Valla yok canım ya acaba o başka bir test mi oluyor acaba? Yarın ben arayıp sorarım. Eşim de doktordan iyi mi bileceksin diyor. Bişey demeye de gelmiyor
Daha ilk ayımız ama doktor test yapalım dedi bende amh düşüklüğü var. @Siyah Paltotombaa
kızlar bakar mısınız? Bana sorun yokmuş gibi geldi ama Eki Görüntüle 3546968
Daha ilk ayinmis inşallah uzamadan vakitlice olur canim ben bir skıntı göremedim ama ne desek yanlış falan olur doktorun yorumlanmasında bırakmak en doğrusu. Stres yapıp düşünme bunu. Bende 9 aydır istiyorum bakalım ne zaman gelecek sıpa esimdede bende de bir skıntı yok hormon testi vermiştim bende. Bak sende ver hormon testi vermediysen
Kızlar biz özel laboratuvarda örnek verdik. Doktorumuz sadece spermiyogram testi istemiş. Şimdi baktım laboratuvarın sitesinden Spermiyogram ve spermiyogram kruger olarak iki ayrı test seçeneği var. Kruger olanda morfoloji bakılıyormuş. İkisinden de ayrı ayrı para almak için muhtemelen. Bizde morfoloji bakılmamış. Doktorumuz da laboratuvarı biliyor zaten hep orasıyla çalışıyor muhtelemen gerek görmedi. Ben hormon olarak amh baktırdım kızlar 0,41 geldi o da çok düşük o yüzden acele ediyoruz.
Kızlar biz özel laboratuvarda örnek verdik. Doktorumuz sadece spermiyogram testi istemiş. Şimdi baktım laboratuvarın sitesinden Spermiyogram ve spermiyogram kruger olarak iki ayrı test seçeneği var. Kruger olanda morfoloji bakılıyormuş. İkisinden de ayrı ayrı para almak için muhtemelen. Bizde morfoloji bakılmamış. Doktorumuz da laboratuvarı biliyor zaten hep orasıyla çalışıyor muhtelemen gerek görmedi. Ben hormon olarak amh baktırdım kızlar 0,41 geldi o da çok düşük o yüzden acele ediyoruz.
Evet bak Kruger dediği morfoloji .. biara olmazsa devlette verir yine bazen ondada skinti çıkabiliyor morfoloji dediği şekil bozukluğu afedersin onada bakilmasi gerekir aslında ama özel olduğu için işte ayirmislar. Eşim devlette verdi hepsine birden bakıldı. Amh düşükmus evet ama önemli olan yumurtanin var olması ve kalitesi
Ay işte özel olunca her şey para kızlar. Bakalım belki sonra tekrar ister doktor o zaman baktırırız. Ben bilsem daha önce baksaydım ikisini de isterdim
Ay işte özel olunca her şey para kızlar. Bakalım belki sonra tekrar ister doktor o zaman baktırırız. Ben bilsem daha önce baksaydım ikisini de isterdim