• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Spermiyogram testi sonucu bakabilirmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

obsidian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
1
1
86
36
Arkadaşlar akşam test yaptırdık, doktorumda en erken pazartesi randevu verdi sonucu çok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_20200821_112349.webp
    IMG_20200821_112349.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 91
Telefondan girince başka hesapla, hesap açmışım yanlışlıkla burada görüyordum yaptıranları ve yorumlayanları umarım birisi görür de fikrini paylaşır.

Hareket çok güzel

Sayı tam sinirda

Morfoloji de çok güzel

En güzel.zamanda sağlıkla gelsin inşallah

Cevabınız için teşekkür ederim eşimin değerleri normalse benim rahim filmi çektirmem lazım o zaman.

Sadece sayı için bitkisel bi şeyler deneyebilirsiniz

Havuç suyu sanırım iyi geliyordu netten bi bakın

Bence de cektirin rahim filmi :)

Merhava dün bizde gittik eşimle hastaneye ama doktor önce kan testi istedi sonra sperm testi dedi benim içimde şüphe kaldı böyle mi oluyo acaba

Merhava dün bizde gittik eşimle hastaneye ama doktor önce kan testi istedi sonra sperm testi dedi benim içimde şüphe kaldı böyle mi oluyo acaba

Bugün doktora gittim eşimin sonuçlarının normal olduğunu söyledi, hormon testi yapacak normal çıkarsa o zaman rahim filmi çekecek. Başka hastanede bana ilk rahim filmi çekelim demişti.

Bugün doktora gittim eşimin sonuçlarının normal olduğunu söyledi, hormon testi yapacak normal çıkarsa o zaman rahim filmi çekecek. Başka hastanede bana ilk rahim filmi çekelim demişti.
Sanırım her doktor farklı şekilde tedavi uyguluyor

Back