- 11 Ağustos 2022
- 30
- 21
- 32
-
- Konu Sahibi Ceyceyceyk
Tsk ederım ınsallah oyle olur. Baska perınatoljı doktoru yok burda emar cekılecek bakalım hayırlısı olur ınsallahHiç bilgim yok, umarım bir sey yoktur. Lütfen 2 ayrı doktora daha gidip gösterin,test vb ne gerekiyorsa yaptırın. Ona göre karar verin
Tahlıl hıc yapılmadı detaylı ultrasynda gorundu organ taramasında oyle bısey soylemedıler dedım suyun az oldugu ıcın gorulmemıstır dedı 15 gun snra emar cekılcekBirden fazla tahlil yaptırdın mı ? Aynı tahlil üzerindenmi değerlendirdiler.
Doğumdan hemen sonra beyin ameliyatı olan ve korse ile tedavi olan bir bebek tanıdığın vardı.onlara da aldırın dediler.dogdu.cocuk ameliyatlar oldu doğar doğmaz ama şu anki durumunu bilmiyorumMrhba arkadaslar.
24 haftalık hamıleyım sımdıye kadar bebegıme sorun yok dedıler gelısımı gayet guzel önde hatta 2 hafta baya hareketlı bı bebek, 2 gun once spına bıfıda ve beyınde sıvı bırıkımı gorduklerını soyledıler. Basına boyle bısey gelen yada bırınden duyan varmı yanılma payları varmı. Bana aldırmam onerıldı doktorlar tarafından felclı olabılecegı ve zeka gerılıgı olabılecegı soylendı ama kıyamadım.
Varsa bılgınız ıcımı rahatlatacak bişeyler lütfen soyleyin.
Farklı doktora gittin değil mi? Alakasız olacak ama kızıma hamileyken özel hastane doktorları ve devlet hastanesi arasında mekik dokumuştum. hepsi farklı konuştu. Devlet hastanesinde devam ettim sonrasında. Yoksa özelde korkudan çocuğu düşürecektim. özelde iki farklı dr. Gittim biri sancım olduğunu söylemişti. Diğeri kanaman olabilir demişti. Aynı gün devlete gittim saçmalamışlar demiştiTahlıl hıc yapılmadı detaylı ultrasynda gorundu organ taramasında oyle bısey soylemedıler dedım suyun az oldugu ıcın gorulmemıstır dedı 15 gun snra emar cekılcek
Gecmis olsun, insallah yanilma payi vardir. Folik asit icmis miydiniz hamilelik oncesinde?Mrhba arkadaslar.
24 haftalık hamıleyım sımdıye kadar bebegıme sorun yok dedıler gelısımı gayet guzel önde hatta 2 hafta baya hareketlı bı bebek, 2 gun once spına bıfıda ve beyınde sıvı bırıkımı gorduklerını soyledıler. Basına boyle bısey gelen yada bırınden duyan varmı yanılma payları varmı. Bana aldırmam onerıldı doktorlar tarafından felclı olabılecegı ve zeka gerılıgı olabılecegı soylendı ama kıyamadım.
Varsa bılgınız ıcımı rahatlatacak bişeyler lütfen soyleyin.
Insallah ıyı olmusturr banada amelyat olcak denıldıde ınsan bı umut arıyor belkı yanılma olur falan dıyeDoğumdan hemen sonra beyin ameliyatı olan ve korse ile tedavi olan bir bebek tanıdığın vardı.onlara da aldırın dediler.dogdu.cocuk ameliyatlar oldu doğar doğmaz ama şu anki durumunu bilmiyorum
Tsk edrrım yok ıcmedım planlı bı gebelık degıldı korunuyordumGecmis olsun, insallah yanilma payi vardir. Folik asit icmis miydiniz hamilelik oncesinde?
