spermlerdeki şekil bozukluğundan tüp bebek tedavisinde başarılı olamayanlar buraya

a.acele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
459
0
arkadaşlar ben 16 ağustosta ilk tüp bebek transferimi gerçekleştirdim.28 ağustosta kan testini yaptırdım.sonuç negatifti.doktorumuz bize spermlerde şekil bozukluklarının neden olduğunu söyledi. başına böyle bir durum gelen yada bilgisi olan var mı?varsa bilgilendirirmisiniz ne yapmamız gerektiği hakkında

Merhaba gecmis olsun öncelikle..Spermlerde asiri derecede sekil bozuklugu yada azlik varsa
microenjeksiyon (ICSI) yapilir tatlim..Bu durumlarda tüp bebek yapan doktorun co kaz oldugunu biliyorum.Ben 7,5 ay evel micrornjeksiyon yaptirdim ve cok sükür ilk denememde basarili oldum.
Isterseniz bunu bi arastirin yada görü¨sün dokorunuzla..insl.en iyi sonuclari alirsiniz.

arkadaşım böyle bir durumda en garantisili GENETİK TEST YAPTIRMAK BİZ 6.DENEMEMİZDEN SONRA EŞİMDEKİ SPERM BOZUKLUKLARININ NEDENİ ÖĞRENDİK VAKİT AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ GENETİK TESTİ DR.LAR EN SONA BIRAKIYOR AMA ASLINDA ÇOK ÖNEMLİ TEŞHİS KONURSADA ÇOK KOLAY İŞEMİNİ YAPARLAR.

Slm arkadaşlar bende antalyadayim ayni sorun bizded var siz hangi hastanedeydiniz ben antalya tüp bebek merkezinde oldum malesef 10 ağustos sonuç negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…