cnm sayı iyi de sanki hızlı hareketli sayısı düşük, ve morfoloji de düşük. varikosel var mı eşinde? hız ve morfoloji bozukluğu varikoselde oluyor geneldeGörünüm= GRI-OPAK
Miktar= 1,2
Ph= 8,5
Vizkotize= Yüksek
Sıvılasma süresi= 30
Lökosit= <1
Aglutinasyon= yok
1 ml de =45
Toplam =54
--MIKROSKOBIK İNCELEME -
A) Progresif Hareketli= %18
B) Yavaş Hareketli=%42
C) Yerinde Hareketli=%10
D) Hareketsiz=%30
Cinsel perhiz=3.
Normal=%2
Anormal=%98
Baş anomalisi=37
Boyun anomalisi=43
Kuyruk anomalisi=18
Kızlar yardimci olursaniz sevinirim şimdiden teşekkürler...Bu arada 2 senelik evliyim 1 sene den sonra çocuk olmayınca doktor a gidelim dedik özel e ilk gitmeye basladik 3 kez klomen ve catlatma ignesi oldum tutmadi doktor um engel değil demişti bu teste gore ama başka bi doktor a gitmeye başladık devlet e o test sonuçlarını ona gösterdim doktor da dedi ki sorun esin de diye
Varikosel nedir?cnm sayı iyi de sanki hızlı hareketli sayısı düşük, ve morfoloji de düşük. varikosel var mı eşinde? hız ve morfoloji bozukluğu varikoselde oluyor genelde
Görünüm= GRI-OPAK
Miktar= 1,2
Ph= 8,5
Vizkotize= Yüksek
Sıvılasma süresi= 30
Lökosit= <1
Aglutinasyon= yok
1 ml de =45
Toplam =54
--MIKROSKOBIK İNCELEME -
A) Progresif Hareketli= %18
B) Yavaş Hareketli=%42
C) Yerinde Hareketli=%10
D) Hareketsiz=%30
Cinsel perhiz=3.
Normal=%2
Anormal=%98
Baş anomalisi=37
Boyun anomalisi=43
Kuyruk anomalisi=18
Kızlar yardimci olursaniz sevinirim şimdiden teşekkürler...Bu arada 2 senelik evliyim 1 sene den sonra çocuk olmayınca doktor a gidelim dedik özel e ilk gitmeye basladik 3 kez klomen ve catlatma ignesi oldum tutmadi doktor um engel değil demişti bu teste gore ama başka bi doktor a gitmeye başladık devlet e o test sonuçlarını ona gösterdim doktor da dedi ki sorun esin de diye
cnm sayı iyi de sanki hızlı hareketli sayısı düşük, ve morfoloji de düşük. varikosel var mı eşinde? hız ve morfoloji bozukluğu varikoselde oluyor genelde
Hee öyle mi cnm aynı demek hayırlısı...bebeğim54 .... eşinizin sonuçlarıyla benim eşimin sonuçları benzer durumda bende klomen kullanıyorum 4 ay bitti 2 ay daha içicem yumurtam vardı buyuktu doğal yolla olur dediler olmadı bu ay bugun eşime test yaptırdık durum bu hareketliliği yavaş cıktı ... napcaz biz yaaaa proxceed diye bi ilaç verdi 6 ay içicek benim içtiğim klomen boşa değildir inşallah ..öyleme geliyoki tedavi uzıycak ...
teşekkür ederim umarım hamiş oluruz kışa .şöle sobanın yanında bebişimizle ısınırız :) 2 yıllık evliyim bir yıl yasminle korundum sonra bıraktım 10 aydır korunmuyorum pco var bende . napalımHee öyle mi cnm aynı demek hayırlısı...
Bende 3 kere klomen+catlatma ignesi kullandım yumurta güzel gelişti 3 ünde de ama tutmadi özel e gidiyordum bi aralar pek ilgilenmeyin ce artik bıraktım devlet hastanesi ne gidiyorum Endokrinoloji bölümüne hormon larla ilgili bi bolum kan tahlili vermiştim önümüzde ki hafta çıkacak insallah bu doktor eşim den de kan tahlili istedi onunda haftaya çıkacak çok merak ediyorum sonuclari herseyin hayırlısı cnm bnm...
İnsallah yararı olur cnm o ilaç in da hayirlisiyla hamis olursun
Bu arada ne kadarlık evlisin...
