili ve elektrikli pompa aldık 1 gün kullandım sonra bebek alabildi memeyii şükür rabbim evlat istiyenlere hayırlı evlad evladı olanlra hayorlı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin herkese koalylıklar

ay içim karardıııııııııııııı :bbo:

ben de spinal oldum ama benim anestezi uzmanım bol kahve içmemi önermişti ağrı kalmaması için
ilk 1 hafta 10 gün günde 3 kere kahve içtim ben
hiç bir ağrım olmadı

Doğum sonrası bol kahve içmek ağrıyı önlüyormuymuş?Çok özledim kahve içmeyi eğer öyle bir faydası varsa bol bol içmek isterim....

ay içim karardıııııııııııııı :bbo:

içinizi karartan nedir anlamadım şükür sağ salim kavuştum heyecan korku herkeste olur ama bebişi görünce herşey bitiyorr kii herkesin doğum tecrübesi farklıı sonuçtaa rabbim yardımcımız olsunn

Ben de spinal anesteziyle doğum yapmıştım ve çok rahattı.Hiçbir problem çekmedim.Doğumdan 3-4 gün sonra hafif baş ağrıları vardı ama çok da şiddetli ağrılar değildi.

ben de spinal oldum we yan etki olarak 1 hafta baş ağrısı çektim.ama tam 1 hafta sonra kayboldu.doktorum bunu bana söylemişti zaten.doğuma girmeden biliyodum.ama herkeste bir olmuyo kimisinde oluyomuş.aslında bu tamamen anestezinin werilmesiyle alakalı.anestezi yapılırken ordaki keseciği patlatırsa doktor bu baş ağrısı yaparmış ama ciddi bişey deği tabi en fazla 1 hafta sonra kayboluyo

38 haftalık hamileyim.3 gün sonra son muayenem var.güne karar vericez doktorumla.bende sezaryen istiyorum.epidural daha iyi bence.gerçi dün eltim spinal anesteziyle yaptı sezaryenini.ikinci doğumuydu.ilki epiduraldi.spinal daha iyi dedi.ben hala karar veremedim.epiduralin uyuşukluğu daha uzun sürüyomuş bu arada dikişler biraz daha kapandığı için daha az mı acır acaba ilk yürüttüklerinde?son anda tırsıp genel anestezi de isteyebilirim.bide iğneden çok korkuyorum.offff bilmiyorum.biraz moral verin lütfen.

Back
X