Spermiyogram testi hk.

tombaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
374
93
18
27
Herkese merhaba. 7-8 aydır korunmasız ilişki yaşamamıza rağmen gebelik oluşmadı. Doktorum bana bir sorun yok dedi eşim de bugün sperm testi verdi sonuçlarını paylaşıyorum yorumlar mısınız acaba bilgi sahibi olanlar
Doktora gösterene kadar araştırmaktan perişan olacağım çünkü…

Eşinizde enfeksiyon var
İleri hız düşük doğal gebeliği etkiler
Spermde 24 saatte sıfıra ınıyor hareket normalde 72 saat yaşar derler

Eşinizde enfeksiyon var
İleri hız düşük doğal gebeliği etkiler
Spermde 24 saatte sıfıra ınıyor hareket normalde 72 saat yaşar derler
Kuzum total hız yüzde 74 gibi bir şey ama bu sonuçlarla doğal yolla gebelik oluşur gibi ya. Total sperm sayısı da iyi gibi geldi dediğin gibi uzun süre yaşamıyor spermler içeride ama doğru günü bulurlarsa olur diye düşündüm ben.

İşte yaşamama sebebi ne acaba gün aşırı birlikteliğe rağmen olmuyor. Hız biraz düşük sanki ama aşılama ya da tüp bebeğe gidecek kadar değil heralde

İşte yaşamama sebebi ne acaba gün aşırı birlikteliğe rağmen olmuyor. Hız biraz düşük sanki ama aşılama ya da tüp bebeğe gidecek kadar değil heralde
Yani bence değil enfeksiyon kaynaklı olabilir doktor bir antibiyotik verir belki düzelir canım bir de en az 2 3 kere test vermek lazım aralıklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…