SPİKERLİK KURSU

dumanseda122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
315
149
37
Arkadaşlar merhaba,
Ben şuan işten sonra diksiyon eğitimi alıyorum. daha sonra spikerlik kursuna başlıycam. Aranızda bu deneyimi yaşayıp yol katetmiş olan var mı zira spiker olmak istiyorum. yüzüm ve fiziğim uygun. ama bu iş için illa ünv mezunu olmak gerekiyor mu? birde bu hedef için izlemem gereken aşamalar nerler ?etrafımda hiç tecrübeli tanıdık yok. Bilgilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

Arkadaşlar merhaba,
Ben şuan işten sonra diksiyon eğitimi alıyorum. daha sonra spikerlik kursuna başlıycam. Aranızda bu deneyimi yaşayıp yol katetmiş olan var mı zira spiker olmak istiyorum. yüzüm ve fiziğim uygun. ama bu iş için illa ünv mezunu olmak gerekiyor mu? birde bu hedef için izlemem gereken aşamalar nerler ?etrafımda hiç tecrübeli tanıdık yok. Bilgilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

Ben İstanbul dışında yaşıyorum. Spikerlik ve sunuculuk yapmak istiyordum. Uzunca bir süre araştırma yaptıktan sonra internet üzerinden incelediğim spikerlik ve sunuculuk eğitimi veren yerler arasında özellikle dikkatimi çeken yani diğer kurslara göre daha öne çıkan Dialog ile Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk arasında karasız kalmıştım. Önce Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk ile görüştüm. Kurs değil de bireysel eğitim vermesi ve diğer sınıf eğitimi veren kurslara nazaran da hemen hemen aynı sayılabilecek bir ücrete bu çalışmalara katılacak olmam açıkçası bana daha bir cazip geldi. Yani bir sınıfta nerden bakılsa 10-15 kişi oluyor ve bana bir derste ancak 3-5 dakika zaman ayrılacaktı. Şimdi Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk'ün profesyonel stüdyosunda bana özel yapılan programla her gittiğimde 1,5-2 saat birebir uygulamalı çalışma imkanım oluyor. Barınma imkanı yok ama civarda kalınabilecek oteller mevcut. Bu spikerlik ve sunuculuk yapmak isteyen arkadaşlara da Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk'ün tavsiye edebilirim. Başlarda çok heyecanlı olsamda çalıştıkça da kendime güvenim her geçen gün artıyor. İnşallah bu çalışmalarımın da karşılığını alırım.

Arkadaşlar merhaba,
Merhaba, geçen ay Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk'ün spikerlik ve sunuculuk bireysel çalışmalarının tamamına katıldım ve bitirdim. Yaklaşık iki hafta kadar öncede kendi memleketimde yerel bir televizyon kanallında spiker ve sunucu olarak işe başladım. Gerçi küçük bir kanal ama bir yerlerden başlamak gerekir diye düşünüyorum. Bu arada şunu gördümki Hakan Öztürkün profesyonel stüdyoları birçok televizyon kanalında bile yok!! Yaptırdığı çalışmaların bir kısmını burada bile yeni yeni uyguluyorlar daha. :) Spikerlik ve sunuculuk mesleğini yapmak isteyenlerede buradan kesinlikle işin peşini bırakmayın ve bu işi tam olarak öğreten Hakan Hoca'dan yardım alın diyorum. Büyük yada küçük demeden biryerden başlayın. Herşey birden olmuyor. Zamanla dahada iyi olacak. Darısı sizlerinde başına... :)

Merhaba, geçen ay Medya ve İletişim Koçu Hakan Öztürk'ün spikerlik ve sunuculuk bireysel çalışmalarının tamamına katıldım ve bitirdim. Yaklaşık iki hafta kadar öncede kendi memleketimde yerel bir televizyon kanallında spiker ve sunucu olarak işe başladım. Gerçi küçük bir kanal ama bir yerlerden başlamak gerekir diye düşünüyorum. Bu arada şunu gördümki Hakan Öztürkün profesyonel stüdyoları birçok televizyon kanalında bile yok!! Yaptırdığı çalışmaların bir kısmını burada bile yeni yeni uyguluyorlar daha. :) Spikerlik ve sunuculuk mesleğini yapmak isteyenlerede buradan kesinlikle işin peşini bırakmayın ve bu işi tam olarak öğreten Hakan Hoca'dan yardım alın diyorum. Büyük yada küçük demeden biryerden başlayın. Herşey birden olmuyor. Zamanla dahada iyi olacak. Darısı sizlerinde başına... :)

X