Spermler Yikaniyorya

yekdenem canim bende 24 tabi genciz ama olmadigi incin iste biraz acele ediyoruz.bilmiyorum avrupadaki sistemi begenmiyorum.ben tr tedavi gormek istiyorum bu seferde olmazsa insalla yaza tr gelmek istiyorum.

Selvihancigim Bende Bu Sene Gidersem Turkiyeye Ama Guzelim Oraya Gidecezz Simdi Doktorlara Silbastan Anlat Birsuru Tahlil Burdaki Doktorumuz Yani Kendi Doktorlarimiz Durumumuzu Biliyorlar Daha Avantajlii Bence Guzelim Genede Sen Bilirsin Hayirlisi Bakalim Benimde Asilamanin Sonucunu Ogranmeme 3 Gun Kaldi Hic Birsey Hissetmiyorum Ama Bakalim Sen Fransada Hanfi Bolgedesin Bende Belcikadanim Fazla Uzak Degiliz Sen Kac Senelik Evlisin Guzelim Ben 3

evet dogru soyluyorsun ama ne biliyim ne yapacagimi sasirdim valla.canim bende 5 senelik evliyim fransanin nancy bolgesindeyim evet pek uzak degiliz

yekdenem bende sana bi bu sayfda bide digerinde yaziyorum.canim bizim ikimizde sorun benim yumurtaliklar yavas calisiyo esiminde spermleri yavas ikimizdee problem olunca biraz zorlasiyo anlayacagin

selvihan gulum benim cik yakin 2 arkadasim var doktor ikisininde yumurtaliklariniz az calisiyordu biri dogum yapti 1 yasinda oglu var ve simdi 6 aylik hamile o diger arkadasimda 3 aylik hamile su an onlarda yani demek istedigim erkegin sperminin guclu olmasi yetiyor kadinin yumurtaliklarinin yavas calismasi onemli degilmis oda bizde yok isteeeeeeeeee benim esiminkide yavasss

haklisin yekdenem valla mikro yapinca doktor iyi dedi spermler icin zaten direk yumurtanin icine enjekte ediyorlar sonrasinda galiba is benim vucua kaliyor kabul ederse olur.bilmiyorum valla iki defa mikro yaptim niye tutmuyo anlamiyorum offfffffffffffffffff

ALLAH ALLAH isi iste beke bakalim biraz daha 14 sene sonra cocugu olanlar var be guzelimmmmm ne diyim bende sasirdim kaldim gerci ben daha ilk kez asilama yaptirdim biliyorsun herkez sen daha once hamile kaldin olur diyor ama bilmiyorum

yok guzelim guclendirmiyo sadece en kaliteli, en hizli hareketli,ve canli olanlari aliyolar yani olu olanlar ise yaramayanlar yikaniyo
bide kadinda ilac yardimiyla birden fazla yumurta oluyo ,spermler direk rahem yerlestiriliyor ve vajinada baslarina gelecek kotu seylerden kurtuluyolar :))

evet nix haklızın yazdıklarında bende 1 aşılamamda tuttu klomen kullandım yumurta geliştirici.ardından siperm yıkandı...ve şuan hamileyim veeeeeee ikizlerime hemde şans bana güldü inş.isteyen herkese verir allahım............

X