Malesef gıdemedım bır tane perınatoljı doktoru var erken dogum tehlıkem oldugu ıcın baska sehırede suan gıdememdım ama emardan sonra gıtmeyı dusunuyorumFarklı doktora gittin değil mi? Alakasız olacak ama kızıma hamileyken özel hastane doktorları ve devlet hastanesi arasında mekik dokumuştum. hepsi farklı konuştu. Devlet hastanesinde devam ettim sonrasında. Yoksa özelde korkudan çocuğu düşürecektim. özelde iki farklı dr. Gittim biri sancım olduğunu söylemişti. Diğeri kanaman olabilir demişti. Aynı gün devlete gittim saçmalamışlar demişti
Amacım karalamak değil tabiki. Bende daha iyi bakılsın ilgilenilsin diye gitmiştim ama korkuttular o zaman. Sonrasında gitmedim. Daha farklı hastanelerdede emar çektir için rahat olur.
İnşallah yanılıyolardır. Umarım bişey çıkmaz canım. Çok düşünmemeye çalış yoksa bebeğe zarar. Çok geçmiş olsun.Malesef gıdemedım bır tane perınatoljı doktoru var erken dogum tehlıkem oldugu ıcın baska sehırede suan gıdememdım ama emardan sonra gıtmeyı dusunuyorum
Çocuğu sekiz aylıkken gördüm.iyiydi.ama bu hastalık zekayı ve motor becerileri etkileyebilirmiş.konusmasi yürümesi nasıl bilmiyorum.dogum yapacağınız zaman ya şehir hastanesi ya fakülte tercih edin.dogum sonrası hemen ameliyat.beyne tüp takılıyor.fazla sıvıyı almak için.korse takıyor çocuk.belli aralıklarla degisiyorInsallah ıyı olmusturr banada amelyat olcak denıldıde ınsan bı umut arıyor belkı yanılma olur falan dıye
Çocuğu sekiz aylıkken gördüm.iyiydi.ama bu hastalık zekayı ve motor becerileri etkileyebilirmiş.konusmasi yürümesi nasıl bilmiyorum.dogum yapacağınız zaman ya şehir hastanesi ya fakülte tercih edin.dogum sonrası hemen ameliyat.beyne tüp takılıyor.fazla sıvıyı almak için.korse takıyor çocuk.belli aralıklarla degisiyor
Tsk ederım yorumladıgınız ıcın ıyınolur ınsallahhÇocuğu sekiz aylıkken gördüm.iyiydi.ama bu hastalık zekayı ve motor becerileri etkileyebilirmiş.konusmasi yürümesi nasıl bilmiyorum.dogum yapacağınız zaman ya şehir hastanesi ya fakülte tercih edin.dogum sonrası hemen ameliyat.beyne tüp takılıyor.fazla sıvıyı almak için.korse takıyor çocuk.belli aralıklarla degisiyor
Tsk ederımm cnmm Allah razı olsunn ınsallahhhİnşallah yanılıyolardır. Umarım bişey çıkmaz canım. Çok düşünmemeye çalış yoksa bebeğe zarar. Çok geçmiş olsun.
IInşallahRabbimin izniyle herşey yoluna girerTsk ederım yorumladıgınız ıcın ıyınolur ınsallahh
Tek bu var zaten baska yok. Detaylıda yoktu oyle bısey. Suan aldırmam ıcın bı sebep soylemıyor beyındekı sıvı zararsız suan ıcın dedı ılerde olursa dıye aldır dıyorİyi bir perinatoloji uzmanına gidin detaylı değerlendirsin. 20. Haftada detaylı ultrasona girmiş miydiniz orada çıkması lazımdı. Perinatoloji aldırın diyorsa kendinize daha fazla acı çektirmeyin. Çünkü gerçekten çok zor bir süreç. Bazılarının yaşama şansı da olmuyor. Bubu perinatoloji değerlendirir en iyisi.
Tek bu var zaten baska yok. Detaylıda yoktu oyle bısey. Suan aldırmam ıcın bı sebep soylemıyor beyındekı sıvı zararsız suan ıcın dedı ılerde olursa dıye aldır dıyor