Ayy inşallah ya ne güzel sıcak sobanın yanında otururuz dediğin gibi ... Bende 2 yıllık evliyim bende 3 ay korundum sonra bıraktım olsun diye nasip Allah zamanını biliyor da işte biz sabredemiyoruz hayırlısı. .. ben sonuçları çok merak ediyorum ne çıkacak diye cunki 1 ay önce vermiştim 5 gün önce aradım sonuçlar cikmismi diye yok dedi sekreter kız bi kaç güne çıkar dedi öyle yani ay nen inşallah güzel bi tedavi ye başlarız cnmteşekkür ederim umarım hamiş oluruz kışa .şöle sobanın yanında bebişimizle ısınırız :) 2 yıllık evliyim bir yıl yasminle korundum sonra bıraktım 10 aydır korunmuyorum pco var bende . napalıminşallah sizin sonuçlar iyi çıkarda güzel bir tedaviye başlarsınız :)
CANIM EŞİN İÇİN ÇAKŞIR OTUNU DUYDUNMU BEN BUGÜNDEN İTİBAREN İÇİİRMEYE BAŞLADIM ..İNANILMAZ ETKİLİ BİR OTMUŞ ..TÜP BEBEK RANDEVUSUNU KAÇ KİŞİ SON ANDA İPTAL ETTİRMİŞ HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENİP :) BENDE ÇOK UMUTLUYUM SENDE ARAŞTIR .BAYANLARDA İÇİYOMUŞ AMA BENİM İÇİN ACİL OLAN ŞUAN EŞİMİN DURUMU. BAYANLAR İÇİN ÇOK YAZI YORUM BULAMADIM AMA ERKEKLERE BİREBİR İLAÇ :)Ayy inşallah ya ne güzel sıcak sobanın yanında otururuz dediğin gibi ... Bende 2 yıllık evliyim bende 3 ay korundum sonra bıraktım olsun diye nasip Allah zamanını biliyor da işte biz sabredemiyoruz hayırlısı. .. ben sonuçları çok merak ediyorum ne çıkacak diye cunki 1 ay önce vermiştim 5 gün önce aradım sonuçlar cikmismi diye yok dedi sekreter kız bi kaç güne çıkar dedi öyle yani ay nen inşallah güzel bi tedavi ye başlarız cnm
İsmini duymuştum ben bi arastirayim o zaman onu Ayy çok teşekkür ederim inşallah etkili olur ya... aynen önce eslerimize içirelim Allahım Hayırlı sini verir ınsallahh bizlereCANIM EŞİN İÇİN ÇAKŞIR OTUNU DUYDUNMU BEN BUGÜNDEN İTİBAREN İÇİİRMEYE BAŞLADIM ..İNANILMAZ ETKİLİ BİR OTMUŞ ..TÜP BEBEK RANDEVUSUNU KAÇ KİŞİ SON ANDA İPTAL ETTİRMİŞ HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENİP :) BENDE ÇOK UMUTLUYUM SENDE ARAŞTIR .BAYANLARDA İÇİYOMUŞ AMA BENİM İÇİN ACİL OLAN ŞUAN EŞİMİN DURUMU. BAYANLAR İÇİN ÇOK YAZI YORUM BULAMADIM AMA ERKEKLERE BİREBİR İLAÇ :)
bişey değil canım :) umarım etkili olur şimdi proxceed diye bi ilaç verdi doktor eşime kutusuda 135 lira şimdilik bir kutu alıcam bugün. artı keçiboynuzu üçünü bu ay eşime depolamam gerek :)İsmini duymuştum ben bi arastirayim o zaman onu Ayy çok teşekkür ederim inşallah etkili olur ya... aynen önce eslerimize içirelim Allahım Hayırlı sini verir ınsallahh bizlere
İnşallah etkisi ni görürsünüz ilacinda diğerlerinin de cnm hakkimizda hayırlısı olsun başka bişe yapamıyoruz Allah ol dediği anda oluverir hiç beklenmedik anda gelirbişey değil canım :) umarım etkili olur şimdi proxceed diye bi ilaç verdi doktor eşime kutusuda 135 lira şimdilik bir kutu alıcam bugün. artı keçiboynuzu üçünü bu ay eşime depolamam gerek :)
İnşallah etkisi ni görürsünüz ilacinda diğerlerinin de cnm hakkimizda hayırlısı olsun başka bişe yapamıyoruz Allah ol dediği anda oluverir hiç beklenmedik anda gelir)[/QUOTamin canım illaki bebeğimiinde gelme vakti var .. otu aldınmı ?
havuç kürü , çakşır otu kürü , arada keçiboynıuzu yedirdim kürünü yaptım ,proxeed içiyor tam 30 gündür, şimdi hastanede sonuç almaya gitti arkadaşlar bakalım değişim nasıl olmuş paylaşıcam 17:00 den sonra sizinle :) bu yazdıklarımın hepsini 30 gündür uyguluyoruz .
merakla bende bekliyordum eşim yetişememiş ttaaa pazartesiye kaldı bende gidip almak istemedim.ta pazartesiye kaldı sinir oldum merakla heyecanla bekliyordum bu saate inanırmısınmerabalar merakla sbekliyorum sklıyorum. çakşır otunu bende araştırdım şimdi. gerçekten inanılmaz faydaları var gibi görünüyor.
yanlız. erkeği ve dişisi varmış siz dikkat ettınız mı ? bayanlar( çakşırın dişi olanını ) erkekler ( çakşırın erkek olanını ) alması gerekıyormus aktardan aksi takdirde depresyona sebep oluyormuş.
merakla bende bekliyordum eşim yetişememiş ttaaa pazartesiye kaldı bende gidip almak istemedim.ta pazartesiye kaldı sinir oldum merakla heyecanla bekliyordum bu saate inanırmısınbende öyle bir bilgi okudum .çakşırın erkeğini dedik vallaha aktarcıda verdi artık günahı onuın vebaline eşimede bi şey olmadı ama dişi olsa stresli olurdu galiba :) :) 1 aydır iyi ....