Cilt Bakımı Ürünleri SPF 15 dermokozmetik kullandığınız nemlendiriciler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

MichaelScofield

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
155
0
arkadaşlar spf15 özellikli dermokozmetik nemlendirici ürün arayışındayım. bilhassa cildimi yağlandırmasını istemiyorum tavsiye edebileceğiniz bu tür bi marka var mı? :44:

herkesin cilt yapisi farkli oldugu icin oneri yapmak zor. deneyip gormen lazim ancak benim bir ara kullandigim bir urun vardi. spf30 koruma ozelligi var ancak lekelerime iyi gelmesi icin almistim emilimide gayet iyi idi.adi dermycin di galiba. bende bunun antiaging urunu ile alakali yorum bekliyorum ama daha cevap veren cikmadi :))

evet belki haklısın canım ama herkes memnun kaldığı ürünü burada paylaşabilir kullanıp kullanmamak da okuyana kalmış dimi :) dermycin'i hiç duymadım sana yardımcı olamıcam bu konuda maalesef.. biotherm kullanıyorum aslında ben memnunum da fakat spf koruma faktörlüsünü hiç biyerde bulamıyorum şu anda stokları mı erittiler anlamadım :44:

Ceradolin losyon denemelisiniz,,eczane ürünü olup güncel fiyatı 35 tl :) kullanıyorum ve artık hep kullanacağım,,mükemmel çünkü..

anew +25 yaş serisinin gündüz kremi. yağlı ciltler için fazla uygun değil yağlı hissi bırakıyor fakat kuru ve karma ciltler için uygun olabilir.

X