• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spermlerin dış ortamda yaşama süreleri

ozgemm88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
2.078
13
118
34
Hatay
merhaba bayanlar , 2,5 yıl önce başımdan kötü sonuçlanan bir gebelik geçtiği için eşim bebek kesinlikle istemiyor ve geri çekilme yöntemi ile korunmuş oluyoruz bu durumda ve artık ben çok istiyorum bir bebek her nekadar ikna etmeye çalışsamda benm sağlığımdan endişe ettiği için kesinlikle istemediğini belirtiyor sonunda ya kavga ediyoruz ya da ben sevişmeden soğuyorum .bende buna çözüm olarak boşaldıktan hemen sonra tenimdeki spermleri şırıngaya çekiyorum ve 15-20 dk içinde vajinaya gönderiyorum sizce bu yolla hamile kalabilirmiyim artıkk bebişimiz olsun istiyorum ama 9 ay oldu ikna edemiyorum ama olduğunda benden çok sevineceğini biliyorum . ne dersiniz kızlar çok etik olmayn bir yöntem mi ve olma durumu var mı ?

arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ve şimdiye kadar sadece bir defa yaptım ama yaptıktan sonra içime inanılmaz bir ümit doğdu eğer ihtimali düşükse boşuna umutlanmayayım .birde şöyle bir durum var bir kaç defa da boşaldıktan sonra spermleri elimle alıp vajinanın içine sürdüm ve en son 6 kasımda regl olmuştum şu an için bir şey yok ve ben normalde günü günü olurdum hiç aksamazdı acaba var mı birşeyler:46:

işe yaradığı kesin ama baksanıza :9:Kafam da senaryo oluştu ama hemen , zengin bir adam ve kendini garantiye almaya çalışan sevgilisi .

Back