Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar Kocxalarimizin Spermleri Yikaniyorya Asilamadan Once Tutma Ihtimali Daha Yuksek Aslinda Spermi Guclendiriyorlar Diymi Cevap Verin Lutfen
ya valla benim kafam karıştı bu konuda biraz ama bilmiyorum .aşılamada şans daha yüksek diye biliyorsum ama benim hamile kalmakla ilgili bi problemim yoktu düşük yapıyordum diye aşılamayla başladık 1.aşılamam tutmadı şaşırdım yani hem hamile kalabiliyordum hemde eşimin spermleri işlem gördü bide 2 ay eşime keçi boynuzu vs.. yedirdim eşiminde spermlerinde öle çok büyük bir sorun da yok tu sadece standartın biraz altında e zaten hamile de kalabiliyordum anlamadım gitti valla yaaaaaaaaaa
hade hayırlısı
valla açıkçası hamile kalabiliyosan sana aşılama yapılmasını anlayamadım, çünkü aşılama kaliteli spermin yumurtaya biraz daha çabuk ulaşmasına yani döllenmeyi kolaylaştırmaya yarayan bişey, senin döllenmen zaten gerçekleşiyosa ve düşük yapıyosan, yumurtanın tutunamama problemi var demektir ki, aşılamanın buna hiçbir etkisi olduğunu sanmıyorum ama yine de hayırlısı olsun belki de kısmet böyledir.
merhaba
yıkamayla cok fark olmuyor tamam kadınların tüplerin acık olması yumurta vs önemli ama spermlerin hareketli olmas lazım sayıdan önce hareket lazım yumurtaya gidemedikten sonra hiçbişiye yaramıo bizdede hareket sorunu var 2 asılama yaptım malesef hızlı hareketlimiz yok yıkansada hızlısı hiçbir zaman oluşmadıı yavaşlarda gitmiomuş yumurtaya 3.den sonra bende tüpe geçicem
selvihan tüp bebeklerini tutunmamasına cok üzüldüm özeldemi yaptırmıstınız merak ettim işallah bidahaki sefere olur