- 26 Ekim 2022
- 262
- 164
-
- Konu Sahibi turluseyler
Burdaki herkes de normal dicekKizlar merhaba ilişki sonrası eşimin spermleri dışarı akıyor herkes normal diyor ama çarşaf dahi ıslanıyor bu kadar dışarı akması normal mi acaba bir de 8-9 aydır gebelik için uğraşıyoruz benim değerlerim normal acaba bu mu engel oluyor diye düşünüyorum
Bende bunu doktoruma sormuştum normal demiştiKizlar merhaba ilişki sonrası eşimin spermleri dışarı akıyor herkes normal diyor ama çarşaf dahi ıslanıyor bu kadar dışarı akması normal mi acaba bir de 8-9 aydır gebelik için uğraşıyoruz benim değerlerim normal acaba bu mu engel oluyor diye düşünüyorum
Ben de ilk başlarda böyle düşünüyordumevet olacak oldu mu her türlü olur da insan her ihtimali düşünüyor acaba ondan mı olmuyor falan diye
Canım esin hemen kalkmasın boşalma oldukta sonra biraz beklesin,çok afedersin tıpa görevi görüyor ve spermler çok akmıyorKizlar merhaba ilişki sonrası eşimin spermleri dışarı akıyor herkes normal diyor ama çarşaf dahi ıslanıyor bu kadar dışarı akması normal mi acaba bir de 8-9 aydır gebelik için uğraşıyoruz benim değerlerim normal acaba bu mu engel oluyor diye düşünüyorum
Iliskiden sonra bacaklarinizi yukarida tutun bir sure,ve iliskide altta olmayi tercih edin,mumkunse eyer hemen dusa deilde idéalement saatler icerisinde girin.Kizlar merhaba ilişki sonrası eşimin spermleri dışarı akıyor herkes normal diyor ama çarşaf dahi ıslanıyor bu kadar dışarı akması normal mi acaba bir de 8-9 aydır gebelik için uğraşıyoruz benim değerlerim normal acaba bu mu engel oluyor diye düşünüyorum