arkadaşlar 10 tmmuzda spinal anestezi ile sezeryan oldum. doğum çok güzeldi şimdi de iyiyim ama boynumdaki ağrı bir türlü geçmedi.sizlerde de oldu mu yan etkileri nelr yardım edin
maşallah genelde sorunsuz doğumlar olmuş genelde,,
ben de ikiz hamileyim 25 eylüle spinal anestezi ile doğum tarihi verdi doktorumuz,
benm merak ettiğim iğne yaparken o sinire girerken canınız yanıyor muuuu,
ay çok saçma ve basit bir soru oldu amaa:kedi:
teşekkür ederim,sevindim buna tabi,
ama hani mantıken kaba bir ete vurmuyorlar ,omuriliğe giriyorlar ya,sanki kötü olurmuş gibi geliyordu,
inşallah sorunsuz olur:Saruboceq:
merhaba bende spinal anestesiyle 28 gün önce doğum yaptım iğnem yapıldı ameliyat başladığında gayet güzel konuştuk güldük doktorla sonra hissetttiğimii söyledim bi deişikhaldi yanii.. kesiyosunuz anlıyorum deyince bi iğne yaptılar çok az uyutmuşlar uyandığımda beni alıyorlar horladın dediler ben rüy bile görmüşüm hani bebek dedim yolladık dediler benimle birlikte ameliyat sırasıı bekliyen bir hastanın bebeği ölmüştüü öyle oldu zannetim ödüm kptu ağlamaya başladım hemen bebeği göstrdiler çok rahhatıı ytağa gelince 15 dk sonra ayaklarımı hissetim ve yatağın içinde oynatmaya başladım gazm çıktı zaten 4 saat sonra ayğa kaldırdılar ilk an fenaa eve gelince belim çok ağırdı önceleri ama şimdi yok
süt içinde arkadaşın dedği gibi sıcak su banyosu çok etkili ve elektrikli pompa aldık 1 gün kullandım sonra bebek alabildi memeyii şükür rabbim evlat istiyenlere hayırlı evlad evladı olanlra hayorlı sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin herkese koalylıklar
ay içim karardıııııııııııııı :bbo:
ben de spinal oldum ama benim anestezi uzmanım bol kahve içmemi önermişti ağrı kalmaması için
ilk 1 hafta 10 gün günde 3 kere kahve içtim ben
hiç bir ağrım olmadı
Allaha şükür bende sıkıntı yaşamadım ama ilk günler bol su iç demişlerdi. Çok su içmiştim.
ay içim karardıııııııııııııı :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?