Erkek İnfertilitesi spermografi sonucu hk.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sususu

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
129
57
298
Merhaba arkadaşlar;
eşimle bir sene boyunca denedik tabi ben bu bir sene içinde kaç kere doc gittim kaç kere test yaptırdım bilmiyorum.ama en az 5 dir.ovulasyon testleri kullandım hesaplamalar yaptım yine olmadı.delirecektim artık.tabi bu süreçte beyefendiye kaç kere doc git dedim hatırlamıyorum ama şu cvp hiç aklımdan çıkmıyor bende bişey yok.olur zamanı değildir vs vs vs. en sonunda beyefendi benim hatırım için doc gitti.ve sonuç olarak kendisine varikosel teşhisi konuldu.1 ağustosta ameliyat oldu.ameliyattan 20 gün öncede vemax,ligone ve keçi boynuzu pekmezi tedavisine başladık.doc 3 ay kullanacaksın dedi.şuan 2. kutulara başladık.doc ameliyattan 3 ay sonra tekrar test yapılacak dedi tabi bu sürede hamile kalabilirsin hamile kalırsan haber verin dedi.ama nedense benim umudum yok.nie bilmiyorum sanırım yoruldum:( yaşımız genç olsa sorun değil ama ben 33 eşim 32 yaşında.ekte ameliyattan önceki test sonucu var kızlar bakarsanız çok sevinirim.

Eklentiler

• IMG_20150827_144119.jpg
    IMG_20150827_144119.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 366
Merhaba arkadaşlar;
eşimle bir sene boyunca denedik tabi ben bu bir sene içinde kaç kere doc gittim kaç kere test yaptırdım bilmiyorum.ama en az 5 dir.ovulasyon testleri kullandım hesaplamalar yaptım yine olmadı.delirecektim artık.tabi bu süreçte beyefendiye kaç kere doc git dedim hatırlamıyorum ama şu cvp hiç aklımdan çıkmıyor bende bişey yok.olur zamanı değildir vs vs vs. en sonunda beyefendi benim hatırım için doc gitti.ve sonuç olarak kendisine varikosel teşhisi konuldu.1 ağustosta ameliyat oldu.ameliyattan 20 gün öncede vemax,ligone ve keçi boynuzu pekmezi tedavisine başladık.doc 3 ay kullanacaksın dedi.şuan 2. kutulara başladık.doc ameliyattan 3 ay sonra tekrar test yapılacak dedi tabi bu sürede hamile kalabilirsin hamile kalırsan haber verin dedi.ama nedense benim umudum yok.nie bilmiyorum sanırım yoruldum:KK43: yaşımız genç olsa sorun değil ama ben 33 eşim 32 yaşında.ekte ameliyattan önceki test sonucu var kızlar bakarsanız çok sevinirim.
Merhabalar, bence ameliyattan once 18 milyonsa bu deger 1-2 ay icinde oldukca artacaktir..beslenme cok onemli..dogal yolla insallah hamile kalirsin canim, benim esimdede varikosel var ama doktor ameliyata gerek duymadi cok ileri seviyede degilmis, hamilelige engel degil dedi, insallah dedigi gibidir bizim sperm sayimizda 16 milyon, bizde yaklasik 3 haftadir proxeed plus kullaniyoruz, insallah degerlerimiz katlanir canim

Yasınız genc canim karamsar olma..Benim esiminde 19 milyondu ilac kullandi ve keci boynuzu 63 milyona cikti ama sora yine dustu bu kez 5 milyona bizde tüp bebek denemeye basladik üzülme umutlu ol olur insallah..

Tesekkur ederim kizlar.kusuruma bakmayin yeni cvp yazabiliyorum.

İhsallah Allah hepimizin gönlüne gore verir.

Merhaba arkadaşlar;
eşimle bir sene boyunca denedik tabi ben bu bir sene içinde kaç kere doc gittim kaç kere test yaptırdım bilmiyorum.ama en az 5 dir.ovulasyon testleri kullandım hesaplamalar yaptım yine olmadı.delirecektim artık.tabi bu süreçte beyefendiye kaç kere doc git dedim hatırlamıyorum ama şu cvp hiç aklımdan çıkmıyor bende bişey yok.olur zamanı değildir vs vs vs. en sonunda beyefendi benim hatırım için doc gitti.ve sonuç olarak kendisine varikosel teşhisi konuldu.1 ağustosta ameliyat oldu.ameliyattan 20 gün öncede vemax,ligone ve keçi boynuzu pekmezi tedavisine başladık.doc 3 ay kullanacaksın dedi.şuan 2. kutulara başladık.doc ameliyattan 3 ay sonra tekrar test yapılacak dedi tabi bu sürede hamile kalabilirsin hamile kalırsan haber verin dedi.ama nedense benim umudum yok.nie bilmiyorum sanırım yoruldum:KK43: yaşımız genç olsa sorun değil ama ben 33 eşim 32 yaşında.ekte ameliyattan önceki test sonucu var kızlar bakarsanız çok sevinirim.
Canım yaşın çok büyük değil. Dert etme yaşı. Biraz daha bekle. Ameliyattan 6 aya kadar beklenmeliymiş. Belki düzelir. Beslenmeye dikkat et bu arada.
Çok beklemek istemiyorum dersen de tüp bebeği araştırın. Allah en kısa zamanda anne olmayı bizlere de nasip etsin.

Back