Spına bıfıda

Canım benim bebeğim de aynı hastalıklara sahip anne karnında spina bifida dediler inat edip yaptım doğumu doğar doğmaz belinden ameliyat oldu 3 aylık olduğunda hidrosefali dediler beyinde sıvı birikmesi günden güne bebeğin kafası büyüyordu yurtdışından şant ( cihaz) getirttim beynine içerden takılı şuanda benim kızımda zeka geriliği yok görünürde hiç bir sorunu yok ama yürüme engeli var fizik tedavi görüyoruz çok zor inan aşırı zor bir karardi benim için ben her türlü kabul ettim ama şuanda yuruyemiyor ve ömür boyu bir cihazla yasicak zorlanıyoruz yoruluyoruz tabiki iyiki dogurmusum başımın üzerinde yeri var kaldiracagimi biliyordum ama kendine güvenmek gerekiyor başta Allah'a inanç gerekiyor..

Seni çok merak ediyorum lütfen görürsen yazar mısın ne yaptın ayrıntılı konuşalım

Ordan yazdımda burdanda yazım belkı aynı sorunda olan bırılerı arama yapar ınsan bulamayınca daha cok merak edıyor.
Bende sonlandırmadım Allah verdı alacaksada o alsın. 29. Haftadıyım beyınde su toplaması ılerlemedı cok sukur suyum az oldugu ıcın dedı doktor vardır ondada bı hayır dedım bacaklarda bobreklerde bı problem yokmus sadece sırtındakı kese suan cerrah arayısındayım hala bulamadım guvenebılecegım bırını bakalım hakkımızda hayırlısı

Hangi şehirdesin güzelim Adana'ya gelirsen burda sana yardımcı olurum doktorlarimiz çok iyi burda benim doktorum BEYİN CERRAHİSİ TAHSİN ERMAN araştır bı gel ameliyatını burda olsun tek kelimeyle kızımızı hayatta tutan doktor

Sivastayım cnm allah razı olsun suan mersınde bı doktor buldum aılem orda yasıyor ona bı gıdecem olmassa senın onerdıgın doktoruda arastırırm

Merhaba benim de bebeğimin beyin sıvıları sınır değerde çıktı. Ayağı da içe çarpık gelişmiş çok üzülüyorum ya. Nasılsınız şu an ne yaptınız merak ettim

Merhaba benim de bebeğimin beyin sıvıları sınır değerde çıktı. Ayağı da içe çarpık gelişmiş çok üzülüyorum ya. Nasılsınız şu an ne yaptınız merak ettim
Beklıyoruz dogmasınıı suan bısey yapamıorum cnm. Sırt acıklıgı falan varmı. Sınır degerdeyse korkma belkı cıkmaz benımkıde oyleydı cok sukur hala oyle. cok uzme kendını dua et bol boll allah umut kesılmez ne verırse hayırlısını versınn ınsallah

Hayır yok allaha şükürler olsın. İnşallah sağlıklı doğarlar size de dua edeceğim

Merhaba çocuk zıplarken bu görüntüyü yakaladı ve spina bfida dedi. Başka hiç böyle bi görüntü yakalayamadı.
Ama raporda yapısal anomali izlenmedi yazıyor? Çok karıştık, çok üzgünüz

Eklentiler

• 0CCBBEE0-5AC3-4310-93D6-FDB8D8499382.jpeg
    92,4 KB · Görüntüleme: 320
Evet goruntu olarak benxıo ama o popoda bıtek onunla kalmaz emar falan cekılmelı dıye bılıyorum. Sen gonlunu ferah tut hem olsa bıle o kadar asagıda olanı amelıytla halledılebılır dıye bılıyorum cunku sınırlerden uzak bıyer. Zehır etme hamıleleıgını uzulupte

Ayy inş Tabiki çok üzüldüm ağladım. Ben de defalarca bakıyorum sırtta değil. Bi de raporuna yapısal anomali gözlemlenmedi yazmıştı ya o çok etkiledi psikolojimi. Desteğiniz çok teşekkür ederim. İnşallah ilerde güzel bi haber veririm

Eklentiler

• A5A4343B-CE8B-4377-AFA8-72C0F405F62A.jpeg
    121,6 KB · Görüntüleme: 303
İnsallah cnm bence yoktur sende oyle dusun kac haftalık gebesın suan benımkıne az kaldı bakalım bende bır umut belkı degıldır dıye beklıyorum allah buyuk butun bebeklere sıfa versın ınsallah

14+3 ama bi kaç gün geriden geliyormuş. Allah tüm çocuklara bebeklere hayırlı şifalar versin inş. Lütfen sen de sağlıkla doğacak minnoşunun haberini ver bize kutlayalım

14+3 ama bi kaç gün geriden geliyormuş. Allah tüm çocuklara bebeklere hayırlı şifalar versin inş. Lütfen sen de sağlıkla doğacak minnoşunun haberini ver bize kutlayalım
Cok yenıymıs daha merak etme allahın ıznıyle hıc bıseyı yoktur bebegının. Insallah bende saglıkla alırım yazarım cnmm

Merhaba ayni seyleri banada soylediler ne oldu acaba sonucunuz bilgi verebikir misiniz cok korkuyorum bende

Merhaba ayni seyleri banada soylediler ne oldu acaba sonucunuz bilgi verebikir misiniz cok korkuyorum bende
Gecmıs olsun cnm dun sabah dogum yaptım bır umut yanılma olmustur dedım ama malesef sırtında kesesı var. Suanlık bebegımın durumu ıyı bacaklarında falan hıc bır sıkıntı yok ama amelıyt beklıyoruz doktorlar amelıyttan sonra sıkıntı olabılecegını soyledı ınsallah olmaz yıne yazarım son gelısmelerı amelıyt sonrası. Rabbım butun sıfa bekleyenlere sıfa versın hepımızın kuzusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…